2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Sağol canım inşallah benimkide geçer. Üst çeneme vuruyor ağrısı hatta doktoruma bi danışıyım bakalım ne diyecek.. Çocuk annenin dişlerinden kalsiyum alır lafı yanlıştır diye yazoşar2okudum anne hamilelijlte2çok sık yemek yediği için plak oluşur dişlerdr ve hızlı çürüme yapar yazıyordu. Bende hep çocuk dişten kalsiyum alır sanardım

Yaa bunlar çok tatlılar :) bu kuzular da amigurumi gibi sık iğneyle örülüyor bence yapılabilir renkli renkli benim tavşan yarıladı biterse yüklerim

Aslında dişlerden almıyor bizim calsiyum ve vitamin depolarimizdan alıyor buda dişlerde çürük sizlamayla kendini belli ediyor kemik erimesini en çok kadinlarda görülme sebebide biraz bu bence tabi farklı görüşler vardır illaki

Moralim sifir ya buqun temizlik yapiyim dedim yanlislikla supurqenin borusu dolabin altinda kalmis bi kalktim dolap aqir kalkar qibi oldu belime aqri qirdi insaAllah qecer bilmiyorum dusuk tehlikesi qectiqi halde aqir kaldirmanin zarari varmi belki bebeqe olmaz ama belim qitti sinir oldum ne diye supurduysem dolabin altina kim bakacaksa hay benim aklima ya

Arkadaslar bebek sekeri olarak bundan yapmak istiyorum kendi emeqimle nasil sizce fikir aliyim dedim
Canım bu gördüğüm kadarıyla kokulu taşlardan. Yapımı kolay ama kullanışsız bence. Verdiğinde işe yarar olsun istersen aynı kalıptan kokulu sabun yapabilirsin oda kolay

tam idrar ve kültür 2 ayrı test, ayrı kaplara yapılıyor. farklı şeylere bakılıyor ama tam nedir bilmiyorum tabii : )
Canım internetten baktım şöyle bir tanımlama yapılmış:

İdrar kültürü, idrar yollarında bir enfeksiyon varlığı düşünüldüğünde, doktor tarafından yapılması istenen testlerden birisidir. İdrar kültürü testi idrardaki bakteri ve mayaları saptar ve tanımlar. Genellikle hastaya yapılan “Tam İdrar tahlili” sonucuna göre istenir.

Eklentiler

• upload_2017-4-5_1-4-16.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 24
Bebegin zarina en yakin bolge vajina... ihmal etmeyin...
Bu testi vajinal kultur ıstıyorum dıye mı soyluyoruz? Neden rutınde yapmıyorlar anlamıyorum madem boyle cıddı seyler neden bız dusunup talep edıyoruz.. Ben spor sebebıyle test yaptırmak durumunda kalmasam benden idrar testi bile ısteyecegı yoktu doktorun. Nitekim bakteri çıktı, cuma tekrar kontrole gidicem. Sık sık yapılması gerekıyor boyle seylerın sonucta tedavı edılmezse cıddı sonucları olabılıyor.

Miyde yanması yaşayan varmı çok erken degilmi ya nahvoluyorum ben (
Canım ben de yaşıyorum ama dikkat ettim çiğ soğan yemişsem bir şeylerin içinde, o zamanlar oluyor. Daha önce olmazdı, hamilelikle birlikte tetiklend. Doktorum bana gaviscon içebilirsin dedi sen de bir doktorunla görüş. Mide asidi mahfeder mideni boğazını.

Canim doktora soyleyince de biz bilmiyor muyuz triplerine giriyorlar. Internetten cevreden her duydugunuza inanmayin diyorlar
Valla içim şişiyor ya,madem gerekli baksinlar iste .
Dr la iletisim cok onemli her talebinize bu sekilde yaklasirlarsa işiniz zor. Hasta drundan herseyi talep edebilmeli ve cekinmeden sorabilmeli...

Vajinal kultur diyeceksin cnm. Bir de saglik ocaginda crp baktir o da vucud icerisinde enfeksiyon var mi onu gosteriyor. Virus vb...

Bende ne yersem yiyeyim oluyor maalesef gece yatarken özellikle kizimda bende kullanmıştım aynı ilacı olmadı tekrar sorayım doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…