2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Öyle insanlar var evet. Ben de mini cooper çok istiyorum ama eşim almıyo. rahatsız ederler diye. İnanılır gibi değil ama böyle malesef...

haklı wala, hızlı araba güzel güvenli araba ama malesef içinden normal bi insan çıkmazmış gibi davranıyorlar trafikte bir de insan elindekinin limitlerini kullanıyor ister istemez,, ben de farkında olmadan fazla hızlanabiliyorum yol boşsa; araba zorlanmadan, hissettirmeden kolayca hızlanıyor çünkü... hiç kaza yapmadım, kaza tehlikesi bile atlatmamıştım daha önce ama dün bana iyi bi ders oldu. daha yavaş olsam daha kolay toplardım... bu arada bagajı da çok küçük, çok zorlanıyorum o anlamda da, tavsiye etmem yani pek :)

yok cok sukur bende mideyle ilgili problem olmadi. ama sensodyne ve paradontax gibi dis macunlarinin arkasinda gunde 3 kereden fazla kullanmayin yaziyor. o yuzden ben de manyak gibi dis fircalamiyorum acikcasi gunde 2

tabi cnm abartmamak lazım... maşallah sana :) ben iki kereye de razıyım ama zorlanıyorum

Selam ikinci bebeği olacak ve sezeryan olan anneler doktor şimdiden sezeryan günü verdi mı?

benim doktorum uyumlu tarihleri sevdiği için 17.07.2017 dedi :)))) yalnız bi aksilik olmazsa ilki sezeryan olmasına rağmen bunda da normal doğum bekleyeceğiz.

A AysheDuru cok gecmis olsun...allah korumuş...

yarin ayrintili var...en korktuğum bu...daha önce kizinda da kalbinde parlama görünmüştü... insallah sorunsuz geçer...devlet hastanesinde yaptircam 1 ay önceden gun verdiler...eğer üstün körü bakarsa özel de tekrar yaptiririm...
bebeklerine ciciler esyalar alan arkadaslarimiz gule gule kullansinlar inşallah...

herkes iyidir umarim...

Slm kızlar nasılsınız? Istah ve kilo ile nasıl gidiyorsunuz ? Bem 62 oldum sanırım Yanı 5 kilo almışım doktorum bu kilo konusunda çok hassas bu aya kadar 3 kilo ile korudum âmâ bu ay yaklaşık 1 kilo 300 gr almış görünüyorum özellikle geceleri canım sürekli birşeyler istiyor kendinizi nasıl durduruyorsunuz

benim doktorum uyumlu tarihleri sevdiği için 17.07.2017 dedi :)))) yalnız bi aksilik olmazsa ilki sezeryan olmasına rağmen bunda da normal doğum bekleyeceğiz.
Benim doktorum henüz açmadı bu konuyu bende normal denemek istiyorum ondan sordum

Aynen bende dediklerin gibi yazı okumuştum :) dişleri her yemekten sonra korumak gerekiyor demekki

Oooo bence cok bile almissin canim qerci o istah meselesi kusman falan yoksa alman normak :) ben 59la hamile kaldim kusmalar falan 52 ye dustum suan 54um 5 ayda 2 kilo aldim yani insaAllah bebeqim saqlikli olsunda kilo problem deil yiyemiyorum oek bisey hic istahim ykk

Bende 55 le hamile kaldım şimdi 60-61 arası gidiyorum ve çok çabuk acıkıyorum durmadan ne yesem diye geçiriyorum aklımdan bence ayda 1 kilo normal bu aylardan sonra zaten faha fazla kilo alınır :)

Ben de gece gündüz sürekli bir şeyler yemek istiyorum, üstelik kendimi durdurmak gibi bir şey de yok. Hep sıska bir insan olduğum için ne var ne yok yerdim hiç kendimi durdurma ihtiyacı hissetmedim şimdiye kadar. O yüzden galiba bu konuda hiç tecrübem yok. Yemesi el oyalayacak şeyler yapmaya çalışıyorum. Meyve yediğim zaman küp küp kesip mümkün olduğunca oyalanıyorum, az yağlı mısır patlatıyorum, bir şeylerle oyalanırken canım yemek çekmediği için zaman zaman kurabiye falan yapıyorum ama sonradan kurabiyeleri yemek gerekiyor, o da o yüzden başa bela. Eskiden yapar yapar ucundan tadına bakardım sadece, şimdi otursam bir tepsi kurabiye yiyeceğim, açlıktan delirdim vallahi

Tekmeyi bazen aşağıda hissediyorum ama kasık agrısı oldugu soylenemez. Bi doktora sorsanız belkı enfeksıyon vs vardır?
Bazen ağrıyla oluyor oda sık değil evet enfeksiyon var çünkü vajinamda yanma hissediyorum kontrolume 5 gün var bakalım.

ay yengeç candır :)) ben de eşimde aynı gün doğumluyuz, ikimiz de yengeç, bebişimiz de denk gelseydi komik olacaktı :) ama aslan olacak gibi duruyor, gerçi kader kısmet, sağlıkla ve zamanında gelsin de önemli değil gerisi.

Bende 55 le hamile kaldım şimdi 60-61 arası gidiyorum ve çok çabuk acıkıyorum durmadan ne yesem diye geçiriyorum aklımdan bence ayda 1 kilo normal bu aylardan sonra zaten faha fazla kilo alınır :)
sanırım kabaca şöyle:
ben de ayda 1 kilo yani şuan 5,5 kg almış durumdayım, kaldı 4 ay, diğer aylar da ayda 3'er kilo alsak, hani bol bol 18kg ile bitiririz gibi bir kaba hesap yaptım, ki aslında çok fazla, tabi psikolojimi buna alıştırıp dikkat edip az almaya çalışacağım. :) ne dediğimi ben bile anlamadım ama siz anlamışsınızdır umarım

Benimki kadar küçük değildir bence :) suzuki swift kullanıyorum. karton kutu kadar bildiğin bagajı. bebek arabasını resmen dağıtıyoruz tüm tekerlerini çıkarıyoruz sonra tekrar topluyoruz indiğimiz yerde. eşim ya bu arabayı çöpe atıcam ya arabanı yakıcam diyo bana. zaten çok da kullanamadık bu sorun yüzünden bebek arabasını. araba hala aynı olduğuna göre aynı dertler tartışmalar bizi bekler :) sahile yürüyüşe gidiyoduk hadi aşkım arabayı al diyorum. ne gerek var ya koşsun eğlensin çocuk diyo :) uyur diyorum ben oğlumu biliyorum. arabaya binicek uyucak. yok.. istemiyo. kaç kere ona tamam deyip arkadan kendim taşıdım arabayı. o kadar da ağır ki meret. ayy aklıma geldi o günler.

erken değil mi 17 si. arkadaşım 2. sezaryenini oldu geçen hafta 39+1 di sezaryen günü. o da ssvd olsun çok istedi ama yine aynı problemler olunca sezaryen oldu. suyu azaldı çatısı da darmış sanırım biraz.

benim de yarın... çok gerildim Allahımmmm birbirimize dua edelim

Anladım canım anladım :)
18 kilo hakkaten bana da fazla geldi ama 12-15 arası iyi gibi düşünüyorum :)
Zaten emzirme döneminde çok fazla kalori yakıldığı için verilir diye düşünüyorum bakalım neler olacak yırtılmayalım da inşallah o kadar kiloyla

Kizlar kilo alimina cok dikatt etmeniz gerek ben 56 le hamis kaldim suan 59 kiloyum kilo alimin cok iyi dedi doktorum . Ben ozlelikle ekmek hamur isleri ve kizartmalarda uzak durmaya calisiyorum cunku bunlar sadece anneye kilo yapiyo bebegin kilo almasina hic bir faydasi yok .
Protein ozlelikle sabah aksam süt ve her yemegimde yogurt tuketmeye calisiyorum ve bunun o kadar faydasi varki hem tok tutuyo hem bebisi besliyo tabi bende hemen hemen acikiyorum aciktigimda kuruyemis veya meyve kuru meyvede oluyor tabi gecistiryorum bunlarda bebegi besleyen yiyeceklerden ve benim tek kurtaricim hurma tavsiye ederim gunde 4 adet oglen arasi yiyorum ve tok tutuyor fazlasa zarar tabi dogumu hizlandiriyo yani düşük tehlikesi ve rahim yetmezligi olanlar yememeli

ben durdurmuyorum şahsen :) :) saldım gitti :) 59 dum şu an 68

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…