2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Ama ona özenebilir,,, normal,, seni uğraştırmayıp strese sokmıcaksa bırak yapsın kadın :)

Sünger kalındı canım, ince bir şey değildi. Bana da file rahat ve güvenilir gelmiyor o yüzden alternatif arıyordum. Başka bulamazsam bunu alabilirim.
Ben süngerde kararlıyım.kalınsa bende mothercare den alayım.aslında eğimli olması iyi.çünkü yıkarken baş yukarda olacağı için daha iyi olur.sünger kaygan bişey olmadığı için bebişte kaymaz diye düşünüyorum.çünkü filede ben zorlanmıştım.belli zamandan sonra lastikleri de gevşiyor ve zaten stresli oluyoruz banyo sırasında.bi de onun sıkıntısıyla uğraşamam.hatta bi ara fileyi atıp küvete banyo havlusu katlayıp onun üzerinde yıkamıştım kuzularımı.ama o zaman sünger görmemiştim hiçbiryerde.bu dönem doğanlar daha şanslı.herşeye kolayca ulaşabiliyoruz.

araştırıyorum durmadan canım interneti çok aktif kullanıyorum eşimde kızıyo bana ordakiler doğru zaten doktoru sen dinleme ne biliyo o diye:)
http://gebelik.org/dosyalar/haftalar/hafta27.html
Cnm oku su sayfayı bi..beni rahatlatdı biraz..doktorunuz gelişim geriliği var demediyse kilosunun 650-1500 gr olması normal diyor..Ben kafama bişey takılınca kagan kocatepede buluyorum genelde

iyi aksamlar kizlar. hepsiburadada saticinin hepsiburada oldugu prima, ariel, alo, fairy ve febreze urunlerinde sepette %20 indirim var. ben bez aldim adeti 29 kurusa geldi epey uygun ihtiyaci olanlar kacirmasin :)

Evet bi tanıdığıma 2 hafta geride denmişti. Gelişim geriliği dediler falan dediler filan dediler çocuk gayet güzel doğdu büyüdü. Tosun gibi şu an. Çok takılma canım. Beslenmene dikkat et dua et başka yapıcak bişey yok

Kuzum pamuk prenses izlerken uyudu,, kocam survivor izliyo, ben de tabiri caizse yayıldım dizi izliyorum hanımlar... yalnız çalışmamak fenaymış,, az biraz bunaldım bugün... Allahtan sürekli mağazadan arayıp bişey sordular da kendimi azcık işe yarar hissettim :)) yarın bi saatliğine uğrayıp bi iki işi halledicem,, sonra yine birkaç gün gitmem falan.. yumuşak geçiş :))) izne çıkmak için sabırsızlanan annelere moral olsun diye yazayım dedim; insan ilk günden sıkılmaya başlıyo az da olsa... hiç acele etmeyin bence, son güne kadar yolu var :))))

Canım benim de son 1-2 gündür karnım sıkışıyor. Zorlandım biraz. Laptop'ı yaklaştırıp sandalyeyi geriye çektim başka çare yok. Gittikçe de o sandalye masadan uzaklaşacak gibi duruyor
Aynen bende pc yi çektim sandalyeyi geri ittim ayaklarımı kasaya uzatıyorum :)) dedim şimdi böyleysek 5 6 hafta sonra ne şekillere giricez acaba :) klavyeye ulaşamıyorum öyle uzak ve dik oturuyorum ki karnım sıkışmasın diye.

Kızlar ben bu beşiği beğendim de kullanan ya da fikir sahibi olan var mı? Ya da mağazada görme şansı olan?
Ben bundan aldım canım görerek aldım meltem mobilyadan. Yan tarafı hem inip yatağa yanaşıyor hem de normal beşik olarak kullanılıyor. Sallanıp sallanmayan seçenekleri vardı

Merhaba canım ben doğum yapalı 2.5 yıl oldu ben çok memnun kalmıştım. Normal odada kaldım canım çok rahattı ziyaretçi kabul etmediğimiz için suit oda tercih etmedik biz ziyaretleri evde kabul ettik hastanede sadece eşim ve ben vardım özellikle dahat etmek için ailelere doğum sonrası haber verdik ertesi gün eve çıkınca geldiler. Ben kurban bayramının 1. Günü doğum yapmıştım hastane çok sakindi hatta istanbul boştu. Şu anda bursada yaşıyorum canım ama istanbulda olsam yine aynı hastahaneyi tercih ederdim

ikinci bebisini bekleyen anneler ilk bebiste hastane odasini suslediniz mi? profesyonel dogum fotosu cektirdiniz mi?

ilk bebisine hamile olanlar sizler bunlar hakkinda ne dusunuyorsunuz?

guzel duruyor ama kaliteyi bilemiyorum canim. icinde yatagini ve sectigimiz bir uyku setini de veriyorlar.
o kampanyada sadece mobilyayı da alabiliyorsun fiyatı düşürüyorlar öyle olunca. Aklında olsun. Onları ayrı ayrı kafana göre al bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…