2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

tesekkur ederim canim verdigin bilgiler icin en basindan beri iyi bi hastane oldugu icin orayi istiyorum aslinda ama kismet bakalim.

Eşini bırakma bence. O ne düşünüyo bu konuda bilmem ama benim eşim fena bozulurdu. Seni kaçıracağına annen yanında kalıp yardım etsin olmaz mı:)))

Evet Ya sevilmek güzel şey.. benim eşim de Doğumhaneden çıktınız ya hiç gözüm bebek aramadı aklım hep sendeydi direk sana kitlendim dedi geçen gün. Çok duygulandım :) gerçekten mi canım yaa dedim sonra da ne biçim babasın insan çocuğunu merak etmez mi dedim :))) sorma diyo aklım nerdeydi şu an olsa kızım nerde kızım derim direk diyo aldı tabi o aşkın tadını.

Benim eşim istemedi. Ben de çok isterdim yanımda olsun elimi tutsun ama o dışardan annemin götürdüğü haberlerle bile depresyona girmiş bi de gelse kesin bayılırdı. Hassas bi bünyesi var, bana iğne yapsalar kafasını çevirir. O yüzden çok zorlamadım ben. Ki Zaten doğumhaneye erkek sokmuyolar çoğu özelde. İyi ki de sokmuyolar. Benimki gelse yan komşunun ki de gelir. Herşeyi duyar Rezillik olur. Gerek Yok :)

günaydın kızlar bebe şampuanı sebamed'e karar verdim nette uygun fiyata alışveriş yaptğınız yerler varmı??????????

:))) aynı mantık işte hepsininki :) şimdi de direk kızına odaklı, bana "efendim babacım" diyo bazen seslenince, kafa hep kızında :)))

Ben bundan aldım canım görerek aldım meltem mobilyadan. Yan tarafı hem inip yatağa yanaşıyor hem de normal beşik olarak kullanılıyor. Sallanıp sallanmayan seçenekleri vardı
Ay ilk defa alan biri:) Benim görme şansım yok da internetten sipariş vereceğim o yüzden çok kararsızım besik konusunda. Peki uzun süre kullanılır mi? Derinliği nasıl? Kaç kademe kullanılıyor? En dibe iniyor mu? Sağlam mı? (Çok soru sorduysam özür dilerim)

ayy ne güzel inşallah bizimde öyle olur benim tek duamız sağlığı olsun inşallah.

Takip etmek lazim bir de takviye... sen omega 3 e basla ondan sonra bir olcum yapilsin bakalim ne olacak bir kerelik ölcümden birsey olmaz. Omega 3 e basladiktan 2 hafta sonra tekrar baktir cnm.

evet canım başlıycam doktora sormadan gidene kadar içicem bakalım 10 gün sonra inşallah .

aynı şekilde canım biliyomusun bende kendim takip ediyorum geçen gittiğimde haftam geldiği için şeker taramasını sordum bana dediği evet hafta içi gel yapalım ya bunu bana sizin önermeniz lazım değilmi garip yani gerçekten çok iyi doktor bulmak çok zor. bende bir farklı doktora daha görünmeyi düşünüyorum.

benimkide çok ilaç yanlısı değil decavit ve kan ilacı kullanıyorum ben kendimi zorluyorum ama balık asla yiyemiyorum eti gene zorluyorum azda olsa yiyorum .

Selam kızlar minik kızımıza isim düşünüyoruz biz babasıyla doğa düşündük yanına ikinci isim ariyorduk babamız iki isim takıntılı birazda :) kızım su diye tutturdu ben kabul etmiyordum ama geçen gün babamla sizin istediğiniz doğa benimde su zaten ikinci ismi olucak neden olmasın deyince içim bı tuhaf oldu tamam dedik su olsun doğa su sizce nasıl benim istememe sebebim hep dalga geçilen isimler arasindadirya pelinsular filan diye oyuzden çekiniyorum biraz ama kizimida kırmak istemiyorum..

Gunaydin herkese mutlu pazarlar kuvet filesi havlu olanlardan alabilirsiniz kizima ondan kullandim cok da memnun kaldim yi e alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…