2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çok zor gercekten ya..Doktor çok önemli de küçük yerde yaşayınca çok seçenekte olmadi bizde malesef..bende muzdaribim şeker yüklemesini kendim sordum ac gittim yapar diye yapmadı bebeğin kilosu düşük diye..Bidahaki gittiğimde 28+1 flan olcam o zaman yaparız dedi.. Gecmis olcak suresi sanki Anlamadim hiç bisey

Ama ayrı olacak sizinki :) Ya insanları çok takmamak lazım. Kezban ismi ile de çok dalga geçildi. Kezban koymayalım mi? Bence güzel geliyor kulağa Doğa Su. Yalnız ismi yalnızca Su olan bir arkadaşım vardı. Internette bir işlem yaptığında filan 2 harfli isim kabul etmediği için zorlaniyormus bazı yerlerde. Aklınızda bulunsun. Kimin ne dediğinin bi önemi yok. Bir isim duyduğumuzda dalga geçmiyoruz normalde hayatta. Hep internette filan dönen geyikler bunlar.

Ben hiç doktora bile sormadım kızlar şeker yuklemesini aç gittim kan verdim yüklemeyi yaptırdım en son işlem bitince doktorunuzun ekranına düşücek dendi muayne saatimde girdim içeri gayet iyi sorun yok dedi :))

Doğru söylüyorsun canım sadece su hiç düşünmedim zaten mümkün değil illa iki isim olucak diyen bir eşim var bana kalsa tek ve öz anlaşılır olsun yeter :)) ismede isindik kizimda kardeşi için bir isim düşünmüş küçük masum kalbinin kırılmasını istemiyorum

Kırılmasın tabi siz de sevdiyseniz neden olmasın ki? İkisi de çok naif güzel isimler.

ilk dogumun hangi hastanedeydi?
doula orda miydi?
kac sene onceydi?
ucreti neydi?
yine doula ister misin,memnun kaldin mi?
cok sordum demi
Canım ben ilk doğumumda istanbuldaydım ataşehir memorial hastahanesinde doğum yaptım 2.5 sene önceydi evet ebe doulam vardı ebe doulalık eğitimi almış biriydi çok memnun kaldım o zaman 1500 tl idi bu doğumumumda da düşümüyorum canım doula.bursada jimer hastanesinde dr deniz güleryüz çakmak la yapacağım bugün doulam nevin hanımla tamıştım muayene olmaya gittim tesadüf ordaymış iyi oldu denk geldi doğum ağustos sonunda bize temmuz sonu gibi iletişime geçeceğim allah şzin verirse

Kızlar küvet filesinden bahsediliyordu. Acaba böyle bir ürün nasıl olur. Kayıslarin kopma tehlikesi bunda yok. Ayrıca normal küvette bile kullanılabilirmis.

Bu arada ben yan yatış ya da reflü yatağı alacağım mutlaka ama hangisinden alsam? Kararsız kaldım. Yan yatış yastığı daha mı iyi olur acaba? Ya da eldeki malzemeleri mi değerlendirsem yatirirken:)) Çok kararsiz kaldım. Yan yatış yastığı 20 TL filan çok külfetli değil aslında ama bilemedim. Siz de yan yatırmak gerektiğini söylemiştiniz diye hatırlıyorum. Ama dönüp yüzünün üzerine düşmesinden korkuyorum. Geçen 3 aylık bebeğini kaybetmiş gorumcemin komşusu uyurken

Eklentiler

• Screenshot_20170513-133205.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 43

ucreti belli mi?

allahim korusun. bebisleriin yanindan hic ayrilmamaliyiz

Baş oyuntusu olan reflü ve düz kafa yastığını araştıracağım ben, hem yan yatış hem reflü yastığı bir arada varsa ona da bakabilirim ama yan yatışı yanına koyacağımız bir havluyla da sağlayabiliriz gibi geliyor. Zaten ilk zamanlar çok hareket etmediği için dönemez de.
Ama gerçekten çok dikkat etmek gerekiyor bebeklere, Allah sabır versin bebeklerini kaybeden aileye

Sor tabi ölçüleriyle ve aldığın yerle alakalı bir durum kalitesini bilemem o yüzden.Ben yatak odam için aldım. Çok uzun tutmayı düşünmüyorum ama 2 yaşına kadar yatar dediler. Döşek ölçüsü 60-120 benim aldığımın baya geniş.yatak en dibe inmiyor. Sadece yan taraf inip kalkabiliyor

Yok cnm gayet güzel bence, dalga da geçilmez hem, çünkü iki ayrı isim olarak kullanıcaksınız siz.. zaten çocuklar aralarında illa bişey buluyolar şakalaşıcak.. çok takılma, ablasının gönlü olsun benim söylediğim bi ismi hiç beğenmedi mesela boncuk, babası da beğendiği hale koymamaya karar verdim mutlu olsun diye :))

Çok etkileniyorlar ben baştan onun hevesi kacicak kardeşi bu ismi ömür boyu kullanicak diye düşünüyordum ama baya icerlemis kuzum ben su dicem kardeşime diyor şimdi :)) onların da fikri önemli tamamen mevzunun dışında bırakmak hata olur

Merhaba kızlar benimde bugün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda şeker yüklemesi yapıldı tsh idrar tahlili karaciğer testleri böbrek testleri tam kan sayımı bakıldı henüz sonuçlarım çıkmadı bebeğimde 30 cm 782 gr olmuş haftası ile uyumlu bende 2 kg 400 gr almışım şimdiye kadar decavit+ocean krill oil + gyno ferro sanol +magnorm kullanıyorum ama şimdi magnormu ostecare ile değiştirdi içinde magnezyum-d vitamini ve kalsiyum varmış daga kapsamlı bir ilaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…