Bana ağustos ayında giyilmez gibi geliyor, ben normal bir terlik alırım gibi geliyor şimdilik ama tabi bilmiyorum henüz. Ayaklar doğumdan sonra üşüyor diyorlar, belki işe yarayabilir.
Bence o daha güzel, sen her renkten al o kendi seçme zamanı geldiğinde isterse kendisi pembelere sarınabilir.
Teşekkürler inşallah hepimizin bol bol sütü olur. Lansinoh ikisi bir arada aldım, ikililer için çekim kuvveti daha düşük oluyor diyorlar ama ben ikisini birden kullanmasam da biri bozulursa diğeri yedek olur diyerek aldım bir de neredeyse teklinin fiyatına geldi indirimde olunca.
https://www.e-bebek.com/lansinoh-2-si-1-arada-elektrikli-gogus-pompasi-p-lsi-90065/
Bence senin içinden geçen daha doğru, bir kere doğumu biz yapmış olsak da bebek eşlerimizle bizim, onun bebeğini görme hakkını elinden almak hakkını yemek olur gibi. Bir de ben normal zamanda bile eşimi bırakıp bir yere gitmek istemem, hele ki 1-2 ay, günübirlik birlikte gidince bile evimize gitsek artık diyoruz ne kadar annenin evi olsa da insanın kendi evi bambaşka. Hele bir de geleni gideni çok olurmuş, benim hiç sevmediğim şey. 20 günde kendine gelebilirsin gibi, eşin de yardımcı olur, baktın 20 günde hala ağrıların var ya da rahat hareket edemiyorsun annenden 1 hafta daha kalmasını rica edersin, sen lohusa halinle yeni bir yere alışmak yerine kendi evinin düzeninde daha rahat edersin.
Hem doğum sırasında kapılabilecek olan hastalık için hem de yenidoğan tetanosuna karşı doğumda bebeği koruduğu için. Her ne kadar artık doğum yapılan yerler steril olsa da olur ya körün taşı gibi paçoz hemşire denk gelir, sonra uğraş dur. Bir de doktorum önerdi açıkçası, o yüzden de tereddüt etmedim ben de.
Ayrıca bir de ben sürekli elimi çizerim, keserim, vururum, o yüzden 3. dozdan sonraki 10 yıl koruyan 4 ve 5. dozları da yaptıracağım muhtemelen, sonra 10 yılda bir tekrar bir dozu var onu da yaptırırım muhtemelen. Tetanos önemli.