Kızlar bir sorum olacak tecrübeli ve tecrübesiz anneler allah aşkına biz ağustosta yenidoğan bebeğe ne giydireceğiz uzun kollu mu yoksa kısa kollumu şort mu yoksa uzun alt lar mı kafam allak bullak
Kızlar bir sorum olacak tecrübeli ve tecrübesiz anneler allah aşkına biz ağustosta yenidoğan bebeğe ne giydireceğiz uzun kollu mu yoksa kısa kollumu şort mu yoksa uzun alt lar mı kafam allak bullak
ayni sorular bende de mevcut :)) ama ben kisa tulum giydirmeyi dusunuyorum. hava zaten yeteri kadar sicak olacak bide cocugu kat kat giydirip bunaltmak sonra da neden uyumuyor niye agliyor diye dusunmek istemiyorum baktim cocuk usuyor cozumu kolay :) belki uyurken uzun bacakli biseyler giydirilebilir. zaten evimiz kisin da asiri sicak olan bir ev degil, o yuzden fazla sicaga alismasin :)
canm sezeryan olunca on beş gun onceden mi olunuyo ben eylul 3 de dogumum gozukuyo ama dr bana sezeryan olacaksn ama yuzde yuz kesin demedi eger sezeryansa ben kesin agustos annesiyim dimi :)
Eğer kilosu gelişimi vs iyiyse genelde 38'in sonunda alıyolar cnm. Normal doğum başlamadan almak için heralde... bir de son iki hafta zaten kilo pek artmıyor bebeğin hatırladığım kadarıyla. Doğumun 3 Eylülse Ağustos annesi olursun büyük ihtimal :)
canm sezeryan olunca on beş gun onceden mi olunuyo ben eylul 3 de dogumum gozukuyo ama dr bana sezeryan olacaksn ama yuzde yuz kesin demedi eger sezeryansa ben kesin agustos annesiyim dimi :)
ayni sorular bende de mevcut :)) ama ben kisa tulum giydirmeyi dusunuyorum. hava zaten yeteri kadar sicak olacak bide cocugu kat kat giydirip bunaltmak sonra da neden uyumuyor niye agliyor diye dusunmek istemiyorum baktim cocuk usuyor cozumu kolay :) zaten evimiz kisin asiri sicak olan bir ev degil, o yuzden fazla sicaga alismasin :)
Ben gündüz daha çok bu tarz olanları giydirir üstüne de müslin örtü örterim diye düşünüyorum cnm.. gece de zıbın ve alt yeter. Eylülde de zıbın üstüne uzun kollu uzun bacaklı tulum.. Ssakyuz
Ben gündüz daha çok bu tarz olanları giydirir üstüne de müslin örtü örterim diye düşünüyorum cnm.. gece de zıbın ve alt yeter. Eylülde de zıbın üstüne uzun kollu uzun bacaklı tulum.. Ssakyuz
Teşekkür ederim canım bende bu tarz tulumlar alayım o zaman benim ilk bebek ekim doğumlu idi herşey uzun kollu ona göre ihtiyaç listesi yapacağım bende
zaten bildigim kadariyla yenidoganlarin vucut isisinin cok yukselmemesi lazim. ben ne giyiyorsam bebege de onu giydiririm. gece 1 kat fazlasi olabilir. gunduz cok sicak oluyor, yenidogan bu usur diyen mutlaka olacaktir ama bana uzun kollu ile cocuk fenalik gecirir gibi geliyor
Ne giydirsem sorunsalı bizim evde de hakim. Kısa kollu kısa bacaklı yenidoğan tulumları da görmüyorum hiç, hep çoraplılardan almışım. Sizler nereden alıyorsunuz?
Kızlar ne giydirirseniz giydirin ama bence en önemlisi bebisleri cereyanda bırakmamak malum bütün camlar açık olucak ozamanlar oyuzden dikkat etmekte fayda var
Teşekkür ederim canım bende bu tarz tulumlar alayım o zaman benim ilk bebek ekim doğumlu idi herşey uzun kollu ona göre ihtiyaç listesi yapacağım bende
Kızlar ne giydirirseniz giydirin ama bence en önemlisi bebisleri cereyanda bırakmamak malum bütün camlar açık olucak ozamanlar oyuzden dikkat etmekte fayda var
zaten bildigim kadariyla yenidoganlarin vucut isisinin cok yukselmemesi lazim. ben ne giyiyorsam bebege de onu giydiririm. gece 1 kat fazlasi olabilir. gunduz cok sicak oluyor, yenidogan bu usur diyen mutlaka olacaktir ama bana uzun kollu ile cocuk fenalik gecirir gibi geliyor
Evt cnm kontrolum vardi ancak net e giriyorum cok sükür hersey yolunda 1200 gr olmusuz ama ben gecen aydan bu aya 1.5 kg vermisim dr da kilo al dedi ama almayı hic dusunmuyorum sonra nasil gider kilolar...