2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

evet hafta olarak olmuyomu onlar bende gitmedim daha yaptırmaya başka bir doktor arıyorum şuan

Ay kizlar qece yattiqimda beri su saate kadar bebeqim hicccc durmuyo acayip hareketli yaaa normal demi yani bu hicmi uyumaz ne bileyim saskinlikla izliyorum ayni balik qibi ordan oraya qidiyo

Biz de haftasonu kızımızın odasını tamamen kurduk :)) Kapısından bakıp bakıp mutlu oluyorum iki gündür :)
Halı, perde ve park yatağı kaldı ama 3 ayı var zaten minikimin...
Bu arada merinos opal halılar var, çocuk odaları için. Desenleri çok hoșuma gitti. Gittigidiyor.com da merinos_outlet kullanıcısında fazlaca uygun fiyata satılıyor, bakın isterseniz ama ben daha almadım ürün ve satıcı hakkında yorumum yok...

Walla ben az hareket etsede endise ediyorum cok hareket etsede bu annelik nasil biseymis arkadas doqunca nasil olacaz kimbilir
Ben hiç böyle küçük șeylere endișe edeceğimi düșünmemiștim ama bakalım daha nelere endișelenicem :)) dün çok hareketliydim hissedemedim bebeği, bugün tüm gün bebiși dinledim resmen..

Ben hiç böyle küçük șeylere endișe edeceğimi düșünmemiștim ama bakalım daha nelere endișelenicem :)) dün çok hareketliydim hissedemedim bebeği, bugün tüm gün bebiși dinledim resmen..
Ne kadar ilqinc demi Rabbim en hayirli zamanda kucaqimiza almayi nasip etsin insaAllah saqlikcakla ama cabuk qecsin şu haftalar yaaaaa sevelik artikkkk

Bende aynı endişe içindeyim gereksiz biliyorum ama elimde değil çok az ve genelde aşağıya doğru tekmeliyor birde bu aralar ben biraz üzüldüm stres oldum acaba ondan mı diyorum
Bence stresten cok etkileniyo bebekler :) bende en ufak uzulduqumde bebeqi saqda veya solda hissediyorum kasilip duruyo oksayarak masaj yaparak yumusatiyorum :)

Eee cok yorulmadan yap o zaman... Çalısmaya alısınca böyle oluyor işte.. Bende öyleyim :)

Çok fena di mi :) Yarın ve çarşamba gidicem bikaç saat, hem alışveriş hem iş için; iyi gelir :) ama haziranda eve tıkar bunlar beni, nası kaçıcam bilmiyorum :))))

Annelik esittir sürekli endişe hali bence :)) kızımı parka getirdim bir gozum onda hava esiyor usurmu zaten hasta bir taraftan da karnımdaki için endişe ediyorum yani açıkçası psikopatca bir ruh hali :)))))

Kesinlikle :) resmen kronik paranoyaklık... ikincide rahat olunuyor diyenler haklı mı diil mi görücez bikaç ay sonra inşallah :)

B bursa_83 doktor bana solante pregna 50 faktör güneş kremi önerdi. Ama kullanmadım daha bilmiyorum kıvamı nasıl, yağlandırıyor mu cildi.

sagol canim:)
bana gecen sene cilt doktoru vitiligom icin avene 50 faktor verdi.o zamanlar kullaniyyordum,yine kullanirim diye dusundum ama icerigini okuyunca paraben yazdigini gordum.

e-bebek'te seçili ürünlerde bir sonraki alışverişte geçerli olmak üzere her 250 liralık alışverişe 50 lira hediye 21'ine kadar. Eğer almayı düşündüğünüz büyük ürünler dahilse değerlendirebilirsiniz.

sagol canim:)
bana gecen sene cilt doktoru vitiligom icin avene 50 faktor verdi.o zamanlar kullaniyyordum,yine kullanirim diye dusundum ama icerigini okuyunca paraben yazdigini gordum.

Her şeyin içinde var o paraben ya, sinir oluyorum.

aynen,aslinda bazilarinda olmamasi lazim
biz hamisler icin daha cok secenek olmali

B bursa_83 doktor bana solante pregna 50 faktör güneş kremi önerdi. Ama kullanmadım daha bilmiyorum kıvamı nasıl, yağlandırıyor mu cildi.
Ben hamileliğin başından beri kullanıyorum kıvamı çok sıvı değil karma bir cildim var benim çok memnun kaldım kıvamı bephantene kıvamı gibi diyebilirim

Bende solante pregna kullaniyorum kivami biraz yagli ama benim cildim kuru oldugu icin iyi geldi. Surdugun ilk an ne kadar dikkat etsen de yuzun bi beyazliyor komik oluyor disari cikmadan yarim saat once surulse o etki ortadan kalkiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…