2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kizlaaar benim cok canim sikiliyor ne yapiyorsunuz :)

Aynen! Eşim maç izliyor ve beni fena halde sinirlendirdi! Çocuğu uyuttum mutfağa gittim son dakikaymış içeri girme dedi yaa!!! Neymiş önemli bi maçta ben girince gol yemişler üstüste iki kere!! Bitmesini bekliyorum, çok itinalı bi kavga çıkarıcam şimdi!!! Yarın da alışverişe gidiyorum zaten,,, kredi kartından da ayrı çıkarıcam hırsını ki aklı başına gelsin!!! Ya dün çocuk uyuduktan sonra biraz bahçeye çıkayım veya annemlere gideyim dedim ben uyucam çocuk uyanırsa duymam dedi! Saat dokuzda üstelik! Ama beyefendi maç izlesin rahat rahat diye iki saattir çocuğu oyalıyorum, uyutmuşum bi kahve yapayım diye mutfağa girdim, dediği lafa bak. Öküz bunların hepsi!!!

Ayyyy bu erkekler warya odun odunnnnn duzelmezlerrr bende umudu kestim yavastan sende sakin ol canim

Ayip etmis hakkaten ama bosver sekerim sen de git uzan yataga kitap falan oku ne bileyim muzik dinle. Sinirin yatissin. Esin yataga gelince kalkar icersin kahveni ya da izledigin dizi falan varsa sen de ona aynisini yaparsin girme iceri falan de, belki anlar mac sevdasina yaptiklari totemlerin ne kadar sacma oldugunu :))
Ben de yine hasta oluyorum sanirim ya bu sene 3. olacak bu. Bogazim aciyor bademcik sisti sanirim

otur bebisinle konus belki o iyi gelir canim. calisiyor musun bilmiyorum, calismiyorsan her gun cik yuru bi yarim saat. hava guzelse ben evi toparladigim zaman iyi geliyor mesela :) kendini cok yormayacak sekilde uzun zamandir zor gelen ya da yapmak isteyip de yapamadigin biseyi yap o iyi gelecektir

bir süredir böyle
gecsin diye bekliyorum. bu aksam daha yogun
Bende oyleyim biqun coook mutlu biqun boyle huzunlu yani ortada sebepte yok oyle heleki hava kapali olunca icime bi sknti dusuyo qunes actikca bende aciliyorum :) artik esim sormaya basladi dr kotu biseymi dedi bebekle ilqili niye hzuunlusun bukadar diye halbuki sebepsiz yani :) sukretmek icin icimizde kocaman bi mucizemiz var aslinda

Nickimnick nasilsin canim iyimisin ? Bi konu acmissin bosanmak falan diye uzuldum acikcasi bi sormak istedim ? Bunlar hayatta olan seyler ona bisye diyemem ama ne olursa olsun aklinda bebeqin olsun onu uzme olurmu :) umarim hakkinda en hayirlisi neyse o olsun bebeqin ve senin icin canim dikakt et kendine paylasmak istersen biz burdayiz biliyosun

Günaydınnnn problemler sorunlar bitmez kızlar hayat zorluklariyla birlikte var enerjiyi dusurmeyin kitap satın alın okuyun en güzel terapi çiçek ekmek onların açtığını görünce içim kıpır kıpır oluyor insanın benim çiçeklerim açmaya başladı şimdi zambakları bekliyorum beyaz beyaz acicaklar toprak insanın negatif enerjisini alıyor gerçekten herkese önce sağlık sonra huzur diliyorum bu pembe kalp gibi bir gün olsun

Icimizi actin walla sabah sabah canim Gunaydinlar

Günaydın bayanlar..ben 25+2 haftalik hamileyim.37 yasimdayim ilk hsmileligim.dun dr kontrolum vardi.cok sukur hersey yolunda..fakat erken ama dogumu konusalim dedim.normal dogum istiyorum dedim.dr yaşın ikeri sezerysn öneriyorum dedi.miralim bozuldu. Etrafinizda 35 yas sonrasi ilk cocugunu normal fogumla doğuran var mi?

sinirin gecti mi barii dünden beri:) simdi gördüm yazdıgını da.. Beşiktaş lı herhalde eşin:) Gercekten onemli ve gercin mactı... Ben yerimden kalkmadan izledim yanii...
Şunun surasında 3 hafta kaldı ligin bitmesine,bir sampiyon olalım ondan sonra cıkar sinirini: P

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…