Çok sag ol her yerde benzer listeler var. Demek ki birini uygulamamin zararı olmaz. Seninkini not edeyim.
Geçmiş olsun, çok sık hastalaniyorsun belki de terliyor sonra üşüyorsun fark etmiyorsun. Dikkat et kendine.
Ay çok üzüldüm ya, hele minicik bebekle.çok zor bir durum. Allah yardımcilari olsun.
Bende henüz olmadı ama eskiden kalan bacak catlaklarim var. Göbekte de olur muhtemelen. Eyüp Sabri Tuncer'in zeytinyağlı kremi var onu sürüyorum(paraben yok icinde) ve üzerine de Hindistan cevizi yağı sürüyorum her banyodan sonra. Yani anlayacağın yağlı güreşçi gibi geziyorum çatlamamak için:)))
Sağ ol canım ben de araştırdım dediğin gibiymiş.
Canım hiç panik yapma, çözülmeyecek bir şey değildir inşallah. İyi bir perinatologa görün inşallah bir sıkıntı yoktur. Belki vitamin, beslenme ile çözülecek bir şeydir. Hatırladığım kadarıyla istahsiz biriydin. Belki de problem budur ve toparlar bebek.
Geçmiş olsun canım dua edelim, Allah şifa versin inşallah kuzuya.
inşallah güzelim inşallah beslenmeyle halledebliriz dua edin bana lütfen
Çok teşekkür ederim inşallah benm de öyle olur.
50 gr ise fark etmiyormuş, araştırdım bu sabah baya. Aç gitme bence boşu boşuna. İnşallah güzel çıkar sonuçların.
Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin banada sıcak suya taze zencefil ve limon iyi gelmişti umarm düzelirsim bir an önce2 gundur ihlamur iciyorum, dun de kekik limon bal yaptim, pastil kullaniyorum ama bana misin demiyorilerlemeden duzelecegine bugun daha kotu. kahvaltimi yapayim da bi tavuksuyu corba yapayim bari. o yumusatir belki.
Üzüldüm canım haklarında en hayırlısı olsun inşallah allah kalplerine sevgiyi tekrar nasip eder minik meleğede huzur dolu bir hayat belki biraz uzaklaştıklarında anlarlar birbirlerini ve barışırlar örnekleri çok çevremizdebir aydır uğraşıyoruz aralarını yapmak için ama yok kardeşim kafasında bitirmiş ben kızada artık sabret bekle diyemiyorum onada yazık günah istenmediği bile bile beklemek en acısı rabbim hayırlısını versin
Çok sag ol her yerde benzer listeler var. Demek ki birini uygulamamin zararı olmaz. Seninkini not edeyim.
Geçmiş olsun, çok sık hastalaniyorsun belki de terliyor sonra üşüyorsun fark etmiyorsun. Dikkat et kendine.
Ay çok üzüldüm ya, hele minicik bebekle.çok zor bir durum. Allah yardımcilari olsun.
Bende henüz olmadı ama eskiden kalan bacak catlaklarim var. Göbekte de olur muhtemelen. Eyüp Sabri Tuncer'in zeytinyağlı kremi var onu sürüyorum(paraben yok icinde) ve üzerine de Hindistan cevizi yağı sürüyorum her banyodan sonra. Yani anlayacağın yağlı güreşçi gibi geziyorum çatlamamak için:)))
Sağ ol canım ben de araştırdım dediğin gibiymiş.
Canım hiç panik yapma, çözülmeyecek bir şey değildir inşallah. İyi bir perinatologa görün inşallah bir sıkıntı yoktur. Belki vitamin, beslenme ile çözülecek bir şeydir. Hatırladığım kadarıyla istahsiz biriydin. Belki de problem budur ve toparlar bebek.
Geçmiş olsun canım dua edelim, Allah şifa versin inşallah kuzuya.
Çok teşekkür ederim inşallah benm de öyle olur.
50 gr ise fark etmiyormuş, araştırdım bu sabah baya. Aç gitme bence boşu boşuna. İnşallah güzel çıkar sonuçların.
Doktor her şeyi doğrudan söyler sen ona bakma. Daha yapıcı düşün. Cumartesi gunune almışsın randevu. O güne kadar iyi beslenmeye çalış lütfen ihmal etme sakın. Önünde üç gün var. Belki bebisi üç günde güzel beslersen daha güzel bir sonuç alırsın.evet canım iştahsızım hala bile inşallah ondan kaynaklanıyodur doktor çok umutsuz konuştu.işteyim ama aklım yerinde değil resmen
Canım lierac kullanmanı tavsiye ederim sabah akşam ve duşta bebe yağı ve duş jeli ile liflen canım veya duş sonrası ıslak vücuduna bebe yağı sür öyle kurulan ben ilk gebeliktede bunları yaptım çatlamadımKizlar catlaginiz oldumu ya ? 16.haftadan beri yaqliyorum bebe yaqiyla alt tarafi 3 kilo aldim karnimda yok ama catlamaya baslamis
en erken cumartesiye buldum canım nasıl dayanıcam bilmiyorum.
evet canım iştahsızım hala bile inşallah ondan kaynaklanıyodur doktor çok umutsuz konuştu.işteyim ama aklım yerinde değil resmen
tesekkur ederim canim umarimÇok geçmiş olsun canım allah şifa versin banada sıcak suya taze zencefil ve limon iyi gelmişti umarm düzelirsim bir an önce
Gece yatarken süt içmek muz yemek bebeğe kilo aldırıyor diyorlar bol su cumartesine kadar bunları yapin inşallah hemen fark eder .evet canım iştahsızım hala bile inşallah ondan kaynaklanıyodur doktor çok umutsuz konuştu.işteyim ama aklım yerinde değil resmen
Kendi doktoruna git bir cnm ultrsnlami bakti baska doktorkızlar ben bugün 2.tetanoz aşısını olmaya gittim belki hatırlarsınız yazmıştım bebek 2-3 hafta geriden geliyodu 10 gün önceki muaynede bugün aşıdan sonra başka bir doktora gittim oda durumun sıkıntılı olduğunu 4 haftalık bir gerilik göründüğünü acil perintoloğa görünmemi söyledi ağlamaktan helak oldum başına böyle bişey gelen varmı nolur bişey yazın
Canım ben beyaz çok açık tenyim ama çatlamadım anne de ve kardeşlerde çatlak varsa seninde çatlama ihtimalin var demek oluyor ama lütfen kalçanıza iç bacaklarınıza belinize ve göğüslerinizide mutlaka krem veya yap sürün hatta emzirme döneminde göğüslerinize sürekli sürün çünkü süt dolunca çatlıyor benim göğüslerim çatladı ilk bebekte inşallah şimdi çatlamamGünaydın güzel anneler. Çatlak konusunda doktorum açık tenlisin ne yaparsan yap çatlayacaksın diye bir yorum yapmıştı. Bu konuda bilgisi olan var mıdır?
Canım çatlayacağı zaman çok kaşınır ve kaşıdıkça çatlarsın kırmızı renk oluyor zamanla beyaz renge dönğşüyorNasıl oluyor yeni çatlak ben de çok müsaitim kremlenmeme rağmen. Kırmızı gibi mi oluyor. Kaşındımı çok çatladğı gün
Canm sonradan belki hızlı alır. Kaldi ki bence iyi boyu kg i. Oğlum için dün gittik 25+1 719 gr 31 cm. Bence takılma.birde bu pazartesi kontrolüm vardı. 26+1 de kızım 814 gr. boyu 34 cm cıktı sanki zayıf geldı banaüzüldüm sonradan..dıkkat edıyorum ama yınede cok ıyı besleyememısım sankı. ..siz neler yapıyorsunuz.
merhaba arkadaşlar..bende bu hafta yıllık izin aldım. kısmetse kızımın eksiklerini almaya çıkacağım.. hastane çıkışımız hariç herşeyimiz eksik..öncelikle e bebekten bakım malzemelerini alacağım.. oğlumun yatak örtülerini seremeyeceğim için birde uyku seti bakacağım ama çok pahalı seylere gıdıp abartmayacağım bu sefer..bana alısverıste surda ucuza bulduk dıyebıleceğiniz yerler.. bırde e bebek harıc bakım malz nerede ucuz olur.
canim bebegin gayet normal neden uzuluyorsun :) 25+3te benimki de 800 gr 32cm di mesela :)birde bu pazartesi kontrolüm vardı. 26+1 de kızım 814 gr. boyu 34 cm cıktı sanki zayıf geldı banaüzüldüm sonradan..dıkkat edıyorum ama yınede cok ıyı besleyememısım sankı. ..siz neler yapıyorsunuz.
İnşallah çatlamayız canım ben akşam sabah olarak değilde her banyodan sonra sürüyorum inşallah etkili olurCanım ben beyaz çok açık tenyim ama çatlamadım anne de ve kardeşlerde çatlak varsa seninde çatlama ihtimalin var demek oluyor ama lütfen kalçanıza iç bacaklarınıza belinize ve göğüslerinizide mutlaka krem veya yap sürün hatta emzirme döneminde göğüslerinize sürekli sürün çünkü süt dolunca çatlıyor benim göğüslerim çatladı ilk bebekte inşallah şimdi çatlamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?