2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

2 gundur ihlamur iciyorum, dun de kekik limon bal yaptim, pastil kullaniyorum ama bana misin demiyor ilerlemeden duzelecegine bugun daha kotu. kahvaltimi yapayim da bi tavuksuyu corba yapayim bari. o yumusatir belki.
Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin banada sıcak suya taze zencefil ve limon iyi gelmişti umarm düzelirsim bir an önce

Üzüldüm canım haklarında en hayırlısı olsun inşallah allah kalplerine sevgiyi tekrar nasip eder minik meleğede huzur dolu bir hayat belki biraz uzaklaştıklarında anlarlar birbirlerini ve barışırlar örnekleri çok çevremizde

evet canım iştahsızım hala bile inşallah ondan kaynaklanıyodur doktor çok umutsuz konuştu.işteyim ama aklım yerinde değil resmen

evet canım iştahsızım hala bile inşallah ondan kaynaklanıyodur doktor çok umutsuz konuştu.işteyim ama aklım yerinde değil resmen
Doktor her şeyi doğrudan söyler sen ona bakma. Daha yapıcı düşün. Cumartesi gunune almışsın randevu. O güne kadar iyi beslenmeye çalış lütfen ihmal etme sakın. Önünde üç gün var. Belki bebisi üç günde güzel beslersen daha güzel bir sonuç alırsın.

Kizlar catlaginiz oldumu ya ? 16.haftadan beri yaqliyorum bebe yaqiyla alt tarafi 3 kilo aldim karnimda yok ama catlamaya baslamis
Canım lierac kullanmanı tavsiye ederim sabah akşam ve duşta bebe yağı ve duş jeli ile liflen canım veya duş sonrası ıslak vücuduna bebe yağı sür öyle kurulan ben ilk gebeliktede bunları yaptım çatlamadım

en erken cumartesiye buldum canım nasıl dayanıcam bilmiyorum.

benim de 1 ay once bebisimin bagirsaklarinda genisleme goruldu. ben de senin gibi aglamaktan mahvoldum. boyle yapinca bebisleri daha cok uzuyoruz. biliyorum cok cok zor ama sana tavsiyem evde durma,disari cik,ailen arkadaslarin varsa onlarla zaman gecir cumartesiye kadar. evde oturunca insan kafayi yiyor. bol dua et. ben de edeceim sana ve bebisine. allahim icine ferahlik versin.

canim kendini zorlamaya calissan biraz.daha iyi beslenirsen duzelir belki.
hemen bir doktorun dedigiyle canini sıkma. dur bakalim diger doktor ne diyecek.

Gece yatarken süt içmek muz yemek bebeğe kilo aldırıyor diyorlar bol su cumartesine kadar bunları yapin inşallah hemen fark eder .

J
Kendi doktoruna git bir cnm ultrsnlami bakti baska doktor

Günaydın güzel anneler. Çatlak konusunda doktorum açık tenlisin ne yaparsan yap çatlayacaksın diye bir yorum yapmıştı. Bu konuda bilgisi olan var mıdır?
Canım ben beyaz çok açık tenyim ama çatlamadım anne de ve kardeşlerde çatlak varsa seninde çatlama ihtimalin var demek oluyor ama lütfen kalçanıza iç bacaklarınıza belinize ve göğüslerinizide mutlaka krem veya yap sürün hatta emzirme döneminde göğüslerinize sürekli sürün çünkü süt dolunca çatlıyor benim göğüslerim çatladı ilk bebekte inşallah şimdi çatlamam

merhaba arkadaşlar..bende bu hafta yıllık izin aldım. kısmetse kızımın eksiklerini almaya çıkacağım.. hastane çıkışımız hariç herşeyimiz eksik..öncelikle e bebekten bakım malzemelerini alacağım.. oğlumun yatak örtülerini seremeyeceğim için birde uyku seti bakacağım ama çok pahalı seylere gıdıp abartmayacağım bu sefer..bana alısverıste surda ucuza bulduk dıyebıleceğiniz yerler.. bırde e bebek harıc bakım malz nerede ucuz olur.

Nasıl oluyor yeni çatlak ben de çok müsaitim kremlenmeme rağmen. Kırmızı gibi mi oluyor. Kaşındımı çok çatladğı gün
Canım çatlayacağı zaman çok kaşınır ve kaşıdıkça çatlarsın kırmızı renk oluyor zamanla beyaz renge dönğşüyor

birde bu pazartesi kontrolüm vardı. 26+1 de kızım 814 gr. boyu 34 cm cıktı sanki zayıf geldı bana üzüldüm sonradan..dıkkat edıyorum ama yınede cok ıyı besleyememısım sankı...siz neler yapıyorsunuz.

Canm sonradan belki hızlı alır. Kaldi ki bence iyi boyu kg i. Oğlum için dün gittik 25+1 719 gr 31 cm. Bence takılma.

evet boyu ıyı dedı hatta 22. haftadan berı uzun boylu olacak dıyor doktor ama kılosu hep az gelıyor bana. bakıyorum bu haftalarda 1200 kılodan bahsedılıyor bnmkı daha 814

ben sampuan, pisik kremi, bebe yagi, bebek bezi, alt acma bezi, islak mendil, burun aspiratoru gibi seyleri internetten aldim. hatta kiyafet harici gerseyi internetten aldim desem yalan olmaz galiba :) internetten arastirmadan magazalardan alisveris yapma derim. ciddi farklar oluyor cunku. hepsiburada, n11, gittigidiyor, tokerbebe, vipbebek, webzanem simdiye kadar alisveris yaptigim yerler.

canim bebegin gayet normal neden uzuluyorsun :) 25+3te benimki de 800 gr 32cm di mesela :)

Kızlar selamlar nasılsınız?

Az önce doktordan çıktık. Şeker yüklemesi yaptırdım, sonucum iyi çıktı. Gebelik şekerim yokmuş. Ama idrar testim biraz kötü çıktı. Doktor idrar kültürü istedi. 3 gün sürüyormuş sonuçların açıklanması. İnşallah sorun çıkmaz.

Bir de ultrasona girdik. Çok hareketli bir bebek dedi doktor. 37 cm, 1kg çıktı ağırlığı. Ama bir şeye canım sıkıldı. Çünkü karın bölgesi gelişimi maalesef 1 hafta geriden geliyormuş İçim çok kötü oldu. Doktora sordum neden olmuş olabilir falan dedim "Ortada neden olmuş diye sorulacak bir sorun yok şuanda." dedi. Sonra benim takıldığımı görünce "Kafana takıcak bir şey yok." dedi. Bir de 2 hafta sonra gel dedi. Hep 1 ay sonra gel derdi. Karın bölgesi gelişimini takip edicek.
Şu 2 hafta yediğime içtiğime çok dikkat edicem. Karbonhidrat ve şekeri azalt, balık ve proteini arttır dedi.

Bu arada normal doğum pozisyonundaymış bizimki. Baş aşağıymış. Ona sevindim, çünkü eğer sağlıklı bir şekilde olucaksa normal doğum isterim. Bizde haberler böyle kızlar. İnşallah 2 hafta içinde daha mutlu haberler verebilirim.

İnşallah çatlamayız canım ben akşam sabah olarak değilde her banyodan sonra sürüyorum inşallah etkili olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…