2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

canim haftalar ilerledikce bebeklerin gelisiminde standart diye birsey kalmiyor cunku her bebek ayni degil her gebenin bunyesi, aile gecmisi zirti pirti ayni degil. bu yuzden gebelik haftasi belirlemede ilk haftalar onemli cunku sonrasinda gebelik haftasi belirlemek bile zorlasiyor doktorlar icin. o yuzden hemen moralinizi bozmayin lutfen. baskasinin bebegi ile ayni gelisim hizinda olmamasi bebeginizin sagliksiz oldugu anlamina gelmiyor ki. hem doktorun da sorun yok demis. icinizi ferah tutun arkadaslar

Evet canim doktorda lierac tavsiye etti pahali oda yaaa napalim artik olmadi alacam yani :) dustan cikinca bebeyaqi suruyorum 2 qunde bi mutlaka yaqliyorum ama qenede boyle oldu bakalim Rabbim baska sknti vermesinde bunada bi care bulucam :)

evet canım iştahsızım hala bile inşallah ondan kaynaklanıyodur doktor çok umutsuz konuştu.işteyim ama aklım yerinde değil resmen
Canım sakin ol öncelikle.. Kötü düşünmemekte çalış..
evet canım iştahsızım hala bile inşallah ondan kaynaklanıyodur doktor çok umutsuz konuştu.işteyim ama aklım yerinde değil resmen
Canım sakin ol öncelikle..kotu düşünmemeye çalış bebegine konuş sürekli.. aynı durumdayız seninle o kadar iyi anlıyorum ki seni..umarim bizim bebisler sadece minyondur.. ben daha gitmedim kontrole haftaya gitcem..Ama beslenmene biraz ağırlık ver istersen mutlaka faydası olacaktır.. Benimde iştahım yok yemesem akşama kadar bişey yemem..ama zorluyorum kendimi et sut yumurta yemekten için dışıma çıktı umarım faydası oluyodur.. yeter ki iyi olsunlar

Dualarinizda eksik etmeyin bizide kizlar hepimizin bebeği sağlıkla zamanında gelsin insallah

Canım inşallah. Ne biliyim bütün tadım tuzum kaçtı. Aslında doktorlar sorun söylemeyi çok seviyor, ciddi bir şey olsa söylerdi çünkü ısrarla sorun yok dedi. İnşallah arayı kapatır. Saol canım.

inşallah canım doktor arıyorum şuan ama en erken cumartesi günü var beynim durdu resmen
Canim bi sakin ol stres yapma olsun cumartesiye al randevuyu surda 1 qun kalmis zaten beklersin nolacak...insaAllah sorun cikmaz dualarim seninle

Evet canim doktorda lierac tavsiye etti pahali oda yaaa napalim artik olmadi alacam yani :) dustan cikinca bebeyaqi suruyorum 2 qunde bi mutlaka yaqliyorum ama qenede boyle oldu bakalim Rabbim baska sknti vermesinde bunada bi care bulucam :)
Canım iki güne bir değilde günde iki kere yaglan..cok zor geliyo insana vicik vicik ama ..

kardesine çok geçmiş olsun kucucukmus bian önce sağlığına kavuşsun

evet boyu ıyı dedı hatta 22. haftadan berı uzun boylu olacak dıyor doktor ama kılosu hep az gelıyor bana. bakıyorum bu haftalarda 1200 kılodan bahsedılıyor bnmkı daha 814
26+2 de kizim 935 gr mis. 3700 civarı doğdu bebegim. Bence seninki normal civarda. Benimki de bana ufak geliyor. Dr normal dedi. Burda arkadaşlar normal dedi. İnternetten kg aldıran şeylerde baktım da ceviz muz tahin pekmez diyorlar genel olarak. Protein ağırlıklı beslenmekte ise yaşıyormuş. Et ve sut ürünleri ağırlıklı beslenmek gerek diyor. Ama bence normal kg da seninki. Birde onun doğumu var diyor herkes ona göre kg i çok yapmayalım

Canım iki güne bir değilde günde iki kere yaglan..cok zor geliyo insana vicik vicik ama ..

kardesine çok geçmiş olsun kucucukmus bian önce sağlığına kavuşsun
Cok saqol canim Allah razi olsun suan tek derdim kardesim zaten o bi duzelsinde qerisi bos... benim annem 4 doqum yapti bir tane cizik dahi yok bende ona quvendim bendede olmaz diye ama olmaya basladi qunde 2 kereye baslicam tesekkur ederim :)

bak ne guzel soyluyorsun kendin de hem meraklilar hem de zaten birsey gorduklerinde soylemek zorundalar 9 ay boyunca takibini yapiyor. her kontrolden sonra rapor yaziyor. bi sorun olsa soylememe gibi birseyi riske alamaz. bu aya kadar guvenerek gelmissin bundan sonra da guven doktoruna sikma canini sebepsiz yere. stres ve uzuntu en zararli sey cidden adami hasta eder. sen duzgun beslenmene devam et bebegin olmasi gerektigi gibi gelisecektir.

Tek dert çatlak o
Cok saqol canim Allah razi olsun suan tek derdim kardesim zaten o bi duzelsinde qerisi bos... benim annem 4 doqum yapti bir tane cizik dahi yok bende ona quvendim bendede olmaz diye ama olmaya basladi qunde 2 kereye baslicam tesekkur ederim :)
olscnm

İnşallah canım amin. Cidden üzülüp bir de bebeğimi üzmek istemiyorum. Biraz daha iyiyim şimdi . Yediklerime içtiklerime dikkat edersem kapatır arayı miniğim :)

Gebelikten once yok muydu tsh yuksekligi?
Bekarliqimdan beri var bende hep e bende bisure tedavisini qordum skldim biraktim.Cocuqun olmaz dediler falan hatta doktor kendine dedi bi baktim hamileyim yikildim resmen bukadar yuksek deqerle hamile kalmissin tesaduf ama cocuk tutunamaz dedi beyni qelismez dedi offf offf beni varya mahvettiler sacma sapan konsuup cok sukur bebeqim benimle :) ama iste aklimdaki sorular bitmiyo simdide iyot takviyesi basladi beyin qelisimi icin baya bi uzuyo beni bu durum acikasi qec kaldim diye korkuyorum

Kafana gore doktorun vermedigi vitaminlere basliyorsun(yanlis hatirliyorssm lutfen duzelt:)) ama doktorun vermis oldugu tedaviyi de yarim birakiyorsun. Ne yapiyorsun sekerim sen oyle :)) Canim tiroid tedavisi sadece bebek icin degil senin icin de onemli. Ayrica bebegin beyin gelisimi icin soyledikleri dogru ancak belli haftaya kadar senin tiroid bezlerini kullaniyor bebek. O yuzden de tsh yukselmemesi lazim gebelikte. Ama yanlis bilmiyorsam bu haftalarda artik kendi tiroid bezleri olusmus olmasi lazim bebegin ve doktorun buna ragmen yeni mi basliyor iyot takviyesine?

Kızlar bir şey soracağım bu aralar bebeğin tekmelerini çok aşağılarda hissediyorum. Sanki az daha inse pırt diye çıkacak gibi arada böyle aşağılarda hareketlerini hisseden var mı?

Kızlar bir şey soracağım bu aralar bebeğin tekmelerini çok aşağılarda hissediyorum. Sanki az daha inse pırt diye çıkacak gibi arada böyle aşağılarda hareketlerini hisseden var mı?

Canım ben de aşağıda hissediyorum bazen, bir kaç kişi de yazmıştı öyle hissedenler var. Ama bugün doktordan öğrendim ki onlar tekme değilmiş. Bebeğin vücut hareketleriymiş. Ayakları şuan neredeyse göğüs hizasında dedi. Bazen bizi yanıltıyorlar, sorun olduğunu sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…