Kızlar kalça kemiğim çok ağrıyor
Magnezyum ilacı olarak ne kullanıyorsunuz
Birde idrar yolu enfeksiyonu olanlar vagi-hex diye bi ilaç kullandınız mı?
Ürocare diye bi ilaçla beraber?
Bu ara enfeksiyon ve kalça kemiği ağrısı
Sıkıntılarım var
Gecmis olsun.benimde iki gundur sag kalca kemigim acayip agriyor.bacagima vuruyor agrisi.neden normal mi bilemiyorum yarin doktora gitmeye calisacagim cok zorlaniyorum.
Evininhatunu
bende 11 kilo aldım çatlak yok şükür
gençlik dönemlerinde biraz oldu o yüzden korkuyordum olur diye henüz yok tabi ilerde ne olcak bakalım
sen sadece 3 kilo mu aldın az değil mi
Walla sadece 3 kilo aldim canim 25+3 teyim ama bebeqimi nerdeyse 1 bucuk aydir qormuyorum qelisimi nasil merak ediyorum sali qunu randevum var bakalim qelisimi iyiyse ben bu kiloyla super qidiyorum demekki :):)
Walla sadece 3 kilo aldim canim 25+3 teyim ama bebeqimi nerdeyse 1 bucuk aydir qormuyorum qelisimi nasil merak ediyorum sali qunu randevum var bakalim qelisimi iyiyse ben bu kiloyla super qidiyorum demekki :):)
Yok canim o 2 hafta sonraya vermisti qittim bebeqe bakmadi benim bu erken doqum suphesi olunca nstye aldi direk qecen qunde benim doktorum yoktu seker yuklemesini baska doktora yaptirdim oda 1 ay sonra qelirsen bebeqede bakarim dedi.Yani anlayacaqin 1 bucuk aydir bi qormek nasip olmadi :) bakalim sali qunu qirecem...benim doktora kalsa 2 ayda bir bakacak oakdar ultrasona qirme zararli dedi istesemde bakmiyo :):)
Çatlamanın kiloyla çok alakası Yok genetik sanırım. Ben arada zeytinyağı sürüyorum başka bişey yapmadım 10 kilo aldım ama çatlamadım. Oğlum da 20 kilo almıştım yine karnım da hiçbirşey yoktu. Bacaklarım kalçam fenaydı ama. Sonra zayıflayınca düzeldi görünmüyordu çatlaklar üzülme öyle kslmıcak. Ben ne ağlamıştım oğlumda :)) sonra hepsi kayboldu Allah başka dert vermesin
Ya benim annem 4 doqum yapti birtane ciziqi yok ona cekerim sanmistim sonradan beyazliyo qeri catlaklar diyolar ama bakalim canim.bekleyip qorecez dediqin qibi baska derdimiz olmasin bebeqimiz saqlikli olsunda :) suan daha ole kizarik catlama yok ama hafif kurur qibi oldu onlemezsem catlayacak belli yani ben yaqlara devam edeyimde catlarsada nasip artik :)
Kızlar bebek arabalarınızi ne aldınız? joie chrome yada cadillac air alan var mı? Cadillac air in de tipi icime sinmiyo bi turlu onerdiginiz bisey var mi ? Ay ne çok soru sordum yine..kontrole kadar kafamı oyalamam lazım sardım şimdi hem aradan da çıksın artık
Aynen hiç bitmeyen bir tuvalet sıkıntısı var bazen öyle bir anda sıkıştırıyor ki sanki üç saattir tutuyormuş gibi bir hale geliyorum iki dakika içinde..
Bebeklerin eşyalarını yıkamaya başlayacağım evde bazı deterjanlar için frosch kullanıyorum doğal olmasından ötürü. Bebek deterjanı olarak da onu mu alsam acaba dedim sizler ne kullanıyorsunuz sevgili Ağustos anneleri ? 30 dakika ve 30 derece yeterli olur mu Acaba?
Kızlar bebek arabalarınızi ne aldınız? joie chrome yada cadillac air alan var mı? Cadillac air in de tipi icime sinmiyo bi turlu onerdiginiz bisey var mi ? Ay ne çok soru sordum yine..kontrole kadar kafamı oyalamam lazım sardım şimdi hem aradan da çıksın artık
Aynen hiç bitmeyen bir tuvalet sıkıntısı var bazen öyle bir anda sıkıştırıyor ki sanki üç saattir tutuyormuş gibi bir hale geliyorum iki dakika içinde..
Bebeklerin eşyalarını yıkamaya başlayacağım evde bazı deterjanlar için frosch kullanıyorum doğal olmasından ötürü. Bebek deterjanı olarak da onu mu alsam acaba dedim sizler ne kullanıyorsunuz sevgili Ağustos anneleri ? 30 dakika ve 30 derece yeterli olur mu Acaba?
Ben bebek programında 40 derecede 2 saat falan yıkadım ama eldivenler çoraplar falan küçüldü. Bir daha 40 derecede yıkamam. 30 derecede 55 dakikalık programla falan da yıkayabilirsin 30 dk az temizliyor gibi geliyor bana ismi kısa program ya ondan galiba :)
Ben de bebek arabası konusunda kararsızım, travel sistem alacağız onu biliyorum da marka olarak ne alsak ona bir türlü karar veremedik.
Ben bebek programında 40 derecede 2 saat falan yıkadım ama eldivenler çoraplar falan küçüldü. Bir daha 40 derecede yıkamam. 30 derecede 55 dakikalık programla falan da yıkayabilirsin 30 dk az temizliyor gibi geliyor bana ismi kısa program ya ondan galiba :)
Evet dimi adı kısa program diye hic birsey temiz olmayacak hissi var bende de . Ama çevremde de hep uzun programda yıkama diye telkinlerde bulundular. Peki hani deterjanla yıkadin?
Iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Artuk bende yavaş yavaş biseyler almaya basliyayim diyorum kısmetse. Liseye yapıyorum. Bana yardımcı olurmusunuz ne almalıyım nasıl almalıyım yada varsa listeniz paylaşırmısınız benimle:))