2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Diyolr ne kadar dogru bilmem ama bebek bobreklere baskı yapyrms ondan cok sk tuvalete gdymsz gecmis olsun demkki hassas bir tenin var

Ben de çok sık tuvalete gidiyorum. Hayır yeni gittim yarım saat sonra saatlerdir tutuyomuş gibi zor atıyorum bazen kendimi tuvalete. Sanırım kızın mesanemin üstüne oturdu diyorum eşime :)

Helena Canım anahtarlık yaptırdım pleksi aynadan, kelebek şeklinde 'İPEK' yazıyor. Arkasına tüle sarılmış badem bağlıycam. Bizde adettir bi de, lokum-bisküvi dağıtılır. Onun için küçük ambalajlarım var, onlara koycam onu dağıtıcam. Onun üzerine etiket tasarladım onu yapıştırıcam. Bi de çikolata dağıtıcaz, çikolata kağıtlarını tasarlamıştım. Son zamana onlar kaldı işte. Terlik taç kapı süsü vs onların malzemelerini aldık yapılmayı bekliyorlar. Bi de isimlik yaptım odası için, onu da ekleyeyim. Bi kaç şey eklemeyi düşünüyorum gerçi ama öz olarak bu.

Kızlar üst karın kısmında 2 saattir geçmeyen bir ağrı var doktorum şehir dışında ne yapmalıyım bilmiyorum korkuyorum

terlik ve tacı nasıl yapacaksın canm
bende melek kanadı içinde kokulu taş yapmayı düşünüyorum

canım doktorunu sevmiyorsan neden değiştirmiyorsun devlet mi özel mi

eşyaları yıkamak için erken değil mi acaba

terlik ve tacı nasıl yapacaksın canm
bende melek kanadı içinde kokulu taş yapmayı düşünüyorum

Canım ben çok kalabalık terliklerden taçlardan hoşlanmadığım için sade bişey yapıcam. Taç zaten saçımda durmadığı için ve hamilelik öncesi saçlarımı kestirmediğim için o konu içime dert. Sicim ip aldım, onu 3+4 kat yapıp örgü haline getircem, saçımın altından bağlanır şekilde bandana gibi yapıcam. Kumaş çiçeklerden aldım uçuş uçuş, ortalarına kağıt çiçek koyup belki o kağıt çiçeğin büyük boylarından da bi dizayn yapıp sicimden yaptığım bandanaya yapıştırcam. Terlik de aynı şekilde çiçekli ama az öz sade. Belki terliğin alt kısmına sıralı inci yapıştırabilirim. Anlatarak bu kadar oldu umarım gözünde canlanmıştır.

Mevlid için de kokulu taştan çerçeve yaptım. İçine nazar ayetti yapıştırmayı düşünüyorum.

eşyaları yıkamak için erken değil mi acaba

Ben de deterjan araştırıyorum haziran ortası gibi ya da deterjana karar verebilirsem yıkıycam canım.

Bu arada içerik araştırıyorum ve mesela e-bebekteki Friendly marka organik deterjanla Dalin arasındaki farkın sadece parfüm olduğunu gördüm. Parfümsüz olsun istiyorum evet ama bu kadar da aynı içerik beklemiyordum açıkçası.

canım birde nerelisinde badem adet merak ettm
bende çikolata ve loğusa şerbeti alacağım kokulu taş haricinde.çikolataya özel baskı yapmayacağım nasılsa çöpe atılıyor kabı. kokulu taşa kutusunu süslemesini vs alacağım ismini matbaada bastırırm.taş kenarlarına hasır koymayı düşünüyorum.taşı kişi başına mı versem her aileye bi tane mi bazıları öyle yapmış anlamadm
taşı kendim yapıcam kalıpla
çalıştığımda düğünüm için hiç bir el emeğim yoktu çok özenmiştim şimdi evdeyim nasıl olsa zevkle yaparım

mevlüt içinde yasin ve tesbih düşünüyorum mevlüdü 2-3 aylıkken yaparız galiba çıkamam o zamanlar rahatca

foto yok mu canım tam canlandıramadm hepsinide

taç mantığını anlamıyorum takamak zorunda mıyız
neden kestirmedin canım saçını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…