2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar sizinde beliniz agrıyormu bu aralar benim belim agrımaya başladı
Ağırlık merkezi değiştikçe bel ağrıları olacaktır canm çok normal. Benim bayadır var. sırtını yastikla destekle çok ayakta kalmamaya çalış. Malesef doğuma kadar Biraz bel ağrıları olacak artik

Çok güzel haberler vermişsin. Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın insallah. Haftaya bende kardiyologa gideecgim bebeğim için. Bizlere de dua edin lutfen

aminnn canim allah razi olsun.
insalllllllah sizin de hicbir sorun cikmaz. dualarim burdaki herkesle

canım bana 2li test
3 lü test ve ayrıntılı ultrason
bir de şeker yüklemesi yapıldı
3 haftada bir çağırıyor beni doktorum o zamanda genel kontroller yapılıyor bakılıyor.
tanıdıklar neden gitme dedi bilemem benm gittiğim hastane zaten en kalabalık en teşekküllü devlet hastanesi gitmeme bi lüksüm yok zaten her tanıdığım gidiyor ekstra özele gitmek isterse bir de ona gidiyor
ama bursa da nasıl bilemem

Evininhatunu bende 11 kilo aldım çatlak yok şükür
gençlik dönemlerinde biraz oldu o yüzden korkuyordum olur diye henüz yok tabi ilerde ne olcak bakalım
sen sadece 3 kilo mu aldın az değil mi

bana da 2li,4lu,ayrintili yapildi.
8 haftalikken kan ve idrar yapildi saglik ocaginda.
5 aylikken idrar tahlili ve kulturu yapildi.
12.haftadan itibaren rahim agzi olcumu yapiliyor.
su zamana kadar ayda 1 gidiyordum. dun 15 gun sonra cagirdi. bunlarin disinda kontrollerde herhangi bir kan testi falan yapilmiyor. demekki ayni seyler yapiliyor asagi yukari.
benim daha yapilmadi seker yuklemesi.
bir de 15 gun once tetanoz vurundum. 15 gun sonra ikinci doz vurulacak.

asiri kalabalikmis ve cok da temiz degilmis sanirim. her hastane ayni degil ama tabi. kimisi cok temiz oluyor. kadin dogum hastaneleri tam tesekkullu olmasi acisindan iyi tabiki.

Gözün aydin cnm

tetenozu bende oldum sağlık ocağına git dedi doktor orda yaptılar
tabi hemen hemen aynıdır

MaşaAllah hepsi çok güzel haberler.. gözünaydın. Çok sevindim. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kuzucukları.

bana dr vermedi canım d vitamini,neye göre veriliyor acaba?
Neye göre veriyor ınan bilmiyorum.degerime baktirmadi çünkü. Kizimda kullanmamiatm bunda kullan dedi. Standart bir uygulama sanırım. Halbuki güneşli havalarda hep disardayiz biz ama bir bildikleri vardır diye kullaniyorumben canm.

Kızlar kalça kemiğim çok ağrıyor
Magnezyum ilacı olarak ne kullanıyorsunuz
Birde idrar yolu enfeksiyonu olanlar vagi-hex diye bi ilaç kullandınız mı?
Ürocare diye bi ilaçla beraber?
Bu ara enfeksiyon ve kalça kemiği ağrısı
Sıkıntılarım var

magnezyum olarak osteocare kullanıyorum canım, benim kalça ağrım 7. aydan sonra başlamıştı ilk gebeliğimde, çok fena birşey,yürürken ağrıyordu, Allah yardımcın olsun geçer inşallah, idrar yolu içinde söylediğin ilaçları bilmiyorum ama dün dr monurol vermişti onu kullandım

D vitamini olarak devit veriyorlar fakat içerisinde zararlı bir madde olduğundan dolayı burdaki çoğu hamile olarak kullanmıyoruz canım :)

Canım magnezyum için osteocare kullanıyorum idrar yolu için monurol kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…