2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
ÇOk teşekkür ederim canım bende uyumadan önce içtim senin söylediğin gibi mesane boşken ve 4 saat tuvalete gitmedim

devlet sürekli test yapıyor eğer zamanın varsa yani çalışmıyorsan bence devletede devam et özelede her şeyiyle ilgileniyorlar ama Bursada sın sanımırım orayı bilmiyorum
sağlık ocağına genelde devletin testlerini götürüyorum işliyor sisteme
bi kere unutmuşum bastırmayı o sebeple kendi yaptı bende şüpheye düşünce
arkadaşım özele gitmişti geçen sene ona da şeker yüklemesi teklif etmemişler mesela gerek görmedi demek

bi sıkıntı olunca hemen soyluyorlar canim. ufak bir suphe dahi olsa. tek tek ben de sormuyorum organlari ama hepsini olcuyor goruyorum. ben sadece rahimagzi olcumunu hatirlatiyorum ama ona da her seferinde baktigini soyledi dun.
o ne için canım rahim ağzı yetmezliğinden erken doğum olabilir diye mi

kizlar sali gunu uludagda cocuk kardiyolojisine gittik. cok sukur kalpte sorun yok. bagirsaklardaki genisleme de eskisi gibi olmadigi icin kendi doktorunuza devam edebilirsiniz dediler.
ben de dun kendi doktoruma gittim. o da 1 ay onceki gibi olmadigini ve genislemenin daha kucuk gorundugunu soyledi. dogumdan sonra cocuk doktoruna is dusuyormus. tedbir amacli hem bagirsaklari hem batını inceler dedi doktor.
rahim agzi olcumu de iyiymis. tup bebek doktorum plesantan asagida demisti 1.5ay once. dun sordum,yukari cikmis,rahim agzinda da sorun yok gayet iyi dedi.
allahim hayirlisiyla saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
tummm bebislere saglik sihhat versin.
bu mubarek cuma gunu rabbim hepimizin dualarini kabul etsin ve hepimize saglikli dogumlar nasip etsin.

gidebilecegim 2 tane dogum hastanesi var ama ikisi de cok fenaymis,o yuzden hic gitmedim.

hem devlete hem ozele gidince iki doktor farkli seyler soylerlerse hangisini yapiyorsun peki,kafa karısıklıgı olmuyor mu?

Gözün aydın canım çok sevindim artık rahatla allahın izni ile sağlıkla doğar bebeğin hepimiz bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza

Gözün aydın canım çok sevindim artık rahatla allahın izni ile sağlıkla doğar bebeğin hepimiz bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza

sagol canim,allah razi olsun.aminnnnn

insallah kucule kucule kaybolup gitsin.vallahi cok zormus gercekten. kendini gecip yavrunu dusunmek cok degisik bir duyguymus. allahim kimseyi evladiyla sinamasin.

gidebilecegim 2 tane dogum hastanesi var ama ikisi de cok fenaymis,o yuzden hic gitmedim.

hem devlete hem ozele gidince iki doktor farkli seyler soylerlerse hangisini yapiyorsun peki,kafa karısıklıgı olmuyor mu?
ben sadece devlete gidiyorum canım bi çok arkadaşımın gittiği doktor. doğum hastanesi benimki. her şeyi tam teşekküllü
senin için söyledim testlerin düzenli değilse devlette tüm testler yapılıyor diye
ayrıca hem develete hem özele giden arkdaşlarda vardı tek bi doktora bağlı olmamak için öyle düşünen de var

sagolasin canim soyledigin icin:)
evet gidenler var. ben de dusundum bir ara ikisine de gitmeyi ama sonra dusundum ki benim kafam cok karisir:) daha cok strese girerim:)

evime 1 km.uzaklikta dogum hastanesu var,ben de oraya gitsem mi dusundum,dedigin gibi tam tesekkullu orasi da ama tanidiklar gitme oraya dediler. ben de evimize yakin ozel hastaneye gidiyorum.

ilk hamilelik oldugu icin ve cevremde de yakin zamanda hamilelik geciren surekli sorabilecegim biri olmadigi icin sizlere sormak istedim bu test olayini. sizlere neler yapildi merak ettim.

Cnm biri yanlis anlamis soylediklerini oda kırıldı herlde

inşallah canım inaşşah hepimizin evlatlarına hepimizin yakınlarına dua edin lütfen çokk teşekkürler

bi sıkıntı olunca hemen soyluyorlar canim. ufak bir suphe dahi olsa. tek tek ben de sormuyorum organlari ama hepsini olcuyor goruyorum. ben sadece rahimagzi olcumunu hatirlatiyorum ama ona da her seferinde baktigini soyledi dun.
Rahim ağzı ölçümü için ultrason karından mı bakılıyor yoksa vajinal mi bakılıyor

Kizlar catlaginiz oldumu ya ? 16.haftadan beri yaqliyorum bebe yaqiyla alt tarafi 3 kilo aldim karnimda yok ama catlamaya baslamis
Çatlamanın kiloyla çok alakası Yok genetik sanırım. Ben arada zeytinyağı sürüyorum başka bişey yapmadım 10 kilo aldım ama çatlamadım. Oğlum da 20 kilo almıştım yine karnım da hiçbirşey yoktu. Bacaklarım kalçam fenaydı ama. Sonra zayıflayınca düzeldi görünmüyordu çatlaklar üzülme öyle kslmıcak. Ben ne ağlamıştım oğlumda :)) sonra hepsi kayboldu Allah başka dert vermesin

Nasıl oluyor yeni çatlak ben de çok müsaitim kremlenmeme rağmen. Kırmızı gibi mi oluyor. Kaşındımı çok çatladğı gün
Benim mavi mavi oluşup sonra morarmıştı. Kedi tırmalamış gibiydi kalçalarım. Sonra beyaza dönüp kayboldu. Kaşımamaya çalışın daha kötü olur.

Çok güzel haberler vermişsin. Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın insallah. Haftaya bende kardiyologa gideecgim bebeğim için. Bizlere de dua edin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…