ÇOk teşekkür ederim canım bende uyumadan önce içtim senin söylediğin gibi mesane boşken ve 4 saat tuvalete gitmedimaynı ilacı bana da verdi canım dün dr, aksam yatmadan önce içtim, gece yatarken mesaneyi boşaltıp içmek daha faydalıymış dr söylemedi ama netten araştırınca öğrendim bende,tadı da güzeldi,hala içmediysen aklında bulunsun ok
devlet sürekli test yapıyor eğer zamanın varsa yani çalışmıyorsan bence devletede devam et özelede her şeyiyle ilgileniyorlar ama Bursada sın sanımırım orayı bilmiyorumrica ederim. ilk 3 ay eklemek istemedim,hafif kanamam olunca,sonra da unuttum kaldi oyle:)
ozele gidiyorum canim. saglik ocaginda verdim ben de 1 kez kan tahlili. 8 haftalikken ve 5 aylikken de idrar verdim. onun disinda baska bir tahlil yapilmadi da herkesin ayni mi merak ettim.
o ne için canım rahim ağzı yetmezliğinden erken doğum olabilir diye mibi sıkıntı olunca hemen soyluyorlar canim. ufak bir suphe dahi olsa. tek tek ben de sormuyorum organlari ama hepsini olcuyor goruyorum. ben sadece rahimagzi olcumunu hatirlatiyorum ama ona da her seferinde baktigini soyledi dun.
devlet sürekli test yapıyor eğer zamanın varsa yani çalışmıyorsan bence devletede devam et özelede her şeyiyle ilgileniyorlar ama Bursada sın sanımırım orayı bilmiyorum
sağlık ocağına genelde devletin testlerini götürüyorum işliyor sisteme
bi kere unutmuşum bastırmayı o sebeple kendi yaptı bende şüpheye düşünce
arkadaşım özele gitmişti geçen sene ona da şeker yüklemesi teklif etmemişler mesela gerek görmedi demek
o ne için canım rahim ağzı yetmezliğinden erken doğum olabilir diye mi
Gözün aydın canım çok sevindim artık rahatla allahın izni ile sağlıkla doğar bebeğin hepimiz bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımızakizlar sali gunu uludagda cocuk kardiyolojisine gittik. cok sukur kalpte sorun yok. bagirsaklardaki genisleme de eskisi gibi olmadigi icin kendi doktorunuza devam edebilirsiniz dediler.
ben de dun kendi doktoruma gittim. o da 1 ay onceki gibi olmadigini ve genislemenin daha kucuk gorundugunu soyledi. dogumdan sonra cocuk doktoruna is dusuyormus. tedbir amacli hem bagirsaklari hem batını inceler dedi doktor.
rahim agzi olcumu de iyiymis. tup bebek doktorum plesantan asagida demisti 1.5ay once. dun sordum,yukari cikmis,rahim agzinda da sorun yok gayet iyi dedi.
allahim hayirlisiyla saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
tummm bebislere saglik sihhat versin.
bu mubarek cuma gunu rabbim hepimizin dualarini kabul etsin ve hepimize saglikli dogumlar nasip etsin.
Gözün aydın canım çok sevindim artık rahatla allahın izni ile sağlıkla doğar bebeğin hepimiz bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza
ben sadece devlete gidiyorum canım bi çok arkadaşımın gittiği doktor. doğum hastanesi benimki. her şeyi tam teşekküllügidebilecegim 2 tane dogum hastanesi var ama ikisi de cok fenaymis,o yuzden hic gitmedim.
hem devlete hem ozele gidince iki doktor farkli seyler soylerlerse hangisini yapiyorsun peki,kafa karısıklıgı olmuyor mu?
ben sadece devlete gidiyorum canım bi çok arkadaşımın gittiği doktor. doğum hastanesi benimki. her şeyi tam teşekküllü
senin için söyledim testlerin düzenli değilse devlette tüm testler yapılıyor diye
ayrıca hem develete hem özele giden arkdaşlarda vardı tek bi doktora bağlı olmamak için öyle düşünen de var
Cnm biri yanlis anlamis soylediklerini oda kırıldı herldemerhaba canım Allah yardımcın olsun
doğum hediyesi için neye karar verdin bende doğum ve mevlüt hediyesi düşünüyorumda. mevlütüne yakın rahat rahat çıkıp bakamam bebişle diye düşündüm o yüzden şimdiden halledicem
ben 2-3 hafta öncesine kadar tekmeleri hissediyordum ama 2-3 haftadır sırtımı koltuğa yaslayıp oturunca hem tekmesi hem de karında dalgalanmaları hissediyorum yani geziyor gözüküyor. dün de çok şiddetli vurması başladı.
ayshemina ya noldu ki
ben doktora boyu kilosu iyi mi diye sordum dün gittiğimde iyi dedi sadece. ayrıntılı bilgi vermedi. bi sıkıntı olunca mı söylüyor yoksa tek tek sormam mı lazımdı. fotosunda boy ve kilosu yazıyor ama tek tek bilgi vermedi ya bi daha gidnce sorsam mı
aminnnsagol canim,allah razi olsun.aminnnnn
insallah kucule kucule kaybolup gitsin.vallahi cok zormus gercekten. kendini gecip yavrunu dusunmek cok degisik bir duyguymus. allahim kimseyi evladiyla sinamasin.
günaydın kızlar, dün bende doktora gittim böbrek kontrolü için, proteinim yükselmiş yine, ilaçlarını kullanmazsan sana nasıl yardımcı olucaz dedi, bu kadar yan etkisi olan bir ilacıda hamileyken kullanmaya cesaret edemiyorum dedim, 2 hafta sonra tekrar kan ve idrar istedi,büyük ihtimalle yine kullanmıyacaksın ilaçları dedi, ewet dedim bende,zaten doğuma az kaldı dedim, birde idrar yolu enfeksiyonum çıkmış onun için tek kullanımlık ilaçlardan verdi,gebelikte zararlı enfeksiyon dedi, idrar kültürüde istedi,onu da dün verdim, ve bugün resmi tatil ama ben yine çalışıyorum
S SUU canım arkadaşların da dediği gibi, bebeğin toaprlayacaktır,sen moralini yüksek tut, inşallah yarın buraya güzel haberler yazıcaksın, dualarımız seninle
@Evininhatunu canım kardeşine tekrar geçmiş olsun,inşallah sonuçları temiz çıkar
Allah tüm hastalara şifa versin, bebeklerimizi de korusun rabbim,sağlıkla kavuşalım inşallah hepimiz
Rahim ağzı ölçümü için ultrason karından mı bakılıyor yoksa vajinal mi bakılıyorbi sıkıntı olunca hemen soyluyorlar canim. ufak bir suphe dahi olsa. tek tek ben de sormuyorum organlari ama hepsini olcuyor goruyorum. ben sadece rahimagzi olcumunu hatirlatiyorum ama ona da her seferinde baktigini soyledi dun.
Rahim ağzı ölçümü için ultrason karından mı bakılıyor yoksa vajinal mi bakılıyor
Çatlamanın kiloyla çok alakası Yok genetik sanırım. Ben arada zeytinyağı sürüyorum başka bişey yapmadım 10 kilo aldım ama çatlamadım. Oğlum da 20 kilo almıştım yine karnım da hiçbirşey yoktu. Bacaklarım kalçam fenaydı ama. Sonra zayıflayınca düzeldi görünmüyordu çatlaklar üzülme öyle kslmıcak. Ben ne ağlamıştım oğlumda :)) sonra hepsi kayboldu Allah başka dert vermesinKizlar catlaginiz oldumu ya ? 16.haftadan beri yaqliyorum bebe yaqiyla alt tarafi 3 kilo aldim karnimda yok ama catlamaya baslamis
Senin doktor da pek cimri çıktı vitamin takviyesi konusunda:)) gıcık mıdır nedir :)Hmm anladim canim ben magnezyum istedimde kramplarin olmadikca vermem dedi kramplarda biac qundur var tekrardan isteyim bi :)
Benim mavi mavi oluşup sonra morarmıştı. Kedi tırmalamış gibiydi kalçalarım. Sonra beyaza dönüp kayboldu. Kaşımamaya çalışın daha kötü olur.Nasıl oluyor yeni çatlak ben de çok müsaitim kremlenmeme rağmen. Kırmızı gibi mi oluyor. Kaşındımı çok çatladğı gün
Çok güzel haberler vermişsin. Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın insallah. Haftaya bende kardiyologa gideecgim bebeğim için. Bizlere de dua edin lutfenkizlar sali gunu uludagda cocuk kardiyolojisine gittik. cok sukur kalpte sorun yok. bagirsaklardaki genisleme de eskisi gibi olmadigi icin kendi doktorunuza devam edebilirsiniz dediler.
ben de dun kendi doktoruma gittim. o da 1 ay onceki gibi olmadigini ve genislemenin daha kucuk gorundugunu soyledi. dogumdan sonra cocuk doktoruna is dusuyormus. tedbir amacli hem bagirsaklari hem batını inceler dedi doktor.
rahim agzi olcumu de iyiymis. tup bebek doktorum plesantan asagida demisti 1.5ay once. dun sordum,yukari cikmis,rahim agzinda da sorun yok gayet iyi dedi.
allahim hayirlisiyla saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
tummm bebislere saglik sihhat versin.
bu mubarek cuma gunu rabbim hepimizin dualarini kabul etsin ve hepimize saglikli dogumlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?