Yok canim o 2 hafta sonraya vermisti qittim bebeqe bakmadi benim bu erken doqum suphesi olunca nstye aldi direk qecen qunde benim doktorum yoktu seker yuklemesini baska doktora yaptirdim oda 1 ay sonra qelirsen bebeqede bakarim dedi.Yani anlayacaqin 1 bucuk aydir bi qormek nasip olmadi :) bakalim sali qunu qirecem...benim doktora kalsa 2 ayda bir bakacak oakdar ultrasona qirme zararli dedi istesemde bakmiyo :):)
Kızlar bebek arabalarınızi ne aldınız? joie chrome yada cadillac air alan var mı? Cadillac air in de tipi icime sinmiyo bi turlu onerdiginiz bisey var mi ? Ay ne çok soru sordum yine..kontrole kadar kafamı oyalamam lazım sardım şimdi hem aradan da çıksın artık
Slm kizlar sik tuvalet ve hapsirinca oksurunce alta kacirma hakkinda yazmak istedim ozellikle normal dogumdan sonra bu kacirma daha da artiyo en onemli tedavisi kegel egzersizi hem hamilelik surecinde hem dogumdan sonra sik sik yapilmali ciddi anlamda kacirmayi tedavi ediyo ve dogumu kolaylastiriyo ben kegel sayesinde toparlamistim ama simdi tekrar olusuyo hamilelikten dolayi
Evet dimi adı kısa program diye hic birsey temiz olmayacak hissi var bende de . Ama çevremde de hep uzun programda yıkama diye telkinlerde bulundular. Peki hani deterjanla yıkadin?
benim hamileligimin basından beri alerjik bir durumum var surekli hapsırıyorum ve 3 aydan beri her hapsırıkta olmasada idrar kaçırma oluyor normal dediler hatta kaçırmamak için sakın kendini sıkma dediler
Kızlar bebek arabalarınızi ne aldınız? joie chrome yada cadillac air alan var mı? Cadillac air in de tipi icime sinmiyo bi turlu onerdiginiz bisey var mi ? Ay ne çok soru sordum yine..kontrole kadar kafamı oyalamam lazım sardım şimdi hem aradan da çıksın artık
biz kraft twist rlx aldık böyle bişey kimisi memnun kimisi agırlıgından dolayı sıkayetci bizim ayrıca baston pusetmız olduğu için tekrar baston puset almayalım dedik ama tam yatmadığı içinde ayrıca bebek arabasına ihtiyacımız vardı 1.5 yıl kullansam yeter sonra satarım artık :)))
Aynen hiç bitmeyen bir tuvalet sıkıntısı var bazen öyle bir anda sıkıştırıyor ki sanki üç saattir tutuyormuş gibi bir hale geliyorum iki dakika içinde..
Bebeklerin eşyalarını yıkamaya başlayacağım evde bazı deterjanlar için frosch kullanıyorum doğal olmasından ötürü. Bebek deterjanı olarak da onu mu alsam acaba dedim sizler ne kullanıyorsunuz sevgili Ağustos anneleri ? 30 dakika ve 30 derece yeterli olur mu Acaba?
benim hamileligimin basından beri alerjik bir durumum var surekli hapsırıyorum ve 3 aydan beri her hapsırıkta olmasada idrar kaçırma oluyor normal dediler hatta kaçırmamak için sakın kendini sıkma dediler
Benim de çok sık tuvaletim geliyor. Hamileliğimin başından beri deliksiz uyku görmedim. En geç 2 saatte bir wc deyim. Hatta geçenlerde suyu çok az içmiştim ona rağmen sabaha kadar tuvalete gittim. Nereden geliyor anlamıyorum. Gündüzleri zaten sayamıyorum. Elimi yıkamaktan elim egzama oldu sonra dermokozmetık satan bır eczaneden zararsız dogal ıcerıklı sabun ve nemlendırıcı alarak sorunu çözdüm. Çok zor çok
@garipkedi sen mi sormuştun fotografini bi arkadasa tam hatırlayamadım atiyo da olabilirim şuan ama besik bayagi hosuma gitti benim..Bunu alcam sanırım kararsizligim biterse :
biz kraft twist rlx aldıkEki Görüntüle 1998153
böyle bişey kimisi memnun kimisi agırlıgından dolayı sıkayetci bizim ayrıca baston pusetmız olduğu için tekrar baston puset almayalım dedik ama tam yatmadığı içinde ayrıca bebek arabasına ihtiyacımız vardı 1.5 yıl kullansam yeter sonra satarım artık :)))
Buna da bakıyım..Agirliklarini kabullendim artık en hafifi bile "eşek ölüsü gibi " derler ya öyle Bende 1 yaşından sonra baston alırım diyorum..iyi günlerde kullansın bebis
kızlar ben bugün 2.tetanoz aşısını olmaya gittim belki hatırlarsınız yazmıştım bebek 2-3 hafta geriden geliyodu 10 gün önceki muaynede bugün aşıdan sonra başka bir doktora gittim oda durumun sıkıntılı olduğunu 4 haftalık bir gerilik göründüğünü acil perintoloğa görünmemi söyledi ağlamaktan helak oldum başına böyle bişey gelen varmı nolur bişey yazın
Canım benim üzme lütfen kendini, bence al bir randevu ve perinotoloğa git mutlaka. Perinatolog çok daha detaylı inceleyerek bilgi verecektir. Allahım bebeğini sakınsın inşallah. Sağlıkla gelsin dünyaya. Moralini yüksek tut ve randevunu biran evvel al ve doktora git canım.
Kizlar bu arada hamilelerin duasi kabul olur derler.Kardesim hala hastanede yatiyo akciqerinde kitle cikti dunden beri canim cok sklyo umarim kotu bisey cikmaz Lutfen dua edin cok kucuk kiyamiyorumda 11 yasinda adi Hasan Mert ismiyle dua ederseniz cok tesekkur ederim Allah razi olsun sonuclarimiz temiz ciksin insaAllah