2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

yurtdisinda toplam 2 3 sefer giriliyormus,ancak onemli bir durum olursa bakiyorlarmis,yoksa yok. bize uygun degil hic

ben de joie nin bu modelini alacagim sanirim. muze lx travel sistem.

Eklentiler

• mJOI-T1035EAUNB00_1.webp
    6 KB · Görüntüleme: 38
Slm kizlar sik tuvalet ve hapsirinca oksurunce alta kacirma hakkinda yazmak istedim ozellikle normal dogumdan sonra bu kacirma daha da artiyo en onemli tedavisi kegel egzersizi hem hamilelik surecinde hem dogumdan sonra sik sik yapilmali ciddi anlamda kacirmayi tedavi ediyo ve dogumu kolaylastiriyo ben kegel sayesinde toparlamistim ama simdi tekrar olusuyo hamilelikten dolayi

biz kraft twist rlx aldık böyle bişey kimisi memnun kimisi agırlıgından dolayı sıkayetci bizim ayrıca baston pusetmız olduğu için tekrar baston puset almayalım dedik ama tam yatmadığı içinde ayrıca bebek arabasına ihtiyacımız vardı 1.5 yıl kullansam yeter sonra satarım artık :)))

Yetr bence 30 derece cnm birde ütüledinmi tamm

S
benim hamileligimin basından beri alerjik bir durumum var surekli hapsırıyorum ve 3 aydan beri her hapsırıkta olmasada idrar kaçırma oluyor normal dediler hatta kaçırmamak için sakın kendini sıkma dediler
Sorun olmasında nir iki ay idare ederz snra nrmale döner ins

Evet sürekli tualeti beklicez herlde:)

Benim de çok sık tuvaletim geliyor. Hamileliğimin başından beri deliksiz uyku görmedim. En geç 2 saatte bir wc deyim. Hatta geçenlerde suyu çok az içmiştim ona rağmen sabaha kadar tuvalete gittim. Nereden geliyor anlamıyorum. Gündüzleri zaten sayamıyorum. Elimi yıkamaktan elim egzama oldu sonra dermokozmetık satan bır eczaneden zararsız dogal ıcerıklı sabun ve nemlendırıcı alarak sorunu çözdüm. Çok zor çok

@garipkedi sen mi sormuştun fotografini bi arkadasa tam hatırlayamadım atiyo da olabilirim şuan ama besik bayagi hosuma gitti benim..Bunu alcam sanırım kararsizligim biterse :
Buna da bakıyım..Agirliklarini kabullendim artık en hafifi bile "eşek ölüsü gibi " derler ya öyle Bende 1 yaşından sonra baston alırım diyorum..iyi günlerde kullansın bebis

Canım benim üzme lütfen kendini, bence al bir randevu ve perinotoloğa git mutlaka. Perinatolog çok daha detaylı inceleyerek bilgi verecektir. Allahım bebeğini sakınsın inşallah. Sağlıkla gelsin dünyaya. Moralini yüksek tut ve randevunu biran evvel al ve doktora git canım.

Çok geçmiş olsun canım. Dualarım sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…