canım birde nerelisinde badem adet merak ettm
bende çikolata ve loğusa şerbeti alacağım kokulu taş haricinde.çikolataya özel baskı yapmayacağım nasılsa çöpe atılıyor kabı. kokulu taşa kutusunu süslemesini vs alacağım ismini matbaada bastırırm.taş kenarlarına hasır koymayı düşünüyorum.taşı kişi başına mı versem her aileye bi tane mi bazıları öyle yapmış anlamadm
taşı kendim yapıcam kalıpla
çalıştığımda düğünüm için hiç bir el emeğim yoktu çok özenmiştim şimdi evdeyim nasıl olsa zevkle yaparım
mevlüt içinde yasin ve tesbih düşünüyorum mevlüdü 2-3 aylıkken yaparız galiba çıkamam o zamanlar rahatca
mevlüdü ne zaman yapacaksın canm tahminen
Yok adet olan lokum bisküvi
Lohusa Şerbetini unutmuşum. Onun için de kadeh vs aldım onları süsliycem daha.
Bence aileye ver ne gerek var bir evde bir sürü olacak.
Bence de mevlid için dehediyelikleri şimdiden ayarlamak çok mantıklı.
foto yok mu canım tam canlandıramadm hepsinide
taç mantığını anlamıyorum takamak zorunda mıyız
neden kestirmedin canım saçını
mevlüdü ne zaman yapacaksın canm tahminen
kızlar bu arada dün boğuluyordum sırtüstü uyurken acı su geldi uykuya geçeli 2-3 saat olmuştu
öksürükle uyandım gece
Ben devlete qidiyorum.Doktorum ozeldeki coqu doktordan iyi belirli sayida hastasi war baska turlu bakmiyo bi nevi ozel yani arada bir ozele qiderim ama bu doktorumu birakmam :):) cunku herkesin randevu almak icin haftalarca beklediqi adi duyulmus iyi birisi yani :) bana onun bu tutumu yanlis qelmiyo sonucta sık sık ultrasona qirmekte iyi bisey deil :)canım doktorunu sevmiyorsan neden değiştirmiyorsun devlet mi özel mi
Merhabalar. .ben de haci sakir granulmatik aldim..ama ilk yikamayi elde mi yapsam bilemedim.makinede ilk yikamada cekme olur mu acaba sizce?Aynen hiç bitmeyen bir tuvalet sıkıntısı var bazen öyle bir anda sıkıştırıyor ki sanki üç saattir tutuyormuş gibi bir hale geliyorum iki dakika içinde..
Bebeklerin eşyalarını yıkamaya başlayacağım evde bazı deterjanlar için frosch kullanıyorum doğal olmasından ötürü. Bebek deterjanı olarak da onu mu alsam acaba dedim sizler ne kullanıyorsunuz sevgili Ağustos anneleri ? 30 dakika ve 30 derece yeterli olur mu Acaba?
Off ben de sol yanıma yatınca rahatsız oluyorum artık. Nereye yatayım bilemedim. Sol ayağım uyuşuyo ağrıyo.. sırt üstü rahatım bitek o da zararlı. Daha 2 ay var yaaa
Valla bana kalsa 40'ında yapıcam ama herkes gibi ben de kendime içten içe 'He he tabi yaparsın' diye gülüyorum
2 aylıkken falan daha mantıklı sanki.
Hala sırt üstü yatabiliyor musun ya? Ben yatamıyorum artık. Sol bacağımda oluşan şiddetli ağrılar sebebiyle yan da yatamıyorum o ayrı
Off ben de sol yanıma yatınca rahatsız oluyorum artık. Nereye yatayım bilemedim. Sol ayağım uyuşuyo ağrıyo.. sırt üstü rahatım bitek o da zararlı. Daha 2 ay var yaaanapıcaz.
Şeker yüklemesi yaptıranlar kaçıncı haftada yaptırdınız acaba?
Ben de ondan aldım canım. Baktımmm baktım en mantıklı o geldi. Hepsini yıkadım eski kıyafetlerimizin 40 derecede. 2 kere yıkadım iyice temizlendi. Gerekli olmayabilir bu. Benim içim rahat etti.Merhabalar. .ben de haci sakir granulmatik aldim..ama ilk yikamayi elde mi yapsam bilemedim.makinede ilk yikamada cekme olur mu acaba sizce?
Başınız sağolsun canımSelam anneler, bir süredir yokum yine belki fark eden olmuştur.
Biz gayet iyiyiz. Kızımızın odasını boyadık, mobilyaları geldi. Bu arada 30 haftalık oldu. Ufak ufak doğum için hazırlıklara başladık. Doğum hediyeleri, oda süslemeleri vs ıvır zıvırla uğraşıyorum. Yavaştan hastane çantasına lazım olacak şeyler için dolaşıcam bu haftasonu.
Kötü haberlerim de var maalesef. Öğrencimi kaybettik, resmen sarsıldım. Kendimi oyalayacak şeylerle hiç boş vakit bırakmıyorum kendime...
Geçmişi okuyamadım haliyle, herkes iyidir umarım.
Görüşmek üzere kendinize iyi bakın.
Başınız sağolsun canımAllah sabır versin. Ben de dün dayımı kaybettim, çok üzgünüm, ağlamaktan öldüm ama bebeğim için de üzülüyorum yazık etkileniyor o da. ( metanetli olmak lazım ama çok zor. Allah sabır versin hepimize.
Öyle dr daha iyi bence benim dr de ilaç konusunda pinti biraz ama benim hoşuma gidiyor böylesi vermesi gereken demiri hemen verdi ama magnezyum vitamin vs gerek Yok diyor magnezyumu kramp başladı deyince verdi hatta iki kere istedim ilkinde çok önemsemedi hamilelik dönemini ne kadar az ilaçla atlatırsak o kadar iyi o yüzden doktoruma hak veriyorum en iyisini yapıyorBen devlete qidiyorum.Doktorum ozeldeki coqu doktordan iyi belirli sayida hastasi war baska turlu bakmiyo bi nevi ozel yani arada bir ozele qiderim ama bu doktorumu birakmam :):) cunku herkesin randevu almak icin haftalarca beklediqi adi duyulmus iyi birisi yani :) bana onun bu tutumu yanlis qelmiyo sonucta sık sık ultrasona qirmekte iyi bisey deil :)
Dün bitti vagihex. Kullandım ama son günlerde çok ufak bir pembelik oldu iç çamaşırımda. Tedirgin oldum açıkçası. Ptesi doktora gideceğim. Bir de kullanınca bir acı hissi oluyor ilaç erirken. İlk kez böyle birşey yaşadım.Kızlar kalça kemiğim çok ağrıyor
Magnezyum ilacı olarak ne kullanıyorsunuz
Birde idrar yolu enfeksiyonu olanlar vagi-hex diye bi ilaç kullandınız mı?
Ürocare diye bi ilaçla beraber?
Bu ara enfeksiyon ve kalça kemiği ağrısı
Sıkıntılarım var
Geçmiş olsun canım, reflü başlamış denek ki yastığını yükselt.kızlar bu arada dün boğuluyordum sırtüstü uyurken acı su geldi uykuya geçeli 2-3 saat olmuştu
öksürükle uyandım gece
Ewet canim benimkide oyle diyo :) aslinda iyi bisey ama ben pimpirikliyim acaba az yiyorum hersey hormonlu qerektiqi vitamini alamiyorum diye adamin basinin etini yedim qenede vermedi ekstra bi vitamin :) ben saqlik ocaqindaki doktora sorup aldim dusun yani :)Öyle dr daha iyi bence benim dr de ilaç konusunda pinti biraz ama benim hoşuma gidiyor böylesi vermesi gereken demiri hemen verdi ama magnezyum vitamin vs gerek Yok diyor magnezyumu kramp başladı deyince verdi hatta iki kere istedim ilkinde çok önemsemedi hamilelik dönemini ne kadar az ilaçla atlatırsak o kadar iyi o yüzden doktoruma hak veriyorum en iyisini yapıyor
Çok geçmiş olsun. Reflü için ilaç alıyor musunuz? Doktorunuzla bir konuşursanız mide asidini düzenleyen şeyler verir rahat edersiniz. Yastığınızı da biraz yükseltirseniz iyi olur. Bir de artık sırt üstü yatmamak gerek. Yastıklarla kendinizi destekleyip sola dönük yatarsanız daha rahat edersiniz.kızlar bu arada dün boğuluyordum sırtüstü uyurken acı su geldi uykuya geçeli 2-3 saat olmuştu
öksürükle uyandım gece
Ben sevmiyorum zaten ilaç kullanmayı işime geliyor:)Ewet canim benimkide oyle diyo :) aslinda iyi bisey ama ben pimpirikliyim acaba az yiyorum hersey hormonlu qerektiqi vitamini alamiyorum diye adamin basinin etini yedim qenede vermedi ekstra bi vitamin :) ben saqlik ocaqindaki doktora sorup aldim dusun yani :)
eşyaları yıkamak için erken değil mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?