2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

  • ikiz oğullarımız olacak

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    333

Yok adet olan lokum bisküvi
Lohusa Şerbetini unutmuşum. Onun için de kadeh vs aldım onları süsliycem daha.
Bence aileye ver ne gerek var bir evde bir sürü olacak.
Bence de mevlid için dehediyelikleri şimdiden ayarlamak çok mantıklı.
 
mevlüdü ne zaman yapacaksın canm tahminen
 
kızlar bu arada dün boğuluyordum sırtüstü uyurken acı su geldi uykuya geçeli 2-3 saat olmuştu
öksürükle uyandım gece
 
foto yok mu canım tam canlandıramadm hepsinide

taç mantığını anlamıyorum takamak zorunda mıyız
neden kestirmedin canım saçını

Ay onu ben de anlamıyorum takmasak olmaz mı sanki Ama işte annecim istiyor kıramıyorum. Maalesef şu an fotoğraf yok ama en kısa zamanda yapıp aradan çıkarıcam o zaman eklerim canım.

Saçımı neden kestiremedim? Çünkü ben inanılmaz takıntılı, saçlarına aşık kocaman bir gerizekalıyım
Çocukken bir süre kısa saçlı gezmek zorunda kaldım ve uzunca bir süre saçlarım uzamadı. Şimdi de kestiremiyorum kuaför fobisi oluştu. Azıcık kestirsem depresyona giriyorum ama şimdiden bana bunalımlar geliyor sıcak oluyor. Tabi bahsettiğim saç gür, 1,70 boyumun poposunun altında ve ilaçlardan dolayı da fazlasıyla sağlıklı ve daha da hızlı uzayan bir hale geldi. Resmen beni ele geçirmek üzere , özerkliğini ilan edecek.
 
mevlüdü ne zaman yapacaksın canm tahminen

Valla bana kalsa 40'ında yapıcam ama herkes gibi ben de kendime içten içe 'He he tabi yaparsın' diye gülüyorum
2 aylıkken falan daha mantıklı sanki.

kızlar bu arada dün boğuluyordum sırtüstü uyurken acı su geldi uykuya geçeli 2-3 saat olmuştu
öksürükle uyandım gece


Hala sırt üstü yatabiliyor musun ya? Ben yatamıyorum artık. Sol bacağımda oluşan şiddetli ağrılar sebebiyle yan da yatamıyorum o ayrı
 
canım doktorunu sevmiyorsan neden değiştirmiyorsun devlet mi özel mi
Ben devlete qidiyorum.Doktorum ozeldeki coqu doktordan iyi belirli sayida hastasi war baska turlu bakmiyo bi nevi ozel yani arada bir ozele qiderim ama bu doktorumu birakmam :):) cunku herkesin randevu almak icin haftalarca beklediqi adi duyulmus iyi birisi yani :) bana onun bu tutumu yanlis qelmiyo sonucta sık sık ultrasona qirmekte iyi bisey deil :)
 
Merhabalar. .ben de haci sakir granulmatik aldim..ama ilk yikamayi elde mi yapsam bilemedim.makinede ilk yikamada cekme olur mu acaba sizce?
 
Off ben de sol yanıma yatınca rahatsız oluyorum artık. Nereye yatayım bilemedim. Sol ayağım uyuşuyo ağrıyo.. sırt üstü rahatım bitek o da zararlı. Daha 2 ay var yaaa napıcaz.
 
Merhabalar. .ben de haci sakir granulmatik aldim..ama ilk yikamayi elde mi yapsam bilemedim.makinede ilk yikamada cekme olur mu acaba sizce?
Ben de ondan aldım canım. Baktımmm baktım en mantıklı o geldi. Hepsini yıkadım eski kıyafetlerimizin 40 derecede. 2 kere yıkadım iyice temizlendi. Gerekli olmayabilir bu. Benim içim rahat etti.
Yenileri 30 derecede yıkadım. Çekme renk karışma vs olmadı. Bence yıkayın hazır olsun. Erken değil. Bi hurca koyun hepsini dursun. Ne olacağı belli olmaz. Bana sağlık ocağındaki ebe hala çantanı hazırlamadın mı dedi. Yok daha erken değil mi dedim. Sen hazır ol dedi. Hazır olmasının bi zararı yok ama hazırlıksız yakalanmak kötü olur diye düşünüyorum. He 2 ay daha var pislenir tozlanır vs diye düşünüyosanız son 2 hafta kala bidaha yıkarsınız olur biter.
 
Başınız sağolsun canım Allah sabır versin. Ben de dün dayımı kaybettim, çok üzgünüm, ağlamaktan öldüm ama bebeğim için de üzülüyorum yazık etkileniyor o da. ( metanetli olmak lazım ama çok zor. Allah sabır versin hepimize.
 

Teşekkür ederiz canım senin de başın sağolsun.
 
Öyle dr daha iyi bence benim dr de ilaç konusunda pinti biraz ama benim hoşuma gidiyor böylesi vermesi gereken demiri hemen verdi ama magnezyum vitamin vs gerek Yok diyor magnezyumu kramp başladı deyince verdi hatta iki kere istedim ilkinde çok önemsemedi hamilelik dönemini ne kadar az ilaçla atlatırsak o kadar iyi o yüzden doktoruma hak veriyorum en iyisini yapıyor
 
Dün bitti vagihex. Kullandım ama son günlerde çok ufak bir pembelik oldu iç çamaşırımda. Tedirgin oldum açıkçası. Ptesi doktora gideceğim. Bir de kullanınca bir acı hissi oluyor ilaç erirken. İlk kez böyle birşey yaşadım.
 
Ewet canim benimkide oyle diyo :) aslinda iyi bisey ama ben pimpirikliyim acaba az yiyorum hersey hormonlu qerektiqi vitamini alamiyorum diye adamin basinin etini yedim qenede vermedi ekstra bi vitamin :) ben saqlik ocaqindaki doktora sorup aldim dusun yani :)
 
kızlar bu arada dün boğuluyordum sırtüstü uyurken acı su geldi uykuya geçeli 2-3 saat olmuştu
öksürükle uyandım gece
Çok geçmiş olsun. Reflü için ilaç alıyor musunuz? Doktorunuzla bir konuşursanız mide asidini düzenleyen şeyler verir rahat edersiniz. Yastığınızı da biraz yükseltirseniz iyi olur. Bir de artık sırt üstü yatmamak gerek. Yastıklarla kendinizi destekleyip sola dönük yatarsanız daha rahat edersiniz.
 
Ben sevmiyorum zaten ilaç kullanmayı işime geliyor:)
 
eşyaları yıkamak için erken değil mi acaba

Evet aslinda bende öyle düşünüyorum ama bizimkiler ikiz zaten 40. Haftayı görmek çok mucize bide ekstra bir gelişme olursa falan diye biraz panik yaptım açıkçası. Odaları haziran ilk haftasında gelecek, o zamana kadar yıkansın kurusun oda gelince de yerleşsin kafa rahat olsun diyorum. Aynı zamanda son zamanlar hareket çok daha zor olacakmış gibi duruyor bende maalesef
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…