- 9 Ekim 2014
- 335
- 782
- 103
- 43
Selam anneler, bir süredir yokum yine belki fark eden olmuştur.
Biz gayet iyiyiz. Kızımızın odasını boyadık, mobilyaları geldi. Bu arada 30 haftalık oldu. Ufak ufak doğum için hazırlıklara başladık. Doğum hediyeleri, oda süslemeleri vs ıvır zıvırla uğraşıyorum. Yavaştan hastane çantasına lazım olacak şeyler için dolaşıcam bu haftasonu.
Kötü haberlerim de var maalesef. Öğrencimi kaybettik, resmen sarsıldım. Kendimi oyalayacak şeylerle hiç boş vakit bırakmıyorum kendime...
Geçmişi okuyamadım haliyle, herkes iyidir umarım.
Görüşmek üzere kendinize iyi bakın.
Başınız sağolsun canımAllah sabır versin. Ben de dün dayımı kaybettim, çok üzgünüm, ağlamaktan öldüm ama bebeğim için de üzülüyorum yazık etkileniyor o da. ( metanetli olmak lazım ama çok zor. Allah sabır versin hepimize.
Ben de ondan aldım canım. Baktımmm baktım en mantıklı o geldi. Hepsini yıkadım eski kıyafetlerimizin 40 derecede. 2 kere yıkadım iyice temizlendi. Gerekli olmayabilir bu. Benim içim rahat etti.
Yenileri 30 derecede yıkadım. Çekme renk karışma vs olmadı. Bence yıkayın hazır olsun. Erken değil. Bi hurca koyun hepsini dursun. Ne olacağı belli olmaz. Bana sağlık ocağındaki ebe hala çantanı hazırlamadın mı dedi. Yok daha erken değil mi dedim. Sen hazır ol dedi. Hazır olmasının bi zararı yok ama hazırlıksız yakalanmak kötü olur diye düşünüyorum. He 2 ay daha var pislenir tozlanır vs diye düşünüyosanız son 2 hafta kala bidaha yıkarsınız olur biter.
Evet aslinda bende öyle düşünüyorum ama bizimkiler ikiz zaten 40. Haftayı görmek çok mucize bide ekstra bir gelişme olursa falan diye biraz panik yaptım açıkçası. Odaları haziran ilk haftasında gelecek, o zamana kadar yıkansın kurusun oda gelince de yerleşsin kafa rahat olsun diyorum. Aynı zamanda son zamanlar hareket çok daha zor olacakmış gibi duruyor bende maalesef
1 kez ortamin huzuru bozulup 3. sahislar araya girdikten sonra benim kacinci sahis oldugumun bir onemi kalmiyor... birinin haksizliga ugradigini dusunuyorsunuz ve bunu dile getirmek istediniz eyvallah buraya kadar bir sikinti yok zaten uslubunuzu cirkinlestiren kisim elestirdiginiz kisinin konuyla alakali olmayan yonlerine (gosteris meraklisi vs.) yorum yapmaniz. bilmem anlatabildim mi?
yanlış anlamamışımdır inşallah,sayfadan ayrılmıyorsun değil mi canım, herkes farklı düşüncelere sahip olabilir ama kırmadan dile getirmek gerekir ki sen de öyle yaptın zaten,bence çokta büyütülecek birşey yok ortada,yorumlarımızı kırmak için zaten yapmıyoruz ki,amacımız birbirimize destek olmak, kaç aydır bir aradayız netten de olsa az çok tanıyoruz birbirimizi,sanırım hormonlardan yanlış anlaşılmalar olabiliyor arkadaşlar...
yanlış anlamamışımdır inşallah,sayfadan ayrılmıyorsun değil mi canım, herkes farklı düşüncelere sahip olabilir ama kırmadan dile getirmek gerekir ki sen de öyle yaptın zaten,bence çokta büyütülecek birşey yok ortada,yorumlarımızı kırmak için zaten yapmıyoruz ki,amacımız birbirimize destek olmak, kaç aydır bir aradayız netten de olsa az çok tanıyoruz birbirimizi,sanırım hormonlardan yanlış anlaşılmalar olabiliyor arkadaşlar...
Beyaz ekmek, pirinç, patates, şeker, meyve vs. gibi şeker içeren ve basit karbonhidrat olan yiyecekleri tüketmemeye çalış. Basit karbonhidrat kolayca şekere çevrildiği için, şeker de zaten malum. Sütte de şeker var aslında ama onu tüketmek lazım o yüzden süt içtiğin zaman da başka bir şeker tüketmemeye çalış. Bir de ben şimdi hatırlayamadım ama yediğimiz birçok şeyde şeker var, biraz araştır ve onları kontrollü tüket. Doktor zaten bir sonraki ölçümde ayrıntılı açıklar ama inşallah bir şey yoktur, ikinci test güzel çıkar.
Beyaz ve kokusuz akıntınınbir sorun olmadığını söyledi bana doktorum defalarca, ben yine de her randevuda sormadan edemiyorum tabi. Ama cok yoğun olduğum ce fazla yürüdüğüm günlerde akıntı daha fazla oluyor, normaldir diye düşünüyorum onu da.
Tatile gitmemiş miydi ayshemina, o yüzden yazmıyordur bence.
ervahafsa cnm geriye dönüp buldum konuyu ben özelden yarın konusurum onunla.
magnezyum olarak osteocare kullanıyorum canım, benim kalça ağrım 7. aydan sonra başlamıştı ilk gebeliğimde, çok fena birşey,yürürken ağrıyordu, Allah yardımcın olsun geçer inşallah, idrar yolu içinde söylediğin ilaçları bilmiyorum ama dün dr monurol vermişti onu kullandım
Canım magnezyum için osteocare kullanıyorum idrar yolu için monurol kullandım.
Gecmis olsun.benimde iki gundur sag kalca kemigim acayip agriyor.bacagima vuruyor agrisi.neden normal mi bilemiyorum yarin doktora gitmeye calisacagim cok zorlaniyorum.
Teşekkürler kızlar sağ kalçam çok ağrıyorDün bitti vagihex. Kullandım ama son günlerde çok ufak bir pembelik oldu iç çamaşırımda. Tedirgin oldum açıkçası. Ptesi doktora gideceğim. Bir de kullanınca bir acı hissi oluyor ilaç erirken. İlk kez böyle birşey yaşadım.
Biz senin niyetini biliyrz cnm merak etme herkez elindeki sartlara gore davranir hiv kimse bir degildirTeşekkür ederim hanımlar, sıkıntı yok.. sorduğunuz yazdığınız vs için mutlu oldum , gerçekten de uzatmaya değicek bi mevzu değil demek ki :) sadece çok gücendim o an, hatta hamileliğimin başından beri ilk defa ağlama noktasına geldim, kızım da çok şaşırdı çok üzüldü beni öyle görünce... o yüzden girip de tartışıp iyice canımı sıkmak istemedim... bi kere olan var olmayan var gibi bi söz için en yanlış platform sosyal medyadır diye düşünüyorum, ki zaten ben abartılı bi durum, öyle aman aman bi paylaşımda da bulunmadım. Aldıklarımızı paylaşalım diye ayrı bir konu bile açıldı burada hatta, ben de kızlarıma aldığım 3-5 parça bişey paylaştım :) neticede ailemin şirketi de olsa mağaza müdürüyüm, maaşım belli, evim kira (en az on kez geçti bu konu odadan vs bahsederken), arabam beş yaşında (onu da kendim kazandım kendim ödedim) :))))) öyle pek şaaaaşalı bi hayatım da yok ki göstereyim kısacası :))) bi de herkesin kayınvalidesi kayınpederi seninki gibi değil yazmış ki ona da gülsem mi ağlasam mı bilemedim ama cevabını vermeye kalksam hem buraya sığmaz, hem de hiiç buranın konusu değil zaten... ayrıca emoji koymadığım için sert kaçmış olabilir ama söylediklerimin de hala arkasındayım :) herneyse, eğer başkasında da böyle bi izlenim bıraktıysam üzülürüm... beni de çok mutlu ediyor burada yazmak okumak paylaşmak vs ama bundan sonra elbette daha çok dikkat eder sınır koyarım... çünkü hayatımda hiç bu tarz "gösteriş çabasında bi profil çizmek" gibi bi hakarete uğramadım daha önce :))) herneyse, inşallah herkes iyidir, hem tatilde olduğumuz hem de kızım daha yeni uyuduğu için her sayfayı okuyamadım... hepinize sevgiler, öpüyorum
Ben daha 28. haftaya gelmedim ama doktorum artık dünya sağlık örgütünün hamileyken bu iğnenin yapılmasını önermediğini söyledi bize. Biz de 28. haftada o testi yaptıracağız. Bakalım nasıl bir gidişat izleyeceğiz.Kan uyuşmazlığı olan annisler
28. Haftada indiret combs diye bi test yapılıyor ve birde koruyucu bi iğne yapılıyor
Bu haftaya gelip yaptıran oldu mu?
Benim nasip olursa 3. Doğum olacak acaba tekrar yapılması gerekiyor mi bu iğne nin ikisinde yaptırmıştım
Bazı doktorlar gerek görmüyorlar sizin doktorlar ne diyor?
Çok teşekkür ederim dostlar sağolsun, Allah sevdiklerimize sağlık versinSizin de başınız sağ olsun mekanı cennet olsun, her iki taraftan da zor bir şey insan üzülmeyi de engelleyemiyor ayni zamanda bebege zarar verdiğini düşündüğü için daha da yıpraniyor. Zor bir şey hakikaten allah sabır versin....
O bahsettiğin mendili linens mağazasında gördüm canım. Orada da var ama denemedim hiç.Evet bende aynı fikirdeyim yıkansın dursun kenarda her şey havada hiç bir şey hazır değil resmen. Kişilik olarak da uygun değilim bu duruma rahatsız oluyorum ve panik de oluyorum, birde ikiz bekliyorum. İnşallah zamanlı gelsin tüm bebeklerimiz de onlar yıkanmış kalsın varsın beklesin...
Aynı zamanda bir arkadaşım rosmann da renk ayrıştırıcı bir mendil satıldığını söyledi. Renkler birbirine geçmiyormus yıkarken özellikle cizgili kıyafetler için çok kullaniliyormuş. Ben denk gelirsem bakacağım sizinde aklınızda olsun. Yeni kıyafetleri 30 derecede yıkamayı düşünüyorum bende, çok aşırı uzun bir program da kullanmayacağım..
Güle güle güzel günlerde kullanın canımGeçen gün burada konuştuk bebek arabasını, o gün daha karar vermemiştik ama dün internetten iyice araştırıp bugün de mağazada beğenip aldık arabamızı.
Travel sistem bakıyordum zaten, son dakikaya kadar casual cadillac güzel gibi geliyordu ama son dakikada quantum'a geçiş yaptık. Mağazada da baktık hem sürüşü kolay hem ana kucağından büyük olana geçiş kolay, katlaması da kolay olunca alıverdik. Tekerlekleri kolayca çıkıp takıldığı için pek çok arabaya sığabilir rahatça. Bir de bel desteğinden ve süngerlerinden dolayı doğumdan itibaren battaniyesiz kullanılabilir diyor.
Linki burada, biz şimdilik evde kurduk ve sürdük, memnunuz gibi. İnşallah kızımız da beğenir. Henüz kullanmamış olsam da deneme sürüşüne ve kolaylığına bakarak tavsiye edebilirim gibi.
Çok guzel canm güle güle kullansn prensesGeçen gün burada konuştuk bebek arabasını, o gün daha karar vermemiştik ama dün internetten iyice araştırıp bugün de mağazada beğenip aldık arabamızı.
Travel sistem bakıyordum zaten, son dakikaya kadar casual cadillac güzel gibi geliyordu ama son dakikada quantum'a geçiş yaptık. Mağazada da baktık hem sürüşü kolay hem ana kucağından büyük olana geçiş kolay, katlaması da kolay olunca alıverdik. Tekerlekleri kolayca çıkıp takıldığı için pek çok arabaya sığabilir rahatça. Bir de bel desteğinden ve süngerlerinden dolayı doğumdan itibaren battaniyesiz kullanılabilir diyor.
Linki burada, biz şimdilik evde kurduk ve sürdük, memnunuz gibi. İnşallah kızımız da beğenir. Henüz kullanmamış olsam da deneme sürüşüne ve kolaylığına bakarak tavsiye edebilirim gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?