2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Artık uyumak bir dert oldu . Sırt üstü yatmak istiyorum rahat geliyo ama zararlı oluşundan ötürü yatamıyorum . Sağ tarafıma dönüyorum oğluş geliyo ordan vuruyo sola dönüyorum sola geliyo sanki minicik haliyle benimle oyun oynuyo gibi :) şimdiden böyleyse daha sıcaklar da ağırlaşmış halimizle neler olacak hiç düşünemiyorum

O zaman da yerler de yatacagiz heralde :) ben de ağrıdan uyuyamıyorum yatakta zor döner oldum resmen yalnız bir sorum olacak sizin de rahminiz de ağrı oluyo mu benim bazen çok şiddetli oluyo doktor bebek buyudugunden diyo ama bana öyle gelmiyo hiç

Hayirli akşamlar kizlar acaba bende yavas yavaş birseyler almaya baslasammi :) sizleri okudikca gaza geliyorum ama nedense el varmiyor. Erjen doğum olsa ortada hicbirsey yok :)
Bebislerimiz aynı zaman da geliyo canım nasip olursa :) ben alışverişi carsamba günü yapıcam nasipse dursun kenarda zararı olmaz erken falan gelir prensim :))

Ama fotoğrafı yükleyemedim ilke bebede ki meltem mobilyanın beşiğinden bahsediyorum G gunesli gunler
Evet ben sormuş olabilirim :)) Oradaki besikleri ben de çok begendim canım. Kaliteli duruyorlar ama eşim çok pahalı buldu:)) Bakalım biz ne alırız. Güle güle kullansın bebis inşallah.

Brixhon hicks kasılmaları... karnimin altinda adet agrisi gibi... ben de 2 gunde bir fln oluyor dr gunde 5 defaya kadar normal dedi. Belli sik duzenli araliklarla olmadigi muddetce normalmis

Benim de birkaç gündür rahmin alt kısmı bildiğin ağrıyor. Yarın doktora soracağım ben de. Önemli değildir umarım.

Günaydınlar dün gelinimize mesaj attım.cevap vermedi sanırım benimlede iletişimi kesti annem bende fazlaca üzgün dün sırf havası degissin diye köye gittik orda kaldı ben dondum bugün alicam gidip torununu goremicem diye üzülüyor uyumuyor inşallah hayırlısı olur herkes için akşamda arkadaşın kına gecesi vardı oradaydım bugün düğüne gidemicem kınaya gideyim dedim bugünde baş ağrısıyla uyandim canım hiçbirşey yapmak istemiyor

Canim uzucu bi durum hani yuva zor kuruluyo ama kolay bozuluyo malesef nasipte boylesi varmis ne diyelim.InsaAllah bebeklerini ihmal etmezler hem anne sevqisi hem baba sevqisinden mahrum kalmasin yazik sende kendini fazla uzme iki kisi kararini verince elden bisey qelmiyo

Aynen öyle canım ikiside 30 yaşında kocaman insanlar annemede anlatmaya çalışıyorum artık zamanla alisicaz zaman herseyin ilaci

Güle gule kullanın canım. Rengi de güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…