- 7 Temmuz 2015
- 334
- 202
- 103
- 31
Kizim olursa bende melike koymayi düşünüyordum bence cok guzelkızlar daha önce bahsetmiştim. oğlum kardeşinin ismi konusunda Hira diye tutturmuştu. bende ona son kararı sen ver dediğim için kabul etmek zorunda kalmıştım ama vazgeçti sonunda :) çok mutlu oldum onu kırmadan bu iş çözüldüğü için. çok sevdiği bi ablası. hira mı mağara değil mi o, öyle isim mi var dedi bi anda vazgeçti bizimki :) hira koymak isteyen arkadaşlar sakın bu söylediklerime takılmasın. bunu söyleyen de çocuk yani yetişlkin değil. benim istememe sebebim ise çok fazla popüler olması. 2016 en çok konulan isimler listesinde başı çekmesi idi vs vs..
şu an melike ismine karar verdik. oğlumun adı kağan. hükümdar demek. melike de kadın hükümdar. hak geçmesin dedim :):) şaka bi yana içime sindi gibi. hiç bulamıcam zannediyodum. bi yerden bi mana yakalayınca daha kolay oluyomuş içine sinmesi.. like delisi bi kzıım olmaz inşaAllah diye iğrenç bi espri de yapayım veee görüşlerinize sunayım...
siz ne düşünüyosunuz. MELİKE ismi nasıl sizce??
Canım güldürdün beni . Ben de aynen senin düşündüğün mantıkla her şeyin en pahalisini almayalım diyorum. Tamamdır o zaman kamera konusu çok sağol.Yok ben actim denedim duvara fln da monte edilebiliyor komidin ustune fln da konuyor goruntu kalitesi vb guzel... yorumlar da iyi dedigin gibi fiyati da uygun. Sonucta hollywood da film cekmek icin almiyoruz degil miiş görüyor herseyin en pahallisini alirsak batariz valla daha hesapta olmayan ne masraflar cikacak kimbilir.
bencede hoş bir isim,hatta Hira dan kulağa daha güzel geliyor diyebilirim :))kızlar daha önce bahsetmiştim. oğlum kardeşinin ismi konusunda Hira diye tutturmuştu. bende ona son kararı sen ver dediğim için kabul etmek zorunda kalmıştım ama vazgeçti sonunda :) çok mutlu oldum onu kırmadan bu iş çözüldüğü için. çok sevdiği bi ablası. hira mı mağara değil mi o, öyle isim mi var dedi bi anda vazgeçti bizimki :) hira koymak isteyen arkadaşlar sakın bu söylediklerime takılmasın. bunu söyleyen de çocuk yani yetişlkin değil. benim istememe sebebim ise çok fazla popüler olması. 2016 en çok konulan isimler listesinde başı çekmesi idi vs vs..
şu an melike ismine karar verdik. oğlumun adı kağan. hükümdar demek. melike de kadın hükümdar. hak geçmesin dedim :):) şaka bi yana içime sindi gibi. hiç bulamıcam zannediyodum. bi yerden bi mana yakalayınca daha kolay oluyomuş içine sinmesi.. like delisi bi kzıım olmaz inşaAllah diye iğrenç bi espri de yapayım veee görüşlerinize sunayım...
Sivi deterjanlar daha iyi olduğunu düşünüyorum durulamada kalıntı birakmamasi cok onemli bence. Birde amway bebek icin hem yumuşatıcı hem deterjan katkili toz camasir deterjani var onuda öneririm toz olmasina ragmen digerleri gibi degil. Hem yumuşatıcı ayrica kullanıldığında durulama suyuna karistigi icin alerjenik olabiliyor bebekler icin.Merhaba arkadaşlar bebek deterjanları yerine hacı şakir toz deterjan alıp onunla yıkat bebeğin elbiselerini dediler de bu konuda fikri olan varmı? iyi midir, bebek deterjanlarıyla kıyaslandığında bi farkı var mıdır acaba
Benim oğlumun ismi ÖmerErkek anneleri isim konusunda neler düşünüyorsunuz. Bu kez eşim koyacak ismi çok kararsız hala isimsiz benim oglum
Ben Ömer koyalim dedim eşimde yanina Halis düşünüyor ömer halisdemir gibi kahraman bi şehidimizin ismini evladimizda yasatmak istedigini soyluyor bakalim hayirlisi :)Erkek anneleri isim konusunda neler düşünüyorsunuz. Bu kez eşim koyacak ismi çok kararsız hala isimsiz benim oglum
Ömer bizim de aklimizdaki isim canm çok teşekkür ederim tavsiyeler için. Umarım bir an once eşim karar verir. Asaf talha düşünüyoruz bakalimBenim oğlumun ismi Ömer
Aklıma gelenler;
Kerem
Eymen
Yiğit
Mert
Çınar ...
Erkek anneleri isim konusunda neler düşünüyorsunuz. Bu kez eşim koyacak ismi çok kararsız hala isimsiz benim oglum
Canım gayet güzel bir isim adıyla yaşasın küçük hanım:)kızlar daha önce bahsetmiştim. oğlum kardeşinin ismi konusunda Hira diye tutturmuştu. bende ona son kararı sen ver dediğim için kabul etmek zorunda kalmıştım ama vazgeçti sonunda :) çok mutlu oldum onu kırmadan bu iş çözüldüğü için. çok sevdiği bi ablası. hira mı mağara değil mi o, öyle isim mi var dedi bi anda vazgeçti bizimki :) hira koymak isteyen arkadaşlar sakın bu söylediklerime takılmasın. bunu söyleyen de çocuk yani yetişlkin değil. benim istememe sebebim ise çok fazla popüler olması. 2016 en çok konulan isimler listesinde başı çekmesi idi vs vs..
Biz Muhammed koyacağız inşallah teyzesi:) yanına bir isim daha düşünüyoruz ama daha bulamadıkErkek anneleri isim konusunda neler düşünüyorsunuz. Bu kez eşim koyacak ismi çok kararsız hala isimsiz benim oglum
eşimle aramızda geyik var ben her isme kulp buluyorum. ya kzıımla dalga geçerlerse diye. melikeye kulp bulamadın mı dediii ayyy dedim buldum aslında ama söylemeye korkuyorum kafama yastık fırlatırsın diye :) söyledim. o da bi baktı ne alaka der gibi sonra bayıldı koltuğa :)Ahaha canım "like delisi" diye okuyunca ilk başta dedim "Ne alaka?". Sonra ofiste sesli güldüm. :) Güzel, naif bir isim. İçinize sindiyse koyun gitsin.
ben de oğlum olsa ömer koyacaktım. çok büyük hayranlığım var ömer ismine. hz. ömer e derin bir sevgim var ondan dolayı.Benim oğlumun ismi Ömer
Aklıma gelenler;
Kerem
Eymen
Yiğit
Mert
Çınar ...
muhammed ali nasıl. onu da beğenirim ben. hem çok uzun olmaz. hem boksör olur belki :)Biz Muhammed koyacağız inşallah teyzesi:) yanına bir isim daha düşünüyoruz ama daha bulamadık
Canım benim inşallah güzel haberler gelir bundan sonra. Gelişimi güzelce devam eder ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Allah sabır ve güç versin, üzme kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?