2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kizim olursa bende melike koymayi düşünüyordum bence cok guzel

S SUU asla moral bozma . Dr lar herşeyi bilmiyorlar göremezler. O kadar çok sağlıksız denen bebek sağlıklı doğuyor ki. Moral bozma sadece dua edebiliriz bizim elimizden başkası gelmez. Endişelerimiz yersiz çıkacak insallah bu günler kötü hatıra olarak kalsin insallah.

Canım güldürdün beni . Ben de aynen senin düşündüğün mantıkla her şeyin en pahalisini almayalım diyorum. Tamamdır o zaman kamera konusu çok sağol.

bencede hoş bir isim,hatta Hira dan kulağa daha güzel geliyor diyebilirim :))

Sivi deterjanlar daha iyi olduğunu düşünüyorum durulamada kalıntı birakmamasi cok onemli bence. Birde amway bebek icin hem yumuşatıcı hem deterjan katkili toz camasir deterjani var onuda öneririm toz olmasina ragmen digerleri gibi degil. Hem yumuşatıcı ayrica kullanıldığında durulama suyuna karistigi icin alerjenik olabiliyor bebekler icin.

Erkek anneleri isim konusunda neler düşünüyorsunuz. Bu kez eşim koyacak ismi çok kararsız hala isimsiz benim oglum
Ben Ömer koyalim dedim eşimde yanina Halis düşünüyor ömer halisdemir gibi kahraman bi şehidimizin ismini evladimizda yasatmak istedigini soyluyor bakalim hayirlisi :)

inşallah inaşallah rabbimden başka hiçbişey istemiyorum 2 gündür okadar kötü oldukki diyorum ne saçma şeyleri dert etişiz kendmize rabbim sağlık versin bu yaşıma kadar hep sağlıkla imtihan edilmekten korktum rabbim inşallah altından kalkamadığım bi imtihan vermez bize hiçbirimize dua edin bize lütfen.

Canım gayet güzel bir isim adıyla yaşasın küçük hanım:)

Çok geçmiş olsun canım. Ne güzel bir haber. Bebekler çok etkileniyor üzüntüden. dikkat etmek lazım.

Ahaha canım "like delisi" diye okuyunca ilk başta dedim "Ne alaka?". Sonra ofiste sesli güldüm. :) Güzel, naif bir isim. İçinize sindiyse koyun gitsin.
eşimle aramızda geyik var ben her isme kulp buluyorum. ya kzıımla dalga geçerlerse diye. melikeye kulp bulamadın mı dediii ayyy dedim buldum aslında ama söylemeye korkuyorum kafama yastık fırlatırsın diye :) söyledim. o da bi baktı ne alaka der gibi sonra bayıldı koltuğa :)

Melike yi beğenmenize sevindim kızlar. Adıyla bin yaşasın bebişlerimiz. İnsan ararken hiç bir isim ona layık değilmiş gibi hisse alışır mıyım diye bi korkuya kapılıyo ama sonra çocuğunda duyunca dünyanın en güzel ismi gibi geliyo insana o tedirginlik yok oluyo. Bir de çok sağa sola sorup kafa karıştırmamak lazım herkesi aynı anda memnun etmek mümkün değil çünkü. herkesin zevki farklı. biz eşim oğlum ben karar verdik sadece size danıştım. anneme bile melike olucak adı biliyo musun dedim fikir sorarım kötü bişey der soğurum diye :) öyle deyince kabulleniyolar. sorunca ağzıu olan konuşuyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…