Canım benim inşallah güzel haberler gelir bundan sonra. Gelişimi güzelce devam eder ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Allah sabır ve güç versin, üzme kendini.
İnşallah hepsi yanılacak sapasağlam sağlıklı bir bebeğin olacak. Çok örneği var bu olayın
:) Aslında muhammed ismi ağır olduğu için ben yanına biraz daha onu hafifletecek isim arıyorum ama bulamıyorum bir türlü. Benim de bir huyum var önerilen isimlerden etrafımda o isimden biri olmayacak hemen aklıma o kişiler geliyo.muhammed ali nasıl. onu da beğenirim ben. hem çok uzun olmaz. hem boksör olur belki :)
Melike yi beğenmenize sevindim kızlar. Adıyla bin yaşasın bebişlerimiz. İnsan ararken hiç bir isim ona layık değilmiş gibi hisse alışır mıyım diye bi korkuya kapılıyo ama sonra çocuğunda duyunca dünyanın en güzel ismi gibi geliyo insana o tedirginlik yok oluyo. Bir de çok sağa sola sorup kafa karıştırmamak lazım herkesi aynı anda memnun etmek mümkün değil çünkü. herkesin zevki farklı. biz eşim oğlum ben karar verdik sadece size danıştım. anneme bile melike olucak adı biliyo musun dedim fikir sorarım kötü bişey der soğurum diye :) öyle deyince kabulleniyolar. sorunca ağzıu olan konuşuyo :)
:) Aslında muhammed ismi ağır olduğu için ben yanına biraz daha onu hafifletecek isim arıyorum ama bulamıyorum bir türlü. Benim de bir huyum var önerilen isimlerden etrafımda o isimden biri olmayacak hemen aklıma o kişiler geliyo.muhammed ali nasıl. onu da beğenirim ben. hem çok uzun olmaz. hem boksör olur belki :)
Cok saqol canim Allah razi olsun.Ya oynuyo ama sanki bana cok az qeliyo cunku bazi arkadaslarim kipir kipir diyolar nebileyim dediiqj qibi her bebek ayni olmaz :) aman walla kafama artik hicbisey takmicam Rabbim neyi nasil isterse nasil nasip ederse ole olsun hakkimizda hayirlisi ama ben eminimki insaAllah Allah'imin izniyle burdaki butun arkadaslarimiz saqlicakla alacaklar bebislerini kucaklarina :)gözünaydın canım. amin inşaAllah.. bende sana sağlık ocağına gidip bi kalbini dinlettir istersen dicektim. için rahatlar. ama oynamış zaten minik. maşaAllah. ama bi yerde okudum diyodu ki. onlar da sizin gibi birey. çok aktif oldukları zaman da olur sürekli yorgun olup uyuıdukları da .. sürekli tekme atmaları beklenemez. ama ileriki haftalarda acıtan tekmeler de geliyor ki o zaman da noooluyoruz diyo insan :) çalışıyorum ya adam bişey anlatıyo kıh kıh gülücem nerdeyse bi dönmeler bi parendeler falan :) gıdıklıyo ve kıvranıyorum bazen resmen. ayy yaramaz mı neşimdiden sıkıntıya sokuyo beni :)
Rendevum 29unda bugun cok az hareket ediyor oğlum:) az önce saglık ocagına gittm. Kalbi iyi atıyor hatta orda tekmede attı. Ama eve geldiğimden beri 1 kere yA attı ya atmadıBen serklajliyim o tuhaf durumlari cok yasiyorum anladim aslinda ne demek istedigini bazen idrar torbami tam bosaltamiyorum ki bu aylarda olurmus o bile baski yapiyor. Önemli birsey oldugunu sanmiyorum. Bu siralar en cok takip etmemiz gereken sey kasilmalar... mesela karninin alt kisminda düzensiz adet sancisi varsa yalanci kasilma ama bunlar düzenliyse dogum kasilmasi... yoksa buyudukleri icin nerde yer bulsalar oraya baski yapacaklar normal yani... ama hissiyatin bir tuhaflik oldugu yonundeyse dr unla görüş ki icin rahatlasın
Canim benimde 2 qundur cok azdi tekmesi falan buqun iyi cok sukur :) amannn biz herseyi problem ediyoruz aslinda Allah'a emanet deyip sallayacaz ama olmuyo malesef :) tatli biseyler ye tekmeler kesin :)Rendevum 29unda bugun cok az hareket ediyor oğlum:) az önce saglık ocagına gittm. Kalbi iyi atıyor hatta orda tekmede attı. Ama eve geldiğimden beri 1 kere yA attı ya atmadısizdede öylemi
benim kızımda öğlene kadar kıpır kıpırdı öğleden sonra kıpırtı yok,yoruldu uyuyor sanırım diye düşünmek istiyorum da bu kadar uzun uyunur mu bilemedim yada ben hissedemiyorumRendevum 29unda bugun cok az hareket ediyor oğlum:) az önce saglık ocagına gittm. Kalbi iyi atıyor hatta orda tekmede attı. Ama eve geldiğimden beri 1 kere yA attı ya atmadısizdede öylemi
20 dkbenim kızımda öğlene kadar kıpır kıpırdı öğleden sonra kıpırtı yok,yoruldu uyuyor sanırım diye düşünmek istiyorum da bu kadar uzun uyunur mu bilemedim yada ben hissedemiyorum
maşallah canım,uyusun da büyüsünler :)20 dk
40 dk
90 dk
Uyuma sureleri varmis canim :)
Bazı bebekler az hareket eder cnm yerleri de daraldı zaten... hareket azligi yok bende ama 24 saat de oynamiyor gunde toplam 10 hareket normalmişRendevum 29unda bugun cok az hareket ediyor oğlum:) az önce saglık ocagına gittm. Kalbi iyi atıyor hatta orda tekmede attı. Ama eve geldiğimden beri 1 kere yA attı ya atmadısizdede öylemi
Canim 28.haftadan sonra 2 saatte 10 hareket sayin diyolarya o zaman normal ama 24 ve 28 haftalar arasi en hareketli haftalari derler ama benimkide cokta hareketli deil hani normal mi ne bileyim herseyden nem kapar olduk :) yarin randevim var Allah'in izniyle ne durrumda bende bi qidip oqrneyim kilomuz boyumuz falan ne durumda :)Bazı bebekler az hareket eder cnm yerleri de daraldı zaten... hareket azligi yok bende ama 24 saat de oynamiyor gunde toplam 10 hareket normalmiş
Iyiye gidiyor canım çok şükür 1 hafta sonra solunumdan kesecekler eğer solunumu kendi kendine yeterli ise normal küveze alınacak bir müddette orda kalacak sonra allahın izni ile normal servise çıkaracaklar daha sonra eve cikacak insallah. Kucağına verdiler geçen gün. Doktor da çok inatçı ve direnen bir bebek olduğunu çıkacak allahın izni ile dediKelebekhayat yegeninin bebegi nasıl oldu?
Gözün aydın canım.Arkadaslar Allah'a sukurler olsun kardesimin sonuclari temiz cikti ciqerindeki kitle ilac tedavisiyle daqilmis.2 hafta daha yatip cikacak insaAllah2 qundur bebeqimi bile hissetmiyodum moral bozukluqundan okadar sevindimki bebeqimde oynadi yani...Rabbim kimseyi korktuqu seylerle sinamasin herkese acil sifalar nasip etsin Allah'im...
Sabah soluna yat 10 hareket say aksam soluna yat 10 hareket say bunlar oluyorsa normal cnmCanim 28.haftadan sonra 2 saatte 10 hareket sayin diyolarya o zaman normal ama 24 ve 28 haftalar arasi en hareketli haftalari derler ama benimkide cokta hareketli deil hani normal mi ne bileyim herseyden nem kapar olduk :) yarin randevim var Allah'in izniyle ne durrumda bende bi qidip oqrneyim kilomuz boyumuz falan ne durumda :)
Tez vakitte acil sifalar insallahIyiye gidiyor canım çok şükür 1 hafta sonra solunumdan kesecekler eğer solunumu kendi kendine yeterli ise normal küveze alınacak bir müddette orda kalacak sonra allahın izni ile normal servise çıkaracaklar daha sonra eve cikacak insallah. Kucağına verdiler geçen gün. Doktor da çok inatçı ve direnen bir bebek olduğunu çıkacak allahın izni ile dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?