2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
öyle güzel anlatmışsınki içimden geçenleri bizde şok olduk 26. haftaya gelmişiz çünkü bianda böyle çıkınca şok olduk asla isyan etmek deüğil ama üzüldük yalan yok biz bu saatten sonra hereşeye kabul dedik dua ediyoruz bol bol sizlerdende dua ediyoruz rabbim hepimömize sağlıklı evlatlar nasib etsin inşallah bende kucğıma sağlıklı alır başkalarına umut olurum.

S SUU canim dualarimiz seninle. rabbim saglikla kucagina almayi nasip edecem insallah. ben inaniyorum. her gece dua edecegim senin ve bebegin icin.

allah razı olsun canım benim çokk teşekkür ederim müminin duası mümine geçermiş birde hamileyiz bu mübarek aylarda rabbim dularımızı geri çevirmesin.

muhammed ali nasıl. onu da beğenirim ben. hem çok uzun olmaz. hem boksör olur belki :)
:) Aslında muhammed ismi ağır olduğu için ben yanına biraz daha onu hafifletecek isim arıyorum ama bulamıyorum bir türlü. Benim de bir huyum var önerilen isimlerden etrafımda o isimden biri olmayacak hemen aklıma o kişiler geliyo.

Aynen öyle, kime söylesen illa ki bir şey bulacaklar. Biz de eşimle seçtik ismi, bir süre bekledik ki sindirelim karar değiştirirsek yaymayalım diye sonradan kararımızın kesin olduğunu fark edince bizim kızın ismi bu olacak diye haber verdik. Annem kulp taktı, hiçbir şeyi beğenmediği gibi bunu da beğenmedi ama "torununun ismi bu olacak, bence şimdiden kabul etsen iyi olur" deyince zamanla beğendi, şimdi de güzel isim diyor. Kararlı olduktan sonra dediğin gibi çok da fikir sorup kafa karıştırmanın lüzumu yok.

muhammed ali nasıl. onu da beğenirim ben. hem çok uzun olmaz. hem boksör olur belki :)
:) Aslında muhammed ismi ağır olduğu için ben yanına biraz daha onu hafifletecek isim arıyorum ama bulamıyorum bir türlü. Benim de bir huyum var önerilen isimlerden etrafımda o isimden biri olmayacak hemen aklıma o kişiler geliyo.

Cok saqol canim Allah razi olsun.Ya oynuyo ama sanki bana cok az qeliyo cunku bazi arkadaslarim kipir kipir diyolar nebileyim dediiqj qibi her bebek ayni olmaz :) aman walla kafama artik hicbisey takmicam Rabbim neyi nasil isterse nasil nasip ederse ole olsun hakkimizda hayirlisi ama ben eminimki insaAllah Allah'imin izniyle burdaki butun arkadaslarimiz saqlicakla alacaklar bebislerini kucaklarina :)

Rendevum 29unda bugun cok az hareket ediyor oğlum:) az önce saglık ocagına gittm. Kalbi iyi atıyor hatta orda tekmede attı. Ama eve geldiğimden beri 1 kere yA attı ya atmadı sizdede öylemi

Rendevum 29unda bugun cok az hareket ediyor oğlum:) az önce saglık ocagına gittm. Kalbi iyi atıyor hatta orda tekmede attı. Ama eve geldiğimden beri 1 kere yA attı ya atmadı sizdede öylemi
Canim benimde 2 qundur cok azdi tekmesi falan buqun iyi cok sukur :) amannn biz herseyi problem ediyoruz aslinda Allah'a emanet deyip sallayacaz ama olmuyo malesef :) tatli biseyler ye tekmeler kesin :)

benim kızımda öğlene kadar kıpır kıpırdı öğleden sonra kıpırtı yok,yoruldu uyuyor sanırım diye düşünmek istiyorum da bu kadar uzun uyunur mu bilemedim yada ben hissedemiyorum

Bazı bebekler az hareket eder cnm yerleri de daraldı zaten... hareket azligi yok bende ama 24 saat de oynamiyor gunde toplam 10 hareket normalmiş

Bazı bebekler az hareket eder cnm yerleri de daraldı zaten... hareket azligi yok bende ama 24 saat de oynamiyor gunde toplam 10 hareket normalmiş
Canim 28.haftadan sonra 2 saatte 10 hareket sayin diyolarya o zaman normal ama 24 ve 28 haftalar arasi en hareketli haftalari derler ama benimkide cokta hareketli deil hani normal mi ne bileyim herseyden nem kapar olduk :) yarin randevim var Allah'in izniyle ne durrumda bende bi qidip oqrneyim kilomuz boyumuz falan ne durumda :)

Kelebekhayat yegeninin bebegi nasıl oldu?
Iyiye gidiyor canım çok şükür 1 hafta sonra solunumdan kesecekler eğer solunumu kendi kendine yeterli ise normal küveze alınacak bir müddette orda kalacak sonra allahın izni ile normal servise çıkaracaklar daha sonra eve cikacak insallah. Kucağına verdiler geçen gün. Doktor da çok inatçı ve direnen bir bebek olduğunu çıkacak allahın izni ile dedi

Gözün aydın canım.

Sabah soluna yat 10 hareket say aksam soluna yat 10 hareket say bunlar oluyorsa normal cnm

Tez vakitte acil sifalar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…