Benbenim kızımda öğlene kadar kıpır kıpırdı öğleden sonra kıpırtı yok,yoruldu uyuyor sanırım diye düşünmek istiyorum da bu kadar uzun uyunur mu bilemedim yada ben hissedemiyorum
20 dk
40 dk
90 dk
Uyuma sureleri varmis canim :)
Benim oğlum cok uyusuk bugun canı istemiyor sanırım tekme atmak:) yatarkende sola dönüyorum yok atmıyor. İşte canı cektiği zaman bıgun:)Bazı bebekler az hareket eder cnm yerleri de daraldı zaten... hareket azligi yok bende ama 24 saat de oynamiyor gunde toplam 10 hareket normalmiş
Çok geçmiş olsun canım allah şifa versinçok teşekkür ederim canm hoşbulduk, haftasonu eğlence parkına götürmüştüm oğlumu sanırım orada kaptımburun tıkanıklığından iki gecedir uyuyamıyorum
Bana kabızlık için magnezyum vermişti canım, baya düzene soktu.Kızlar kabızlık için ne yapıyorsunuz magnezyum iyi gelirmi acaba sanki doktor kabızlık için kullanabilirsin filan demisti
Canım allah şifa versin senin kalbine huzur versin inşallah ... bebeğinse sağlıkla gelşsin inşallah... allah büyük canım inşallah güzel olur hayırlı olur hakkınızda sağlıkla alırsın bebeğini kucağına...hamdolsun canım cumartesi gittik doktora gelişim geriliği var dedi çok sağlıklı bir bebeğe benzemiyo elleri ayakları problemli gibi birşey söyledi Amniyosentez önerdi kesin bilgi için fakat biz kabul etmedik zaten ne olursa olsun çocuğu doğurucam o işleminde zararı olabiliyomuş zaten kesin bilsemde benim için bişey değişmiycek rabbimden gelen herşeye razıyız hayatına son verme işlemi yapıyoruz isteseniz dedi bu işllemide bunun için öneriyolar genelde bizde durum böyle yani gelişimini takip edicez 15 günde bir durma ihtimali varmış bunun için dua ediyoruz rabbm zamanında sağlıkla almay nasib etsin
evet canm her türlü yatıyorum şu an ama sen benden 1 ay ilerdesin nerdeyse
bende devlete gidiyorum
pek sevmiyor gibi konuşunca mecbur gidiyorsun sandm tabiki bende ultrason taraftarı değilim ama doktorum hiç bir zararı olmadığını söyledi yani onların dediği zamanlarda girince. hangi şehirdesin
güle güle kullan canım bakmaya gideceğim mdf değil yani mobilya diyorsun. orada anlatıyor mu satıcı
teşekkür ederim mide yanmam zaten vardı. yükseltiyorum öyle de yatamıyorum pek
ilaç almıyorum doktorla görüşmüştüm önceki haftalarda yanmam ve acı su olduğunda gaviscon kullan ama uyumadan önce yeme yastığını yükselt demişti. mide asidini düzenleyen şeyler derken ilaç mı ??
evet benmde bir tarafım kafa rahat olsun diyor ama dolapta bekleye bekleye tozlanacak hissi varama ne olacağıda belli olmuyor aynen
evet kokulu şeyler çok kötü ya bende dolapta bekleye bekleye tozlanır diye erken diyordum. evet elde yıkamak çok zor olur
Benimki de isimsizErkek anneleri isim konusunda neler düşünüyorsunuz. Bu kez eşim koyacak ismi çok kararsız hala isimsiz benim oglum
evet canm her türlü yatıyorum şu an ama sen benden 1 ay ilerdesin nerdeyse
bende devlete gidiyorum
pek sevmiyor gibi konuşunca mecbur gidiyorsun sandm tabiki bende ultrason taraftarı değilim ama doktorum hiç bir zararı olmadığını söyledi yani onların dediği zamanlarda girince. hangi şehirdesin
güle güle kullan canım bakmaya gideceğim mdf değil yani mobilya diyorsun. orada anlatıyor mu satıcı
teşekkür ederim mide yanmam zaten vardı. yükseltiyorum öyle de yatamıyorum pek
ilaç almıyorum doktorla görüşmüştüm önceki haftalarda yanmam ve acı su olduğunda gaviscon kullan ama uyumadan önce yeme yastığını yükselt demişti. mide asidini düzenleyen şeyler derken ilaç mı ??
evet benmde bir tarafım kafa rahat olsun diyor ama dolapta bekleye bekleye tozlanacak hissi varama ne olacağıda belli olmuyor aynen
evet kokulu şeyler çok kötü ya bende dolapta bekleye bekleye tozlanır diye erken diyordum. evet elde yıkamak çok zor olur
Dualarım hepinizle canım benim. Bebeklerimizi sağlıkla hepimiz zamanında kucağımıza alalım inşallah. Allah dert tasa göstermesin. Sağlıklı hayırlı bireyler olsunlar.aminn canım benim dua ederken bizide unutmayın lütfen.
Gözün aydın canım allah şifa versin kardeşineArkadaslar Allah'a sukurler olsun kardesimin sonuclari temiz cikti ciqerindeki kitle ilac tedavisiyle daqilmis.2 hafta daha yatip cikacak insaAllah2 qundur bebeqimi bile hissetmiyodum moral bozukluqundan okadar sevindimki bebeqimde oynadi yani...Rabbim kimseyi korktuqu seylerle sinamasin herkese acil sifalar nasip etsin Allah'im...
Canım peki kefiri kendin mi mayalıyorsun yoksa hazır mı alıyorsunBen kefirle çözdüm kabızlık sorunumu. Gece yatmadan önce 1 cay bardağı içiyorum.
Çok teşekkür ederimmmm
Bende bugün doktoruma gittim ama yoktu başka bir doktora yönlendirdiler beni.KIZlar kontrolden çıktık herşey normal dedi doktor 1400 gram ağırlığında geçen ay kalçası geriydi ama artık normal haftasında kızım. tek sorun makat pozisyonundaymış daha dönebilir dedi ama böyle olursa sezeryan oluyormuş kafası tam göbek deliğimdeydi makat pozisyon hakkında bilginiz var mı normal pozisyona geçme olasılığı var mı sizce
Çok severim poyraz ismini.Ben Poyraz koymayı düşünüyorum canım çok çok içime sinerek koyacağım inşallah oğluma bu ismi :))
Venöz damar var canım, bebeğe giden kanı taşıyan, ona baskı oluyor. O yüzden en sağlıklısı sola yatmak.MiniKivi sırt üstü yatmamak gerek demişsin neden acaba ?
Ben de felaketim o konuda,,, yemin ederim vücudumu en çok yoran şey o şu anda... tuvalete gidip gelmekten gına geldi :) benim baştan beri böyle üstelik... ilkinde de öyleydi diye hatırlıyorum zaten... Mümkün olduğunca boşaltıp çıkmak lazım. Bitti sansan bile öne eğil biraz daha bekle, arkaya eğil biraz daha.. yine de çok sık gidiliyor ama en azından biraz daha uzun idare ediyor :))))Bazen tuvaletten çıktığım an tuvaletim geliyor gibi hissediyorum, o durumdayım. Nasıl olucak bilmiyorum.
Ağrı derken nasıl bi ağrın var canım ben ağrı hissetmiyorum ama sürekli ayakları kasıklarımda gibi hissediyorumBende bugün doktoruma gittim ama yoktu başka bir doktora yönlendirdiler beni.
Son günlerde rahim ağzı civarında ağrılarım var çünkü, bir doktora görünmek istedim.
Bana da bebek ters dedi doktor. Kafası kalbimin hizasında. Ben de meraktayım, dönüyordur diye düşünüyorum. Döner heralde yaa daha zaman var. Yardımcı olmak lazım mı acaba kuzuya.
Aslında doktor bana şuan önemli değil dönebilir dedi ama bilgin olsun diye söylüyorum dediBende bugün doktoruma gittim ama yoktu başka bir doktora yönlendirdiler beni.
Son günlerde rahim ağzı civarında ağrılarım var çünkü, bir doktora görünmek istedim.
Bana da bebek ters dedi doktor. Kafası kalbimin hizasında. Ben de meraktayım, dönüyordur diye düşünüyorum. Döner heralde yaa daha zaman var. Yardımcı olmak lazım mı acaba kuzuya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?