2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
benim kızımda öğlene kadar kıpır kıpırdı öğleden sonra kıpırtı yok,yoruldu uyuyor sanırım diye düşünmek istiyorum da bu kadar uzun uyunur mu bilemedim yada ben hissedemiyorum
Ben
20 dk
40 dk
90 dk
Uyuma sureleri varmis canim :)
Bazı bebekler az hareket eder cnm yerleri de daraldı zaten... hareket azligi yok bende ama 24 saat de oynamiyor gunde toplam 10 hareket normalmiş
Benim oğlum cok uyusuk bugun canı istemiyor sanırım tekme atmak:) yatarkende sola dönüyorum yok atmıyor. İşte canı cektiği zaman bıgun:)

Buaralar cogumuzun bebisleri tekmeleri hareketleri azaltti galiba bende bgn cok az hissediyorm her firsatta sola yatiyorum belki baslar diye

Canım allah şifa versin senin kalbine huzur versin inşallah ... bebeğinse sağlıkla gelşsin inşallah... allah büyük canım inşallah güzel olur hayırlı olur hakkınızda sağlıkla alırsın bebeğini kucağına...

Evet canim anlatiyor baska modellerde var icine sinen bisey cikar insallah

Erkek anneleri isim konusunda neler düşünüyorsunuz. Bu kez eşim koyacak ismi çok kararsız hala isimsiz benim oglum
Benimki de isimsiz ben barış ismini seviyorum ama eşim beğenmiyor. Hala bir anlaşma Yok. Yaa erkek ismi çok zor

http://m.babymall.com.tr/babyhope-900-56-asansorlu-besik-60x120-cm-parlak-mese_BBH-900-56-MS besik bu canim

aminn canım benim dua ederken bizide unutmayın lütfen.
Dualarım hepinizle canım benim. Bebeklerimizi sağlıkla hepimiz zamanında kucağımıza alalım inşallah. Allah dert tasa göstermesin. Sağlıklı hayırlı bireyler olsunlar.

Reactions: SUU
Gözün aydın canım allah şifa versin kardeşine

Bende bugün doktoruma gittim ama yoktu başka bir doktora yönlendirdiler beni.
Son günlerde rahim ağzı civarında ağrılarım var çünkü, bir doktora görünmek istedim.
Bana da bebek ters dedi doktor. Kafası kalbimin hizasında. Ben de meraktayım, dönüyordur diye düşünüyorum. Döner heralde yaa daha zaman var. Yardımcı olmak lazım mı acaba kuzuya.

Bazen tuvaletten çıktığım an tuvaletim geliyor gibi hissediyorum, o durumdayım. Nasıl olucak bilmiyorum.
Ben de felaketim o konuda,,, yemin ederim vücudumu en çok yoran şey o şu anda... tuvalete gidip gelmekten gına geldi :) benim baştan beri böyle üstelik... ilkinde de öyleydi diye hatırlıyorum zaten... Mümkün olduğunca boşaltıp çıkmak lazım. Bitti sansan bile öne eğil biraz daha bekle, arkaya eğil biraz daha.. yine de çok sık gidiliyor ama en azından biraz daha uzun idare ediyor :))))

Ağrı derken nasıl bi ağrın var canım ben ağrı hissetmiyorum ama sürekli ayakları kasıklarımda gibi hissediyorum

Aslında doktor bana şuan önemli değil dönebilir dedi ama bilgin olsun diye söylüyorum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…