Ben de günlerdir pek giremiyorum. Annem, ablam ve eşimin halası bizimle. Bebeğin odasını tam gaz hazırlıyoruz.
Siz siz olun eve iki yetişkin kadını aynı anda davet etmeyin sakın. Herşeye müdahale ediyorlar ve birbirlerini sürekli destekliyorlar. Bebeğin tüm eşyalarını yıkayıp sterilize ediyorum yok şuna gerek yok, yok yorgana nasılsa nevresim geçecek, o elbiseyi bir kere giysin sonra suya değsin yeniliği gider gibi bir sürü bıdıbıdı. İnatla kendi düşüncelerini savunuyorlar.
Kedimin evden gönderilmesi için ne gerekiyorsa yapıyorlar. Eşime ayrı bana ayrı baskı halindeler. Sinirlenince, niye sinirlisin?? Böyle değildin diyorlar.... çıldıracağım ellerinde

(((
Bizim de kontrolümüz bu cumartesi bakalım doğum hakkında konuşacakmiyiz. Bebegum cumartesi günü 36+5 de olacak. En son 34+0 da 2700gr dı. Çok kilo almamış olsa bari. Normal doğum çok istiyorum....
Neyse kızlar minnoslarimiz yavaş yavaş geliyorlar çok heyecanlı:))) hepimize kolay doğumlar :) ben bu iki kadının elinden sağ kalırsam yazarım yine