- 18 Ocak 2017
- 783
- 972
- 103
Bende yazmayı bayadır düşünüyorum başlayamadım bir türlü ama bu ilk bebeğim ve duygularımı ilerde merak ederim bebeğimde büyüdüğünde neler hissetmişim okusun istiyorum başlayacağım bende doğuma az kalmasına rağmenBen bi defter tuttum canim ama qundelik yazmiyorum.Mesela ilk tekmesi ilk cinsiyetini oqrendiqimiz qun vs yani bole onemli olan seyleri o anki hislerimi yazdim![]()

Yaa ne güzel işBen biraz biraz yaziyorum canm. Bazen muayenelerden sonra bzn kızımda olan güzel gelişmelerle birlikte. Sonradan okumak oyle güzel oluyor ki. Kizimada yazmıştım okudukça agliyorum
Teşekkür ederim. Bende de hamilelikten önce gastrit vardı zaten dikkat ediyordum ama ettiğim halde neden olduğunu anlamadım genelde evde yerim hazır gıda pek tüketmem yada kızartmayı çok yemem. Birde ne zaman geleceğini bilmediğim için ilacı kullanmalı mıyım bilemedim doktoruma sorayım en iyisi. Sana da geçmiş olsun dikkat ettikçe düzelir inşallahBen çantaya 0-3 aylık birkaç tane çıtçıtlı koydum belki lazım olur diye. Sen de koy istersen önlem olarak.
Benim de öyle oluyor sıklıkla. Çözüm olarak doktorun önerisiyle Gaviscon içiyorum sen de bir sor, sana da bir şey önersin. Yedikten hemen sonra yatmamak, yemeğe çiğneyip mideye çok yoracak iş bırakmamak falan çözüm olabilir. Bir de kizartma, mayalı, cok yağlı yiyecek falan yememeye çalış, çikolatayı özellikle de şu bir şeylerin (draje, lokum vs) etrafını kaplayan yağlı çikolatayı azalt, hazır gıda tüketimini azalt. Bunlar düzelince daha az oluyor en azından bende boyle çalışıyor. Uzun bir süre reflüden çektiğim için çözdüm sayılır artık yolunu yordamını. Geçmiş olsun.

Hmm öyle mi bende tıkaç olarak dış ortamdaki mikroplardan koruyor diye biliyordum. Bilgilendirmen için teşekkür ederim:)cigdemselvi canım nişan rahmin tıkacı, bebeği koruyan kese hala yırtılmamış, su gelirse dediğin durum geçerli. Nişanı gelip 2 hafta doğurmayan oluyormuş.