• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar slm nst dedeyim su an. Allahım bogulacagim gibi. Sırt üstü hani yatmak sakincaliydi. Nst de neden sırt ustuyuz bayilmama az kaldı. İlk defa böyle kötü hissediyorum
Ben nsty girince saatlerce belim ağrıyor. Yürümekte zorlanıyorumGerçekten nst işgence gibi insana. Allah yardımcın olsun. Az kaldı şükürler olsun bebişlerin gelmesine.

Kızlar slm nst dedeyim su an. Allahım bogulacagim gibi. Sırt üstü hani yatmak sakincaliydi. Nst de neden sırt ustuyuz bayilmama az kaldı. İlk defa böyle kötü hissediyorum
Nası oldun cnm? Sırt üstü yatmak tehlikeli diilmiş ya, hurafe diyolar. Sıkma kendini... sıcaktan da bunalıyo insan tabi :(

Belkide haklısınız. Kızı gibi görür zaten canım benim o. :) hastahaneye çağırıyım bari haklısınız sanırım.hem üzmemiş olurum onuda. Sanki çağırmasam üzülücek gibi. üzmektense en azından 1 günlük gelsin. Teşekkür ederim gerçekten haklısınız sanırım. Karar vermemde yardımcı oldunuz. Allah razı olsun. Bebeğiniz inşllah sağlıkla doğar, kucağınıza alırsınız.
Saol cnm,,, Amin :) Allah senden de razı olsun, teyzoşundan da :) çağır tabi,, çok mutlu olurum ama kendini fazla yormamak ve çok ağlamamak şartıyla falan de şakayla da bence ;)

Kızlar bebeğime;
1 yenidoğan set
10 adet ayaklı ve ayaksız pijama
2 takım alt üst
3 adet tam takım(eldivenli,şapkalı alt üst vs)
6adet çıt çıtlı atlet
4 adet uzun kollu çıtçıtlı
2adet kısa kollu çırçıtlı
9 adet çorap
2 tane kundak yerine kullanılan battaniye(biri yenidoğanın içinde)
2 adet ince yelek
2 örgü yelek
1 örgü Süveter
Banyo leğeni ve süzgeç bezi
Alt açma
Şampuan
Pişik kremi
Tırnak makası
Emzik şimdilik bunları aldık ama daha eksik var gibime geliyor ama aklıma birşey gelmedi
Ağız mendili bolca
Banyo Havlusu ve küçük havlu
Saç fırçası
Doğum kursunda yıkama suyuna bebe yağı koyın dediler cildi kuruyormuş ondan alabilirsin
Külotlu çorap aldım ben bizim burası serin oluyor diye
Nevresim takımı -penye battaniyeler
Bebek için deterjan veya sabun tozu
Bebek bezi
Emzik kutusu
Aklıma gelenler bunlar eksiğin varsa eğer diye

Şu an kafam allak bullak kızlar ya.. bu bişey unuttum hissi çok fena daraltıyo beni... tekrar açıcam bavulu sanırım :( pof :( annemler de bi geceliğine yazlığa gidiyo tekrar... istersen gitmeyeyim diyo... git dedim... bu gece doğmaz heralde,,, sapasağlam oturuyorum,, hiçbi emare yok zaten... aman bunaldım bi anda ya...

Aaaa yatirarakmi yapiyolar canim nstyi biz oturuyoruz hep masaj koltuqu qibi bi koltuqa bayaqi rahat demekki hastaneden hastaneye deqisiyo :KK64:

Saol cnm,,, Amin :) Allah senden de razı olsun, teyzoşundan da :) çağır tabi,, çok mutlu olurum ama kendini fazla yormamak ve çok ağlamamak şartıyla falan de şakayla da bence :KK66:
Valla senden hep akıl almak lazım. Çok iyisin bu konuda. Dediğin gibi yapıyım :KK15:Çoook teşekkür ederim

Şu an kafam allak bullak kızlar ya.. bu bişey unuttum hissi çok fena daraltıyo beni... tekrar açıcam bavulu sanırım :KK43: pof :KK43: annemler de bi geceliğine yazlığa gidiyo tekrar... istersen gitmeyeyim diyo... git dedim... bu gece doğmaz heralde,,, sapasağlam oturuyorum,, hiçbi emare yok zaten... aman bunaldım bi anda ya...
Sancı gelse en az 8 saat sonra doğum oluyor. Çok nadir jet doğumlar oluyor o bile 2 saat sürüyor. Merak etme sıkma kendini. Hepimiz accaba eksik varmı diye düşünüp duruyoruz heralde. Kaç kere çantaya bakıyorum Allâh bilsin :)

Ben nsty girince saatlerce belim ağrıyor. Yürümekte zorlanıyorumGerçekten nst işgence gibi insana. Allah yardımcın olsun. Az kaldı şükürler olsun bebişlerin gelmesine.
Sırtüstü yatmak şart değilki canım.ben sağ sol hatta oturuyorumda önemli olan hamgi pızisyonda hateket ettiği.hareket etmeyince hemşire beni dönderiyor her türlü.valla sırt üstü yatınca felç oluyorum sanki:spor:

Sancı gelse en az 8 saat sonra doğum oluyor. Çok nadir jet doğumlar oluyor o bile 2 saat sürüyor. Merak etme sıkma kendini. Hepimiz accaba eksik varmı diye düşünüp duruyoruz heralde. Kaç kere çantaya bakıyorum Allâh bilsin :)
Ay iyi bari yalnız değilim demek :) gerçekten de müslin battaniyeleri koymayı unutmuşum,, son bi ütü basıp dolaba koymuştuk. açtım da rahatladım biraz,,, başka eksik yok gibi çünkü :) az kaldı diye darlandım heralde :)))

Aaaa yatirarakmi yapiyolar canim nstyi biz oturuyoruz hep masaj koltuqu qibi bi koltuqa bayaqi rahat demekki hastaneden hastaneye deqisiyo :KK64:
Benim de yarı yatık oluyo... değişiyo demek ki gerçekten... ama yazın sıkıcıymış hakikaten,, ben Ayşe'de hiç bunalmamıştım da bunda sırtım yatağa yapışıcak gibi geliyo :)

Galiba doktorumun burada olmaması baya bi stres unsuru olmuş benim için :)) şu an bebek hareketlendikçe onu farkediyorum... iyiki burası var valla,, böyle her daraldığımda kocaya yazsam kafayı yer adam :)))

Biraz daha araştır, doktorun da fikrini al tabi o arada. Ben de olsam suniyi bir denerdim, yine de inşallah İpek Hanım hiç seni yormadan gelmeye karar verir de düşünmek zorunda kalmazsın tabi :)

Ben yanımda eşimden başka birini istemiyorum hastanede de evde de, annem bile olsa rahat edemem gibi geliyor. Bence eşin de birazcık işe eli yatkın biriyse tek başınıza halledebilirsiniz.

Biz de kontrolden geldik, doktor daha ayin 10una kadar gelmez bu kız dedi. Sancı çıkmadı. Her şey yolunda onun dışında. Doktorum tatile gidiyor bu hafta, gelmesin kızım da doktor gelmeden, iyi oldu daha zamanın olmasi.
Bizi buldu bu doktorların tatili de hep ya :) otursalar oturdukları yerde :)))) maşallah bu arada cnm,,, iyi olsun da beklesin doktorunu,, az kaldı her halikarda :)))

Benim de yarı yatık oluyo... değişiyo demek ki gerçekten... ama yazın sıkıcıymış hakikaten,, ben Ayşe'de hiç bunalmamıştım da bunda sırtım yatağa yapışıcak gibi geliyo :)
Aynen canim ben bikere acile qittiqimde nst istemislerdi daha 20 haftalikti sirtustu yat dediler kalkana kadar belim kirildi yani sancim yoksada skntidan cikacak sanmistim :KK48:

Günaydın gerçi uyuyamiyoruz gün.nerde ayiyor bilemiyoruz da artık son düzlük te
Bugün doğum temzligimi yapcaz sonra rahatça beklerim.artik eşim erken değil mi diyor ya sabır hergece gün agirlasiyorum 1guncuk erkeklerde tasisada anlasa ayaklarm çok şiş :KK43:
Cnm biraz erken gerçekten ya,,, o kadar çok bekleme şimdiden ,,, az daha dursun bebecik :))

Aminnnnn :dua: nolur doquma qirince hepimize dua et canim bol bol :KK200:
Valla şimdi de ediyorum cnm :))) çok şükür erken doğum yapan arkadaşlarımız da gayet iyi,, Allah hepimizi sağsalim kurtarsın inşallah... herkes için az bişey kaldı,,, ilk tekmeleri beklediğimiz günler dün gibi halbuki :)

Back
X