- 24 Haziran 2009
- 6.179
- 7.378
- 398
Ilk sayfada bulunan tum bilgileri ozel mj yoluyla atarsan eklerim.benide eklemisin ? son adet tarihi 17 kasim kismetse kizim olacak ve ismi AFRA olacak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk sayfada bulunan tum bilgileri ozel mj yoluyla atarsan eklerim.benide eklemisin ? son adet tarihi 17 kasim kismetse kizim olacak ve ismi AFRA olacak.
Dün akşam ben de yürüyüşte çok yoruldum. İnat ettim gerçi geri dönmedim ama artık adımlarım iyice ağırlaştı, yürümek zorlaştı. 38in içindeyim ben de, eskiden belime yastıkla destek yapıp rahatlıyordum şimdi o da nefes almama engel oluyor gün içinde her fırsatta yatağa geçip yan yatıp kendime gelmeye çalışır oldum.Bugün 36 haftalık olduk
Artık yavaslayin yazıyornetteki hafta bilgilerinde akşam yürüyüşe çıktık ben gerçekten artık yoruldugumu hissettim gerçi evdede hiç oturmamistim bütün gün muhakkak onunda etkisi olmuştur
Yok be nerdeeeYoksa bebis geliyorum diye işaret mi verdi
Doğuma yakın enerji patlaması olur dikkat et. Enerjini sakla doğum için canm. Son günü bekliyor senin dakik kız belkiYok be nerdeee
9 ay bekledim 4 gün bekleyemiyorum
Ay nasıl enerji nasıl enerji maşallah kendime
Sabah sabah hava ısınmadan ütülerimi yaptım bi kaç çıkmayan leke vardı suya bastırdım onları bulaşık makinesini yerleştirip evi süpürmek için saatin 9 olmasını bekliyorum beklerken de kahvaltı yapıyorum
Tabiki kasılmalar eşliğinde ama yok inanmıyorum artık bu kız kandırık yapıyor bize ben de işime bakıyorum amaan düşünüp durdukça strese giriyorum brn de tüm enerjimi faydalı işlere kanalize etmeye karar verdim
Bu kadar işe doğmazsa daha da doğmaz zaten![]()
Olsun ya hazır enerji varken evi hazır edeyim en azından, doğdu doğacak derken kaçıncı temizlik bu bilemiyorumDoğuma yakın enerji patlaması olur dikkat et. Enerjini sakla doğum için canm. Son günü bekliyor senin dakik kız belki
Hareket ediyor mu bebek canm. Yorgunluktan olmuştur ama istersen bir dr ü ara canm için rahat etsinkızlar merhaba, hafta sonu eşimin ve benm doğum günümüzdü kuzenler kutlamalar falan hazirlamis 2 gün boyunca hic dinlenemedim.Dün gece artik ne adim atacak halim kaldi kramplardan ne de oturacak halim.Size bir sey sorucam basina böle bisi gelen var mi ? Dün geceden beri karnim tas gbi sert patlıcak gbi neler yaptysam yumusamadi .sizce napmaliyim ?
Epey vaktin var daha,, bence de ufak ufak yap. Zaten her türlü üstünden geçiliyo o arada bebek gelmezse :)Ayy yok tü öyle bir gece ya dogurcam kurtulsm dedim artık bugün daha iyiyim şükür ki ufak tefek şeyler kaldı sağlı k olsun yavaş yavaş yapcm artıkçok.sagol
İnşallah cnm :)) sen ne durumdasın? Çok az kaldııı :))Maalesef vefasız insan cok cevremizde, hele ki kücük bir cocuga karsı nasıl böyle olabiliyorlar anlamak zor.
herkesi kendimiz gibi bildigimiz icin cok cabuk güveniyoruz ,sonuc bu maalesef.sirketlerden iyi dönus alırsın bence onlar daha profesyonel oluyorlar cnm,hiç sıkma canını simdiden... diorum ya saglık olsun ,bunların bir sekilde caresi bulunur:)
Bu sabah da yatcaz kalkıcaz yatcaz kalkıcaz gelicek diye uyandı. Cins bunlar , diyorum ben :)O da gitgeller yasıyor normal bu,düsünsene bir evin bir kızıyken ortak geliyor simdi kendisine :) hem daha cok kücük belki bir 6-7 yasında olsa daha farklı davranabilirdi ama zaman lazım... herseyin ilacı zaman...