- 13 Haziran 2016
- 3.127
- 5.384
- 158
baskalari nasil yapiyor bilmiyorum ben cozumu boyle buldum :)) evet telefona yuklemen lazim. baska yontem var mi bilmiyorumherkes oyle mi yapiyor,bilmiyordum
telime yuklemem mi lazim bunu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baskalari nasil yapiyor bilmiyorum ben cozumu boyle buldum :)) evet telefona yuklemen lazim. baska yontem var mi bilmiyorumherkes oyle mi yapiyor,bilmiyordum
telime yuklemem mi lazim bunu?
Bizimkinin gozu capaklaninca dr umuz soyledi cnm :)çok teşekkürler
inşallah Can'ım
gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün
Evet Can'ım özlemimiz büyük.
aldırdım Can'ım hemen ama göze aynı fizyolojik damlanın kullanıldığını bilmiyordum
Ben solgar in urunlerini kullanmaya devam ediyorum zaten icerigi cok dogalBenim bugün d3 30 çıktı
Emzirirken de düşer bu ondan sorayim sana dedim.
Ben doktora solgar kullandigimi söyledim o ilac hakkinda bilgim yok falan dedi. Debit yazmıştı bana kendisi.
Şimdi o yüzden doktora sormayayim dedim.
Emzirirken solgar iceyim mi desem bilgim yok o ilaç hakkinda diyecek kesin
Ben telden giriyorumhepiniz bilgisayardan mi giriyorsunuz siteye,telden giren yok mu?
İnsallah olmaz canım :)Aman maşallah diyelim valla,,, doğumdan sonra da olmazsa büyük avantaj :) ama sanmıyorum olacağını ben :)
Ben telden giriyorum cnm.calışırken bilgisayardan giriyordumhepiniz bilgisayardan mi giriyorsunuz siteye,telden giren yok mu?
Çok teşekkürler
evet Can'ım malesef cımbızla laf alıyoruz doktorların ağzından :s allahtan forum varda birbirimiZe fikir veriyoruz.Cnm onu her doktor söylemiyo... hastanede bize de söylememişlerdi sonra kendi doktorumuz alın kullanın dedi.. ama ben de çok kullanmadım mesela zaten.. öyle detayları hepsi vermiyo,, neden ben de bilmiyorum![]()
canım bazı nüfus dairelerinden internetten sıra alınıyor sizin gidecegıjızde öyleyse sıra alın gıdın çok kalabalık oluyor . 30 gün içinde Doğum belgesıyle ve gidecek kişinin kimliğinin olması yeterli Can'ımBu arada doğum yapmış annelere bisey sorcam
Bebeğin kimliğinde doğum tarihi ayni gün yazması için. Doğduğu gün mutlaka nüfusamı gidilmesi lazım.
Yoksa ertesi gün gidip dün doğdu diyip dünün tarihi attırılabilirmi.
Hiç bilmiyorum ondan size sorayim dedim.
Bide evlilik cüzdanı falan götürülüyormu kimlik cikarmaya giderken ne gibi evrak lazim
Evet cnm,, yarın normal doğmaya kalkışmazsa perşembe sabahı Allah'ın izniyle :))
Bizimki 48 saat içinde alındı canım. Demek ki gidip sağlık ocağında da aldırmam lazım. Yarın gitmeyi düşünüyorum, hazır gitmişken ordan da hastane kontrolü.nilselen cnm bu arada hayirli ugurlu olsun bebiş :) ayrica bu topuk kani konusuna biraz daha gireyim. Eger 48 saat sonra aldilarsa hastanede bir daha aldirmana gerek kalmiyor ama gene de bir saglik ocagina danis ama ilk kani ilk 48 saat icinde alindiysa 2. De muhakkak 10 gun icinde alinmali... eger hic kan alinmadiysa 7 gun icinde aldirmalisin.
Yaa neden evet öyleKizlar dogumdan sonra da ayaklar davul gibi oluyor... benim ayaklarim 1 ay oldu hala tam inmediler![]()
Aynen,, herbirinin söylediklerini birleştirince tamamlanmış oluyo :)))Çok teşekkürler
evet Can'ım malesef cımbızla laf alıyoruz doktorların ağzından :s allahtan forum varda birbirimiZe fikir veriyoruz.
canım bazı nüfus dairelerinden internetten sıra alınıyor sizin gidecegıjızde öyleyse sıra alın gıdın çok kalabalık oluyor . 30 gün içinde Doğum belgesıyle ve gidecek kişinin kimliğinin olması yeterli Can'ım
Kenardan köşeden kırp cnm,, yahut kare çek... benim aynı anda çektiklerimin bile bazıları sığıyo bazıları sığmıyo.
Çoook güzeller yaaa çok şirinnnKurabiyelerimiz geldi bu arada hanımlar. Çok güzel,, bayıldım :) askılık da göndermiş kadın iki tane. Piyasadan 2-3 lira fazla ama görsel olarak değer; tadını da hastanede görücez artık :))) resimlerini yükledim tekrar, daha önce de paylaşmıştım ama beğenince bi daha yükleyeyim dedim yaptırmak isteyen varsa diye.
Sislik konusu kisiden kisiye degisiyor sanirim kizlar bende sezeryandan gelince ayaklarima bakmistim hemen inmisti insallah yine iner ayakkabilarim hic olmuyor çünkü ben asiri sisiyorumYaa neden evet öyle
Doğuma giderken normal olan ayaklarım şimdi hiç bir terliğime sığmaz oldu.
Ayrıca Doğumdan sonra eve gelip tartıldım 2kg fark var. Demek nasıl şişmişsem. Bebek 2740gr doğdu benim 2kg vermiş olmam komik değil mi :))))
Artık narkoz vs baya şişlik mevcut. Toparlar heralde.