• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar suyum geldi 23 gibi hastahenyi aradım gel nstye bağlar bakarız dediler. Sancı çıkmadı. Açılmada 1 cm hala. Bugün sabah daha çatı muayenesi yaptırdım. Doktor uyarmak için baya zorladı ve başardı şuan yatış verdiler yatıyorum. Şimdi şimdi sancım başladı biraz. Eğer sabaha kadar sancı olmazsa suni sancı vericeklerdi. İnşallah kendi sancımla doğururum. sancı olmadan gelince çok komik oluyor hastaheneye sanki çay içmeye gidiyorum bir yere gibi :) çok korkuyorum dua edin bana. :KK43:
canım korkma Allah yardımcın olsun çok çabuk doğar inşallah.2 doğum ysptım sunu sancı oksdarda kötü biley değil . Habersiz bırakma biZi

Suyum geldi hastane ye gidiyorum dua edin bana
Allah yardımcın olsun şuan ne durumdasın

Ebe baktı 1.5 cm açılma suyum bayağı geldi hala da geliyor çok kastım kendimi dr bakacak diye şartlandım hep ondan galiba yatış yapıldı sabahı bekleyecem sancı Yok ben hissetmiyorum yada ebe çok kastın dedi normali nasıl yapacan dedi ama çok tatlı ya neyse bakalım sabaha ne olacak inşallah diğer muayeneler kolay olur acımadı aslında ama kasıyorum işte

Ebe baktı 1.5 cm açılma suyum bayağı geldi hala da geliyor çok kastım kendimi dr bakacak diye şartlandım hep ondan galiba yatış yapıldı sabahı bekleyecem sancı Yok ben hissetmiyorum yada ebe çok kastın dedi normali nasıl yapacan dedi ama çok tatlı ya neyse bakalım sabaha ne olacak inşallah diğer muayeneler kolay olur acımadı aslında ama kasıyorum işte
Hicc kasma cnm bende duydum birkaç kişiden zor diye çatı muayenesi bitti bu muydu dedim anlamadım bile.. inşirah ve ayetel Kürsi dualarını oku bol bol doğumun kolay olsun okuyabilen varsa evde Meryem suresni.okusin inşallah kolayca normal.dogum olur :)

Hicc kasma cnm bende duydum birkaç kişiden zor diye çatı muayenesi bitti bu muydu dedim anlamadım bile.. inşirah ve ayetel Kürsi dualarını oku bol bol doğumun kolay olsun okuyabilen varsa evde Meryem suresni.okusin inşallah kolayca normal.dogum olur :)
Ya ilk bide bi garipti kastım da nasıl rahat olacağımı bilmiyorum işte :) ebe normal mi sezaryen mı karar ver ona hazırla kendini dedi normal i zor yaparsın deneye getirdi sanki :) birkaç defa daha yapılsın muayene karar verecem

Ya ilk bide bi garipti kastım da nasıl rahat olacağımı bilmiyorum işte :) ebe normal mi sezaryen mı karar ver ona hazırla kendini dedi normal i zor yaparsın deneye getirdi sanki :) birkaç defa daha yapılsın muayene karar verecem

daha onceden konusmus muydunuz doktorunla dogum seklini?

Allah yardimcin olsun canim korkma qit quxel quzel doqur :emir_bebek: bizde dualarla destekliyoruz seni burdan hadi bakalim :dua:

Mutella Mutella yine mi kına,, yine mi düğün? Geceleri çevrimiçi olmazsan bi yerlerde halay çektiğini canlandırıyorum gözümde kadın :))

Hahaha yok be bitti onlar :D
Arkadaşlara gittik akşam gelince de ditek uyudum zorladım kendimi.çok yorgun hissettiğim için ve normalden daha fazla daha rahat uyudum çok şükür :)

Normal i zorlasam mı kızlar ya daha ilk muayene böyle olduusa korkmaya başladım yavaştan napim sizce sezaryen istesem pişman olur muyum

Ay canim hiç kasma nefesine odaklan sancı geldiginde vajeni gevsek tut.. Çok heyecanlı bir bebisimiz daha oluyor ;)

Merhaba teyzeler. Biz kontrolden geldik. Herşey yolunda çok şükür. 3kg olmuşuz. Hani sabah konuşmuştuk ya ayağını dayıyor nefes alamıyorum diye. Normal çünkü oğlum şuan 36+1 günlük ama boyu 39 haftaya uyumlu çıktı. Çocuk ne yapsın yer mi kalmış yavruma hareket edecek. Şuan planlı sezaryen olduğu için tahmini 10 u 15 gibi alırız dedi. Haftaya tekrar çağırdı ozaman tarih netleşecek. Bizden haberler böyle.
Oyy maşallah boyu da kilosu da çok güzel. Gün saymaya başladın yani canım. Sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine :))

Merhaba teyzeler. Biz kontrolden geldik. Herşey yolunda çok şükür. 3kg olmuşuz. Hani sabah konuşmuştuk ya ayağını dayıyor nefes alamıyorum diye. Normal çünkü oğlum şuan 36+1 günlük ama boyu 39 haftaya uyumlu çıktı. Çocuk ne yapsın yer mi kalmış yavruma hareket edecek. Şuan planlı sezaryen olduğu için tahmini 10 u 15 gibi alırız dedi. Haftaya tekrar çağırdı ozaman tarih netleşecek. Bizden haberler böyle.
Oyy maşallah boyu da kilosu da çok güzel. Gün saymaya başladın yani canım. Sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine :))

Back
X