• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar suyum geldi 23 gibi hastahenyi aradım gel nstye bağlar bakarız dediler. Sancı çıkmadı. Açılmada 1 cm hala. Bugün sabah daha çatı muayenesi yaptırdım. Doktor uyarmak için baya zorladı ve başardı şuan yatış verdiler yatıyorum. Şimdi şimdi sancım başladı biraz. Eğer sabaha kadar sancı olmazsa suni sancı vericeklerdi. İnşallah kendi sancımla doğururum. sancı olmadan gelince çok komik oluyor hastaheneye sanki çay içmeye gidiyorum bir yere gibi :) çok korkuyorum dua edin bana. :KK43:
Allah yardımcın olsun canım inşallah kendi sancınla doğurursun.. Suni sancıya gerek kalmaz.. Bakarsın sabaha bebeğini kucağına almışsın bile hiç korkma ;)

Uyuyamiyorummmmm
Bende uyuyamadım yanıma büyük bi su aldım balkona oturdum köpek, çekirge ve türlü hayvan sesleri dinliyorum ne güzel herkes uyumuş hayat durmuş

Eklentiler

• IMG-20170726-WA0003.webp
    IMG-20170726-WA0003.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 50
Gunaydin kizlar bugun erken kalktim gece uyumusum bi nebze serindi ama suan sicak.bugun bizim evlilik yıldönümümuz 7 yil oldu 10 yilda ciktik esimle 17 yil:halay::emir_bebek::anneadayı:insallah 4 kisi olacagiz kuzucuklarimla.
Mutlu yıllarınız olsunnn birlikte sağlıcakla geçireceğiniz uzun yıllarınız :)) 10 yıl çıkmanıza da bir alkış gönderiyorum maşallah size:KK73:

Ben evin içinde telde kuruttum bir gün sonra da ütüledim üstüne çarşaf örttüm hastane çantasına ve dolaplarına yerleşmeyi bekliyorlar. Bebek deterjanı ve yumuşatıcısıyla yıkadım

ben de evin icini dusundum ama iste az da olsa gunes gorse mi diye tereddutte kaldim.

ben de evin icini dusundum ama iste az da olsa gunes gorse mi diye tereddutte kaldim.
Ben Antalya da yaşıyorum o yüzden çok güneş görmese de olur diye düşündüm zaten burda güneş evin içine doğuyor çok sıcak o_O
Ütüleyeceğimiz için yeterli dezenfekte oluyor diye düşünüyorum ben kendimce

Ay bu saatte kızın biri cama çıkıp sevdiceğiyle konuşuyor resmen şahit oluyorum aşklarına :))

Valla ben de fenayım. Ayrıca artık hiç geçmeyen bi wc isteği... yani olmasa bile sürekli var gibi :KK43: belimin tam ortası da korkunç ağrıyo... son gece sayıyorum bunu ve dişimi sıkıyorum :))))
Ruhum daraliyor resmen uyuyamadikca 8 de kalktim ve hala ayaktayim ufff kizimda boyle deildim sastim kaldim zombi gibi

Çık valla birde hafiften esiyor rahatladım ben tel ışığı da yordu gözümü helralde 10 dk ya uykum gelir. Oyun yükledim telefona canm oda baka baka uykumu getiriyor fikir olsun sanada :KK66:
Bende uykum gelince kosarak gidiyorum yataga ayaklarim uyuşuyor artik sislikten o da sinirlerimi geriyor uyuyamiyorm

Bende uykum gelince kosarak gidiyorum yataga ayaklarim uyuşuyor artik sislikten o da sinirlerimi geriyor uyuyamiyorm
Ayaklarının altına yastık koyabilirsin aslında rahatlatır seni. Benimde şiştiğinde salona gidip kanepenin başına ve sonuna yastıkları dizip v harfi gibi ortası çukur yapıyorum bi güzel dikiyorum ayaklarımı o zaman çok rahat uyuyorum

Back
X