• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ayaklarının altına yastık koyabilirsin aslında rahatlatır seni. Benimde şiştiğinde salona gidip kanepenin başına ve sonuna yastıkları dizip v harfi gibi ortası çukur yapıyorum bi güzel dikiyorum ayaklarımı o zaman çok rahat uyuyorum
Yapmadigim kalmadi cnm resmen kroniklesti şişlikler bi tek sabah uyaninca inmis oluyor diger zaman hep var.havalar bayramdan once serindi hic biseyim yoktu ne zamanki isindu boyleler iyiki ege akdenizde yasamiyorum ölürdüm herhalde

Sıcaktan değil de reflüden uyuyamıyorum ben de kafayı yiyecem bugün çok kötü hiç bu kadar olmamıştı yatamıyorum ya var mı önerisi olan

Başını dik tutmaya çalışırsan biraz daha rahatlarsın yani yüksek bir yastık dene yada iki tane yastıkla yatmaya çalış çok sıkıntılı bişi ne yazık ki

Başını dik tutmaya çalışırsan biraz daha rahatlarsın yani yüksek bir yastık dene yada iki tane yastıkla yatmaya çalış çok sıkıntılı bişi ne yazık ki
Otururken bile oluyor dik yatmayı geçtim pff yemek yemeyi bırakmam lazım acilen :)

Ben Antalya da yaşıyorum o yüzden çok güneş görmese de olur diye düşündüm zaten burda güneş evin içine doğuyor çok sıcak o_O
Ütüleyeceğimiz için yeterli dezenfekte oluyor diye düşünüyorum ben kendimce

tatlim bende antalyadaym sen hangi doktora gidiyorsn ve hangi hastanede dogum yapacaksn ?

uncali meydan canim Hayriye Gozuacik bende cok memnunum. cok yakindan takip ediyor ve o kadar ilgili ki.
Ben yıllar yıllar önce memur olmadan önce o hastanede çalıştım çok tatlı bir kadrosu vardır o hastanenin evin de o tarafta ise çok memnun kalırsın zira merkeze çok uzak.

yok evim çalli da uzak hastaneye biraz ama dedigin gibi kadrosu ve ilgisi guzel. anestezi doktoru iyi herseyi arastrdm oyle tercih ettm uncali meydani. cnku sezeryn olacak.

yok evim çalli da uzak hastaneye biraz ama dedigin gibi kadrosu ve ilgisi guzel. anestezi doktoru iyi herseyi arastrdm oyle tercih ettm uncali meydani. cnku sezeryn olacak.
Bende sezeryan istiyorum o yüzden bende anestezi doktoru çok önemli olduğu için memoriali tercih ettim. Doğum ücretini biliyor musun meydanın ?

2 bin civarnda canim galiba daha gorusmedk ama sezeryn ucretiyle kac olur bilmiyrm. memorial da ne kadar ?

2 bin civarnda canim galiba daha gorusmedk ama sezeryn ucretiyle kac olur bilmiyrm. memorial da ne kadar ?
Normal doğumu bilmiyorum ama sezeryan 3100-3200 gibi bişi olması lazım gerçi ben spinal istiyorum extra ücreti var mı sormadım daha açıkcası.

Normal doğumu bilmiyorum ama sezeryan 3100-3200 gibi bişi olması lazım gerçi ben spinal istiyorum extra ücreti var mı sormadım daha açıkcası.

pazartesi gunu kontrol ogun hersey konusulr canm bizmde. bebisin cinsiyeti ne isim dusundnuzmu ? benimki kiz Allahin izniyle adi AFRA olacak.

pazartesi gunu kontrol ogun hersey konusulr canm bizmde. bebisin cinsiyeti ne isim dusundnuzmu ? benimki kiz Allahin izniyle adi AFRA olacak.
Benim de cuma günü kontrolüm var bende sorucam bütün detayları benim bebeğim biraz iri bir bebekmiş ben toplam 10 kilo aldım fakat bebeğim şu an 2900 falanmış tahmini 2 hafta önde gidiyor diyor doktorum erken Doğum söz konusu olabilir dedi. Kızımız olacak kısmetse ismi de Su Eda :nazar:

Benim de cuma günü kontrolüm var bende sorucam bütün detayları benim bebeğim biraz iri bir bebekmiş ben toplam 10 kilo aldım fakat bebeğim şu an 2900 falanmış tahmini 2 hafta önde gidiyor diyor doktorum erken Doğum söz konusu olabilir dedi. Kızımız olacak kısmetse ismi de Su Eda :nazar:

masallah Allah sagsaglim kucagimiza almk nasip etsn insallah. benim fistikda iriymis 3 hafta onde gidioz bizde ayni tehlike bizde de war erken dogum riski. 36 haftadayiz allahtanda. fazla.korkmuyrm.artik.

masallah Allah sagsaglim kucagimiza almk nasip etsn insallah. benim fistikda iriymis 3 hafta onde gidioz bizde ayni tehlike bizde de war erken dogum riski. 36 haftadayiz allahtanda. fazla.korkmuyrm.artik.
Size de maşallah :nazar:
Allahım kurtarsın artık sıcaklar bir yandan karnımız kocaman bir yandan şişiyoruz çok zormuş gerçekten anne olmak. Benim ilk bebeğim ve çok uğraştım bir evlat sahibi olmak için 30 yaşımdayım 2 aşılama ilki tutmadı 2.tuttu ama düşük yaşadım. Tüp bebek düşünürken Rabbim doğal yolla verdi kızımı bana şükürler olsun. :anneadayı:

Back
X