Ben de hep sıvı deterjan kullanıyorum o yüzden toz deterjanın ne kadar köpürdüğünü bilemem ama aşırı köpük olmuyor yıkanırken, hiç köpüksüz de değil ama aşırı köpüklü de değil. Normal toz deterjan bölümüne koyuyorum sıvı deterjanı, sıvı aşağıya aksa da makinenin içine hemen gitmiyor deterjan aldığı zaman kapağı açıp o zaman alıyor sanırım deterjanı. Benim makinem Bosch ama öyle kapak falan bilmiyorum, normal başlamadan önce koyuyorum deterjanı temizliyor gayet güzel. Bence sen çok köpürene alıştığın için daha az köpüren temizlemiyor gibi gelmiştir, için rahat olsun kirli bıraktığını sanmıyorum :)
Ay o nefes alamamalardan ne çektim ben hala ara ara çekiyorum, yardımcı olacağını bildiğim bir şey olsa yap diyeyim ama yok maalesef. Dik oturabilirsin yazıyor internette ama ben dik oturunca da pek faydasını görmedim. 135 derecelik açıyla oturunca genelde bir nebze daha rahat ediyorum, işte şu açıyla.
Prima Premium Care 1 numara aldım, artık senin bebek de prematüre olmayacağı için sen de 1 veya 2 numara alabilirsin ama sanırım 2 numara büyük gelebilir bilmiyorum. Ben de kararsız kalıp 1 numara almaya karar vermiştim 88'li aldım, yetmezse yine alırız, küçük gelirse de 2 numaraya geçeriz diye.