- 9 Nisan 2013
- 2.697
- 3.207
- 83
O Yastıktan almadım, almayı düşübmüştüm ama sonra ihtiyaç olursa alırım diye almamıştım.Cnm bizim 2. Haftadan sonra basladi. Biogaia diye bir probiotik damla var bir de sab simplex bunlari kullaniyoruz suan 37 gunluk olduk ve bayagi gaz sancilarimiz azaldi ama benim sana tavsiyrm sevi bebe reflü yatagi alman icinde kiraz cekirdegi olandan bizim sancilarimiza en iyi o geldi. Bir de yuz ustu yatinca rahatliyordu ancak yuzustu ve yan yatirmayi dr kesinlikle onermiyor sadece yanibasindayken oyle yatirin yanindan ayrilacaginiz zaman sirt ustu cevirin diyor cunku Allah korusun ani bebek ölümu olayinin bu yuz ustu ve yan yatmayla iliskisi bulunmuş bir de biz gaz cikarticakken yuz ustu ovaliyoruz super gaz cikiyor.
Gaz için gerekli takviyeleri hazır edeyim ben de.
Biz genelde yan yatırmaya çalışıyoruz. Hastanede de öyle dediler. Önüne gelen kendi doğrusunu uyguluyor sanırım. Biz de genelde yan ya da sırt üstü yatırmayı tercih ediyoruz. Daha doğrusu kafası yan olmalı vücut çok sorun değil sanırım. Olası bir kusma anı için kafanın yan durması önemli.