Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yav geçmedi de sancı da öyle pek var gibi değil du bakalımahaha ekle ekle, umarim planlarimiz tutaraynen ben de daha cok sevdim. bu arada gecti mi akintilar lekelenmeler?
hala var mi lekelenme be bunca saat gecmemesi normal mi acaba? nisan bile olsa bu kadar uzun sure geliyor mu ki? bence baticonu iyi boca etmis dr :))Yok yav geçmedi de sancı da öyle pek var gibi değil du bakalım![]()
Yok ya eline döktü azıcık. Sancım da var ufak ufak sanki, kasılmalar baya şiddetli oluyor, rahatsızım.hala var mi lekelenme be bunca saat gecmemesi normal mi acaba? nisan bile olsa bu kadar uzun sure geliyor mu ki? bence baticonu iyi boca etmis dr :))
Doğum başlamış olabilir mi ya acabaYok ya eline döktü azıcık. Sancım da var ufak ufak sanki, kasılmalar baya şiddetli oluyor, rahatsızım.
Takip ediyorum şimdilik bakalım.Doğum başlamış olabilir mi ya acaba
Ne sormuştun canım?kizlarrr soruma cvp verecek yokmu?
Nstde şancı çıkmaması kafamı karıştırdı benim ya çıkması gerekmez miydi böyle bi durumdaTakip ediyorum şimdilik bakalım.
Ne sormuştun canım?
Ya bence çıktı hani gördüm 70 leri falan da doktorum panik bi insan olduğumu bildiğinden söylemedi tanıyorum adamı.düzenli değildi ondan demiş de olabilirNstde şancı çıkmaması kafamı karıştırdı benim ya çıkması gerekmez miydi böyle bi durumda
Kağıt doktorda kaldı , bana bermedi. Kafamızda deli sorular...
Ay ben de hiç bilmiyorum canım ama doktora gittiğimde sancı belden kasığa doğru girer demişti bana. Sancin eğer hareket edince geçiyorsa yalancı sancidir. Eğer hareket etsen de gecmiyorsa ve periyodikse doğum sancisidir diye biliyorum. Girip çıkıyor mu sürekli mi Nasıl? Kaç dk da bir girip çıkıyor. Eşine de şöyle canım gizleme bence. Destek olur sana.iyi aksamlar arkadaslar dogum yapan arkadaslara bi sorum.olacak. hafif hafif.belimde ve kasiklarimda agri.war. esime.belli etmemeye calisiyrm ama.soguk sogukta terlemeye basladim sizce.normalmi korkuyrm bi yandan da. bugun temizlikci kadin geldi ayakta cok kaldim acaba ondanmi die dusunuyrm.
Hiii o zaman olabilir :/ Biraz uyu dinlen istersen belki sancılar çoğalırsa ihtiyacın olabilir.Ya bence çıktı hani gördüm 70 leri falan da doktorum panik bi insan olduğumu bildiğinden söylemedi tanıyorum adamı.düzenli değildi ondan demiş de olabilir
Aynen bendeki de haşimato. Doğum takvimine bakılırsa sen benden önce doğum yapacak gözüküyorsun, kısmet tabi bu işler. Doğumdan sonra bu tedirginliklerimize güleriz , rahat bir nefes alırız inşallah.