• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben 10 yıl önce oğlumda kullanmıştım. Çok faydasını gördüm. O zamandan beri her doğum ziyaretlerine gittiğimde Humana Still Tea alır giderim :) Kendim için de aldım koydum kenara :)
Ay ne kadar mantıklı hediuee. Bugün alacaktım bak unuttum hem iyi geldi aklıma canm

MiniKivi MiniKivi canım geçmiş olsun, bence de en doğru kararı vermişsin aynı hastahanede benzer bir durum benim de 20 haftalık iken başıma gelmişti az kalsın hamile halimle ameliyata alınıyordum böbrek rahatsızlığından dolayı. Dediğin gibi hastane politikası bizimde hoşumuza gitmedi ama ben kendi kadındoğum doktorumdan memnundum o günden sonra doktor hastane arayışına başladık gitmediğim görüşmediğim hastane kalmadı bazısı içime yatmadı içime sinen de ekonomik olarak bizi aşıyor şimdi bir hastaneyi tavsiye ettiler şuan İstanbul sıcağında dayanamam diye memlekete ailemin yanına geldim inşallah 37 haftalıkken İstanbula dönmeyi düşünüyorum eğer tavsiye üzerine gideceğim doktor olmazsa artık medipol mega da doğumu yaparız diye düşünmüştük eşimle ama senin başından böyle bir olay geçince yine benim içime bir kurt düştü napsam bilmiyorum sana o gün müdahale eden nöbetçi doktor hangisiydi? Sakıncası yoksa söyleyebilir misin?

Doguncada ayri sarıyoruz dun oglumu kuveze koydular kan grubu uyusmazligimizdan sariligimiz oldu malesef. Tam 1 saat sebepsiz aglayip esime sardim.sinir bosalmasi yasadim. Bide agrilarim cok oldu bebek kuvezde ben igne serum takindim yattim ama gece biraz dinlenmisim herseyde bi hayir vardir diyorum. Anne olmak sorunlulugu bitmeyen bi yolculukmus.kizim evde annanne ile bi hastanede gececek diyorum bu gunlerde rabbim dermansiz dert vermesin
Çok geçmiş olsun canım ikinize de.
Bizim de sarılık oldu bebek :( bir türlü düşmüyor.hergün kontroldeyiz neredeyse.inşaşlah yarına biraz düşmüş olur.
Topuklarından kan almaktan çocuk ayağına dokundurmaz oldu :( kıyamıyorum hiç.

benmde geçen hafta 2900 dedi
1 hafta sonra yine 2900
ama doktor ve cihaz farklıydı
zaten ben iri mi acaba diye düşüüyordm bu haftaki doktor normal dedi
Bebegin hareketleri iyi ise sorun yoktur diye düşünüyorum haftasına göre kilosu da normalmis canım içini ferah tut ;)

CANım bugün ben yatarak emzirdim.bunda biraz erken başladım yatarak emzirmeye.aman çok dikkat edin .uykunuz ağırsa denemeyin.
Evet bebekler kendini kurtaramayacak kadar küçük. O yüzden emzirirken uyumamak Laz'ım.
Gözleri kapatıp dinlenmek ayrı. İnsanın uykusu geliyor o da emerken güzel güzel. Ama dikkat şart.

canim benimkinde de 3 haftalik gerilik var.suan 35+2 yim ams bebisim 32.haftada.

aynisini bana da soyledi. takipleri her hafta yapalim,gelisim iyice yavaslarsa aliriz bebegi dedi. beni riskli gebelik bolumune sevk etti universiteye. daha cok protein yemeye ve moralimi de bozmamaya calisiyorum. seninki 2yi gecmis,cok da az degil kilosu.

Kızlar bizde de aynı sıkıntı var 35+3 iken gelişim bir- iki hafta geride görünüyor demişti 2.300 dü o zaman bol bol sebze tüket süt iç peynir ye gibi telkinlerde bulundu dr. ama sıklaştırmadı kontrolü aksine 38. haftaya attı... Aslında hızlı kilo artışı olması gereken dönemdeyiz ama bizimki iki haftada sadece 150 gr. almıştı. Sanırım sorumlusu bizleriz sıcaklar çöktüğünden beri iştahım kesik öğlenleri atlıyordum sabah iki yumurta yerken bire düşürdüm gibi.. Ben de önümüzdeki haftayı merakla bekliyorum bakalım gelişim düzene girdi mi elimden geldiğince dikkat ediyorum yemeğe... Allah'ın izniyle hepimiz sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi inşallah moral bozmak yok ;)

Large benimki cnm. Normal bedenini al bence. Ben epey kilolu hamile kaldım çünkü :) bu arada dikişler acımıyo,, hemşire de baya sıkı takıyor zaten,, hatta şöyle söyleyeyim, emzirirken rahat olmadığı için çıkarıyorum ben ama özellikle de ayaktayken falan daha iyi hissettiriyor korse :)

Seve seve cnm :) yani gerçekten fayda ediyor, o yüzden üstüste yazdım hep; bir de tadı güzel, kahvaltıda bile çay yerine içiyorum ben :)
Bu çayı doğumdan nekadar önce içmeye başlayabiliriz fikriniz var mı

Kızlar bizde de aynı sıkıntı var 35+3 iken gelişim bir- iki hafta geride görünüyor demişti 2.300 dü o zaman bol bol sebze tüket süt iç peynir ye gibi telkinlerde bulundu dr. ama sıklaştırmadı kontrolü aksine 38. haftaya attı... Aslında hızlı kilo artışı olması gereken dönemdeyiz ama bizimki iki haftada sadece 150 gr. almıştı. Sanırım sorumlusu bizleriz sıcaklar çöktüğünden beri iştahım kesik öğlenleri atlıyordum sabah iki yumurta yerken bire düşürdüm gibi.. Ben de önümüzdeki haftayı merakla bekliyorum bakalım gelişim düzene girdi mi elimden geldiğince dikkat ediyorum yemeğe... Allah'ın izniyle hepimiz sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi inşallah moral bozmak yok :KK66:

aynen canim benimki de 2haftada sadece 200 gr almis:(
1-2 haftalik gerilik onemli degil demisti bana doktorum. 2 haftayi gecerse onemliymis. bilmiyorum ya,yememe de dikkat ediyordum ben,suan biraz daha arttirdim.
daha sıkı takip etmesi gerekirken arayi neden o kadar uzatti ki doktorun? benimkini haftada 1e dusurdu. universite kendi doktorunla devam edebilirsin derse ben haftada 1 degil,3-4 gunde 1 gitmeyi dusunuyorum,icim rahat etmez obur turlu.
her seye ragmen moral bozmamak lazim cok haklisin ama iste kolay da degil.

aynen canim benimki de 2haftada sadece 200 gr almis:KK43:
1-2 haftalik gerilik onemli degil demisti bana doktorum. 2 haftayi gecerse onemliymis. bilmiyorum ya,yememe de dikkat ediyordum ben,suan biraz daha arttirdim.
daha sıkı takip etmesi gerekirken arayi neden o kadar uzatti ki doktorun? benimkini haftada 1e dusurdu. universite kendi doktorunla devam edebilirsin derse ben haftada 1 degil,3-4 gunde 1 gitmeyi dusunuyorum,icim rahat etmez obur turlu.
her seye ragmen moral bozmamak lazim cok haklisin ama iste kolay da degil.
İnşallah geçmez iki haftayı. Valla bizim bu hastane biraz bişey yok bişey yok diyen cinsten dr. larla dolu.. Sıklaştırması gerekirdi ama her hafta orda da değil dr. yani bi hafta gittiğin öbür hafta başka bi ilçedeki polikliniğe gönderiliyor her hafta hastanede değiller hoş zaten başından beri gittiğim dr. izne çıktı doğumuma kadar da dönmeyecek muhtemelen bu başka bir dr. O yüzden içimi karartmamaya çalışıyorum. İnşallah her şey yolunda gider hepimiz için...

İnşallah geçmez iki haftayı. Valla bizim bu hastane biraz bişey yok bişey yok diyen cinsten dr. larla dolu.. Sıklaştırması gerekirdi ama her hafta orda da değil dr. yani bi hafta gittiğin öbür hafta başka bi ilçedeki polikliniğe gönderiliyor her hafta hastanede değiller hoş zaten başından beri gittiğim dr. izne çıktı doğumuma kadar da dönmeyecek muhtemelen bu başka bir dr. O yüzden içimi karartmamaya çalışıyorum. İnşallah her şey yolunda gider hepimiz için...

doktor bir sey yok diyorsa yoktur canim,ne derlerse inanmaktan baska care yok. insallah aradaki farklar kapanir,allahim hayirlisini nasip etsin.

canim benimki de tup bebek. zorunlu sezeryan hakkini hic duymamistim. tup oldugu icin istersem sezeryan olabilir miyim yani?
Aynen canim ozaman zorunlu sezeryana giriyo hatta o yuzden de istege bagli sezeryanla arasinda fiyat farki var benim hastanem tup bebek olduguna dair yaptirdgim klinikten tup bebektir ibareli bi yazi getirseniz yeterli dedi normal olsa bile o raporu istiyo hastane cnm

canim benimkinde de 3 haftalik gerilik var.suan 35+2 yim ams bebisim 32.haftada.

aynisini bana da soyledi. takipleri her hafta yapalim,gelisim iyice yavaslarsa aliriz bebegi dedi. beni riskli gebelik bolumune sevk etti universiteye. daha cok protein yemeye ve moralimi de bozmamaya calisiyorum. seninki 2yi gecmis,cok da az degil kilosu.
B bursa_83 canim bol bol meyve ye ozellikle gunde bitane muz ye bebege guzel kilo aldiriyo benimki biraz onde gittigi icin doktor yeme artik normal doguramazsn yoksa demisti karpuz muz kayisi seftali cok yiyodum ben kilo alain diye degilde sicaklarda iyi gittgi icin tuketiyodum he bide kapali dondurma degilde acik sutlu dondurma yiyebilirsin ondada guzel vitamin oluyomus ama tabi guvendgin bi dondurmacidan alirsan daha iyi olur

Aynen canim ozaman zorunlu sezeryana giriyo hatta o yuzden de istege bagli sezeryanla arasinda fiyat farki var benim hastanem tup bebek olduguna dair yaptirdgim klinikten tup bebektir ibareli bi yazi getirseniz yeterli dedi normal olsa bile o raporu istiyo hastane cnm

ilk kez duydum canim ve hastaneden de hic oyle bir sey demediler:işsiz:
sorayim bakalim.
sen normal mi istiyorsun?

Back
X