2017 Aralık Anneleri

Günaydın kızlar...bugun uyku haram oldu bana.dun pizza yapmıştım.(cani çekenlerden özür diliyorum)anlatmam gerekiyor.
Gece boyunca istifra ettim.icinde mantar da vardı.size sorum ben zehirlenmiş olabilir miyim? Çok fena da ishal olmuşum.cok koruyorum zehirlendim mı diye acaba bebeğe zarar olur mi.hala miden kötü

Canım ıstersen gt bı serum takarlar hem rahatlarsın ıcınde fahat eder.. dn aksm balık yedm bnde ıcım rahatbetnedı bu ıkı gn beklemstı dolapta cnku

Hayırlı sanahlar kzlarrrr bebeısın sagolsun tekmeleryle uyandrdı benı 8de:) barı kahvaltı hazrlayım dedım

Neden ölçmüyordun cnm ihmal ediyorsun galiba..
Evet canım ya bir haftadır çok ihmal ettim.daha doğrusu striplerim bitti burdaki hiç bir eczanede de uyumlu strip bulamadım mecbur aldığım eczanenin olduğu avm ye gidene kadar da bekledim. Dün ölçtüm cik şükür bir sorun çıkmadı diyetin dışına çıkıyordum zaten hep ama olctugum için içim rahatti. Bir haftadır ölçmeyince acaba yükseliyor mu diye merak ediyordum

Zehitlenmis olma ihtimalin yuksek canim. Ama korkma bebeğe herhangi bir şekilde gecmezmis. Sadece ishal ve kusmadan dolayı susuz kaldigin için riskli olabilir..bu yüzden bol su iç ve idrara cik. Ben geçen balıktan zehirlendim aynı senin dediğin gibi kusma ishal hemen hastaneye gittim. Serum taktilar. Dr istersen yatıralım istersen evde istirahat et dedi. Ama 2 gün boyunca en az 5 litre su içip sürekli tuvalete gideceksin kanın yıkansin dedi. Benim içim rahat etmedi ordaki kadın dogumcuya güvenmeyince kendi doktoruma da gittin o da bebeğe geçmez zehir için rahat olsun susuz kalırsan kasılmaların artar demisti.

gunaydin kizcelercogumuz uyuyamdk galiba.ezam sesiyle hickirik ve cati agriisyla uyandim hava aydinlanana kadr uyuyamdm cok agirdi yaa son haftalarfa hic uyuyamycz anlasilan

KiZlar ben kafayı yiyeecm ya benim gobegim niye çıkmıyor goren 4- 5 aylık diyor 8. Ayın içindeyiz diyorum kimse inanmıyor
Maşallah ne güzel keşke benim de küçük olsa . Çok canım acıyor yatamıyorum kalkamıyorum nefes alamıyorum iç karnın çok küçük birde yemek yiyince daha da rahatsız oluyorum. Bebek sağlıklı gelişsin yeter cnn göbek büyük olunca bişey olmuyor açıdan başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…