Maşallah ne güzel keşke benim de küçük olsa . Çok canım acıyor yatamıyorum kalkamıyorum nefes alamıyorum iç karnın çok küçük birde yemek yiyince daha da rahatsız oluyorum. Bebek sağlıklı gelişsin yeter cnn göbek büyük olunca bişey olmuyor açıdan başkaKiZlar ben kafayı yiyeecm ya benim gobegim niye çıkmıyor goren 4- 5 aylık diyor 8. Ayın içindeyiz diyorum kimse inanmıyor
Ayy ne ic karinmis canim BI türlü dış karnim buyumedi 5 ay önce nasilsam şimdi yine ayniyim kilo da sadece 7 kilo almisimic karnin genis annem.birak millet ne derse desin
ayy canim ne biliyim 3 yad karnim buyumeyince çevremde de böyle duynca artık ultrasyona mu yanılıyor diyorum bu çocuk hiç mi kilo almıyor ne kadar karnim geniş olabilir de 7.5 aylık bebeği saklayabilirimMaşallah ne güzel keşke benim de küçük olsa . Çok canım acıyor yatamıyorum kalkamıyorum nefes alamıyorum iç karnın çok küçük birde yemek yiyince daha da rahatsız oluyorum. Bebek sağlıklı gelişsin yeter cnn göbek büyük olunca bişey olmuyor açıdan başka
Canım benimkide hiç çıkmadı nerdeyse 8 kilo aldım ama hani gören demez yani 7.5 aylık bence böyle iyi ya eğilip kalkmak, yatmak çok bel ağrısı yok bebişlerimiz sağlıklı loşundaayy canim ne biliyim 3 yad karnim buyumeyince çevremde de böyle duynca artık ultrasyona mu yanılıyor diyorum bu çocuk hiç mi kilo almıyor ne kadar karnim geniş olabilir de 7.5 aylık bebeği saklayabilirim
Sen niye dert ediyorsun yavrum bunu bırak millet ne derse desin onlar konuşur anca çocuğunun sağlığı yerindemi ona bak sen benimde 4.kızımın olacağını duyan sanki onlara doğuruyormuşum gibi tüüh keşke bu oğlan olaymış diyorlar kimisi erkek olsun diye doğurup duruyorsun kimisi eşime keain oğlan kovalıyorsunuz diyen neler neler salla gitsin ağzımı açmak istemiyorum millete sende takma şükür çok şükür sağlıklılar daha ne isteriz boşver gitsin yaa kafayı yemiş onlarKiZlar ben kafayı yiyeecm ya benim gobegim niye çıkmıyor goren 4- 5 aylık diyor 8. Ayın içindeyiz diyorum kimse inanmıyor
En son 3 hafta once gittim nasil saglikli mi bilmiyorum ki bide su milletin cinsiyet takintiisni bende anlamıyorum kiz olsun erkek olsun ke farkedecek yüce rabbim nasip.etti sonuctaSen niye dert ediyorsun yavrum bunu bırak millet ne derse desin onlar konuşur anca çocuğunun sağlığı yerindemi ona bak sen benimde 4.kızımın olacağını duyan sanki onlara doğuruyormuşum gibi tüüh keşke bu oğlan olaymış diyorlar kimisi erkek olsun diye doğurup duruyorsun kimisi eşime keain oğlan kovalıyorsunuz diyen neler neler salla gitsin ağzımı açmak istemiyorum millete sende takma şükür çok şükür sağlıklılar daha ne isteriz boşver gitsin yaa kafayı yemiş onlar
O duygular bende de var.Doğum hikayelerinden olumlu yazanları okumanızı tavsiye ederim. Malum insanlar abartmayı ve korkutmayı marifet sanıyorlar.Bu güne kadar çok rahattım ama bilmiyorum yaklaştıkça değişik duygular oluşmaya başladı hayırlısı ile kavuşsaydık bebişlerimize hiç doğum videosu yazısı okumadım ama okumakta fayda var diyorsan biraz bakayım
evlilik yuzuklerim olmuyo parmaklarim sosis gibi oldu.bi kol var kocman bide kalinAyy ne ic karinmis canim BI türlü dış karnim buyumedi 5 ay önce nasilsam şimdi yine ayniyim kilo da sadece 7 kilo almisim
Bana yolda tanımadığım bi teyze karnım yeni yeni çıkarken "ayy hamile misin sen kızım. Masallah erkek demi" diye sormuştu. Yoo kız demiştim. Böyle acır gibi "hee olsun" demisti. Sana olsun asıl teyzeee sana olsun demiştim içimden.En son 3 hafta once gittim nasil saglikli mi bilmiyorum ki bide su milletin cinsiyet takintiisni bende anlamıyorum kiz olsun erkek olsun ke farkedecek yüce rabbim nasip.etti sonucta
Endişelenme canım benim eminim rahatı yerindedir, bak benim iç karnım çok küçük inan ne yatabiliyorum yattumı kalkabiliyorum çorap giyemiyorum nefes almakta zorlanıyorum bir sürü sıkıntı karnı olan çok mu rahat bence aksine daha zorluk çekiyor, ayrıca millet işsiz akıl işsizi dedim ya kafayı yemişlerEn son 3 hafta once gittim nasil saglikli mi bilmiyorum ki bide su milletin cinsiyet takintiisni bende anlamıyorum kiz olsun erkek olsun ke farkedecek yüce rabbim nasip.etti sonucta
Dun bana biri asagiya inmis karnin dedi,bi de sivriymis.Erkek bu kesin diyr.Millete bakarsan canim.Bosver dogduktan sonra bi suru tantana.Emiyr mu,sutun yetmiyr herhalde,zayif ya bu bebek:)) Neler duyucaz nelerKiZlar ben kafayı yiyeecm ya benim gobegim niye çıkmıyor goren 4- 5 aylık diyor 8. Ayın içindeyiz diyorum kimse inanmıyor
Şu heee olsun Allahım bu lafa hastayım ağız birliği sanki salaklar yeminle yaa hayrlı sağlıklı evlat olsun diyen yok heee olsun muşşş :/Bana yolda tanımadığım bi teyze karnım yeni yeni çıkarken "ayy hamile misin sen kızım. Masallah erkek demi" diye sormuştu. Yoo kız demiştim. Böyle acır gibi "hee olsun" demisti. Sana olsun asıl teyzeee sana olsun demiştim içimden.
Aspirin ve progastani biz de bıraktık.. adalat için mecbur kalırsan al dedi. Ama kasım annelerinde okuduğum kadarı ile 35. Haftada adalat bıraktırmış doktorları. Banim doktorum da acil durumlarda alırsın diyor garçe ben 23-24. Haftada düzenli olarak 4-5 gün kullandım sonra gerek yok diye bıraktırmıştı... sürekli kullanmadığım için demiştir belki... yalnız benim aklıma takılan önceden progestan iğne ara vermiştik yanı üç günde bir kullanmaya başlamıştım ama kasılmam başlamıştı tekrar gün aşırı yapmaya başlamıştık şimdi tamamen bıraktık korkuyorum ya kasılmam olursabanada biraktirdilar canım coraspirini birde progestani ikisinide biraktirdilar 35 dolunca adaları ve magnezyumuda keseceğiz hayirlisi
Yürüyor mu, Okula başladı mı hangi liseyi kazandı üniversite puanı kaççç askere ne zaman gidecek kızsa isteyeni varmı çeyiz yaptın mı evlendiler çocuk düşünmüyorlarmı evlatlarımızla ilgili daha neler duyacağız anan anan diyip geç :))))Dun bana biri asagiya inmis karnin dedi,bi de sivriymis.Erkek bu kesin diyr.Millete bakarsan canim.Bosver dogduktan sonra bi suru tantana.Emiyr mu,sutun yetmiyr herhalde,zayif ya bu bebek:)) Neler duyucaz neler
Canım kaç kilo aldın ki hamile kalmadan önce de zayıfsan etkisi vardır diycem bana da 5 Aylık diyolar ama böyle hoşuma gidio benim :)iç karın geniş olsa dışardan nie çatlıyoruz onu da anlamıyorum :) tuhaf şeyler..KiZlar ben kafayı yiyeecm ya benim gobegim niye çıkmıyor goren 4- 5 aylık diyor 8. Ayın içindeyiz diyorum kimse inanmıyor
Inşallah sağlıklıdır canim ya ecet allaha şükür bel ağrım yok sadece daha sola dönerken zorlanıyorum o kadar onun dışında yeri oturuo kalkabiliyorun bana da kimse demiyor 7.5 aylık diye hep 4 5 aylık diyorlar BI tane bile hamile kıyafeti almadım kendi kiyafetlerim hala noluyorCanım benimkide hiç çıkmadı nerdeyse 8 kilo aldım ama hani gören demez yani 7.5 aylık bence böyle iyi ya eğilip kalkmak, yatmak çok bel ağrısı yok bebişlerimiz sağlıklı loşunda
Hamile kalmadan oncde çok zayiftim hele evlendigimde 44 kiloydum uzerime gelinlik bulamiyordum 3 yıld a 5 kiloyu zor aldım 49 ile hhamile kaldim şimdi 56 kiloyum işin garibi bende hiç çatlak yok hic catlamadim zati karinda basketbol topu kadarCanım kaç kilo aldın ki hamile kalmadan önce de zayıfsan etkisi vardır diycem bana da 5 Aylık diyolar ama böyle hoşuma gidio benim :)iç karın geniş olsa dışardan nie çatlıyoruz onu da anlamıyorum :) tuhaf şeyler..
Ya ne bilim dün eltimin kardeşiyle ayni haftadayiz onun karni çıkmış onla kararlaştırdılar sinir oldumEndişelenme canım benim eminim rahatı yerindedir, bak benim iç karnım çok küçük inan ne yatabiliyorum yattumı kalkabiliyorum çorap giyemiyorum nefes almakta zorlanıyorum bir sürü sıkıntı karnı olan çok mu rahat bence aksine daha zorluk çekiyor, ayrıca millet işsiz akıl işsizi dedim ya kafayı yemişler
zaten su kiz erkek ayrımını anlamiyorum erkek olsa başımız goge mi ediyor kiz olsa ne olacak erkek anneleri beni yanlış anlamayın erkek olupta hayırsız olacağına kiz olsun daha iyiBana yolda tanımadığım bi teyze karnım yeni yeni çıkarken "ayy hamile misin sen kızım. Masallah erkek demi" diye sormuştu. Yoo kız demiştim. Böyle acır gibi "hee olsun" demisti. Sana olsun asıl teyzeee sana olsun demiştim içimden.
Eltin kilo veremeyecek sen doğumdan sonra doğum yapmamış gibi salınacaksın :)) sen canını sıkma kuzum bebeğin iyi olsun yeterYa ne bilim dün eltimin kardeşiyle ayni haftadayiz onun karni çıkmış onla kararlaştırdılar sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?