2017 Aralık Anneleri

Doktordan geldim şimdi.nst ye bağladı 60 larda sancim cıktı iki üç tane.bebek 35 hafta olmasına rağmen 37 haftalık gözüküyor.ddoktor 3 hafta içinde doğumun olur diyor.bakalim gorecez

Hadı hayrlısı baaklım aralıgı kaç kişi görecek meraktayım:) şaka bıbtarafa saglkla kucagımıza alrz ınsaallahh rabbımmo gnlerıde gostersın bıze

Ben bu durumu neredeyse 8 aydir yasiyorum canim :) hemoroid oldum ben zaten her tuvalette kaniyor o yuzden canim iki kat yaniyor. Tuvalette sesle ağlıyorum yapana kadar. Millet beni doguruyor sanar duysa. 8 aydir neler yapmadim ki zeytinyagi kayisi hoşafı bilmem ne. Sabah ac karnina bir kilo kayisi bile yemisligim var bana misin demedi. Sadece duphalac biraz rahatlatti ama tam anlamiyla derdime care olmadi. En cok dusundugum seyse sezeryandan sonra ben napicam. Dikisler varken kabiz olmak cok kotu zaten tuvalete cikmadan hastaneden de salmiyirlar. Asil o zaman ne yapicam ben acaba

Canım cok uzuldm ya hamılelık oncesındr benım bıkac kez kan geldı ck korktm ama dktra gtmedm nettede cokmkotu seyler okumustm.. dktr ne dıyo pekı normalmıymıs bu kadarı.. benım hamılelıkte olmadıda ucgndr bugun yapabldm ck rahatsz edıyo fzlada otramıyorm wcde karnm acıyo gırıp grp cıktm walla

Doktorum normal diyor hormonlar ilaclar ve bebegin barsaklara baski yapmasi birlesince kabizlik kacinilmaz oluyor. Biz pek bi care bulamadik. Ben gunde 3 litre su icerim sebze ve meyve agirlikli beslenirim 3 bardak sut en az 2 kase yogirt yerim. Ac karnina kuru kayisi yerim her sabah. Baska biri bu sekilde yapsa kesin ishal olur ben tuvalette yapamadigim icin kaniyorum. Kanadikca cok aciyor sanki cam kesigi gibi ikindikca sesle agliyorum

ilk uc ay cok kullandim o lavmandan:)) duzelmisti su zamana kadr bi haftadr boyle.ikinmamak icin bu kadr bekliyrm zaten bi gun boyunca git gel yapiyrm wc ye

mevsimi gecti onalrn galiba gecen aylarda aliydu esim yiyodm.her gun meyve yiyrom ama genede oluyo iste

lavman istiycen canim baska care yok.ameliyatliyken de olabliyms insan dedgn gibi yandik biz.kayisi falan heo bos armut iyi geliyodu ama seker var diye meyveleride korka korka yiyorm

lavman istiycen canim baska care yok.ameliyatliyken de olabliyms insan dedgn gibi yandik biz.kayisi falan heo bos armut iyi geliyodu ama seker var diye meyveleride korka korka yiyorm
Ben armutta yedim erikte ac karnina kayisi elma akla gelebilecek hersey. Sut zeytinyagi hic biri ise yaramadi. 8 aydir artik tuvalete giricegim zaman tuylerim diken diken oluyor. Inşaallah dogumdan sonra boyle olmaz

Allah sıfa versn cnm bnde kan hapını ıcmedım bıkac gndr resmen denk geldı gbı onnla ılgılımı dıye dsndum.. ıyıdr beslenıyomussun sıvı alıyomussun ama olacak oluyo demekkıvtabbım yatdm etsn hepmızede

Karnıma kasıgıma baskı artıyo gun gectkce sızdede bylemı nrmal dımı kızlar.. üşüymüşm gbı ıdrar yollarmda engeksıyon var gnı yada ıdrara sıkısmısım gbı hepsı karısık bı duygu yasayan bılt heralde bel kalça bı taraftan.. ck kapılmamaya calısıyorm ama ne kadrda olsa zorluyo artık

:) Canımsın ya.
Ben de isterim kendileri düşünsün. Baktım düşünmüyorlar, o zaman söylüyorum.
7. Aya kadar kayınvalidem asla bir şey almadı, bana da sormadı. Ben de artık dedim: Çocuğa şunları aldım diye. Ne zaman aldın, niye bana demedin dedi. Ben de bu aya kadar hiç sormadın ki dedim. Kadın birden hızlandı. Kendi başına alışverişe çıkıp almış. Hoş, bensiz aldı diye ona da sinirlendim ama buna da şükür.

:) güldrsun benı

iyi geceler kızlar benim bacak aram çok kötü dönemiyorum bil e varmı bi çözümü bunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…