- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Doktordan geldim şimdi.nst ye bağladı 60 larda sancim cıktı iki üç tane.bebek 35 hafta olmasına rağmen 37 haftalık gözüküyor.ddoktor 3 hafta içinde doğumun olur diyor.bakalim gorecez
Sanırım ben kasım sonu olacamHadı hayrlısı baaklım aralıgı kaç kişi görecek meraktayım:) şaka bıbtarafa saglkla kucagımıza alrz ınsaallahh rabbımmo gnlerıde gostersın bıze
Sanırım ben kasım sonu olacam
Ben bu durumu neredeyse 8 aydir yasiyorum canim :) hemoroid oldum ben zaten her tuvalette kaniyor o yuzden canim iki kat yaniyor. Tuvalette sesle ağlıyorum yapana kadar. Millet beni doguruyor sanar duysa. 8 aydir neler yapmadim ki zeytinyagi kayisi hoşafı bilmem ne. Sabah ac karnina bir kilo kayisi bile yemisligim var bana misin demedi. Sadece duphalac biraz rahatlatti ama tam anlamiyla derdime care olmadi. En cok dusundugum seyse sezeryandan sonra ben napicam. Dikisler varken kabiz olmak cok kotu zaten tuvalete cikmadan hastaneden de salmiyirlar. Asil o zaman ne yapicam ben acabacok ikinmamak lazim cok durma wc de o sekilde canim iyi degil.benm cok ikinsam cikaxakta ikinmiyrm hem hemroid olmayaym diye.o surupta pek etki etmedi bana.son bir haftadr hortladi bende bu kabizlk artk tuvaletimi yapınca evde bi senlik havasi oluyo :)) esim bile diyo davullari caldirayim mi diye o derece yani adam bikti hastanelere tasinmaktam
Ben bu durumu neredeyse 8 aydir yasiyorum canim :) hemoroid oldum ben zaten her tuvalette kaniyor o yuzden canim iki kat yaniyor. Tuvalette sesle ağlıyorum yapana kadar. Millet beni doguruyor sanar duysa. 8 aydir neler yapmadim ki zeytinyagi kayisi hoşafı bilmem ne. Sabah ac karnina bir kilo kayisi bile yemisligim var bana misin demedi. Sadece duphalac biraz rahatlatti ama tam anlamiyla derdime care olmadi. En cok dusundugum seyse sezeryandan sonra ben napicam. Dikisler varken kabiz olmak cok kotu zaten tuvalete cikmadan hastaneden de salmiyirlar. Asil o zaman ne yapicam ben acaba
aynen korkudan ikinamiyrm bile.1 ay daha bole oclak sanirimGecen ben de cok kötü oldum. Agladım resmen. bebek cıkacak diye cok korktum
Doktorum normal diyor hormonlar ilaclar ve bebegin barsaklara baski yapmasi birlesince kabizlik kacinilmaz oluyor. Biz pek bi care bulamadik. Ben gunde 3 litre su icerim sebze ve meyve agirlikli beslenirim 3 bardak sut en az 2 kase yogirt yerim. Ac karnina kuru kayisi yerim her sabah. Baska biri bu sekilde yapsa kesin ishal olur ben tuvalette yapamadigim icin kaniyorum. Kanadikca cok aciyor sanki cam kesigi gibi ikindikca sesle agliyorumCanım cok uzuldm ya hamılelık oncesındr benım bıkac kez kan geldı ck korktm ama dktra gtmedm nettede cokmkotu seyler okumustm.. dktr ne dıyo pekı normalmıymıs bu kadarı.. benım hamılelıkte olmadıda ucgndr bugun yapabldm ck rahatsz edıyo fzlada otramıyorm wcde karnm acıyo gırıp grp cıktm walla
ilk uc ay cok kullandim o lavmandan:)) duzelmisti su zamana kadr bi haftadr boyle.ikinmamak icin bu kadr bekliyrm zaten bi gun boyunca git gel yapiyrm wc yeKuzum dikkat et ben 3.kıza hamileyken sürekli kabız oluyordum ve tersdi bebek, her tuvalete çıkmamla duru kan akıp geliyordu vajinadan her seferinde hastaneye koşuyorduk bi gün öyle ıkına ıkına bebeği ters doğuracağım diye ödüm kopuyordu dikkatli ol yumuşatmak için bişeyler ye iç diyeceğim ama bende çare bulamamıştım artık eczaneden çok zor zamanlarda evde lağman yapıyordum dr sor başka bi ilaç yazsın
esim davullari tutacakti ben engel oldum :)) adam bile ne seviniyo yaptm diyeHadi gözün aydın :)) benim küçük kızım büyük tuvaletini yapınca güle güle püüü diyor sende öyle deseydin:)))
mevsimi gecti onalrn galiba gecen aylarda aliydu esim yiyodm.her gun meyve yiyrom ama genede oluyo isteÇanım sabahları bir bardak sıcak su iç ayrıca mevsimi ama bulabilirsen siyah erik (iri yuvarlak mor erik) günde iki tane yetiyor İnan çok işe yarıyor. gebaliğin başında ben de çok çektim kabızlıktan ber çok şey denedik en faydalısı bu İnan.
lavman istiycen canim baska care yok.ameliyatliyken de olabliyms insan dedgn gibi yandik biz.kayisi falan heo bos armut iyi geliyodu ama seker var diye meyveleride korka korka yiyormBen bu durumu neredeyse 8 aydir yasiyorum canim :) hemoroid oldum ben zaten her tuvalette kaniyor o yuzden canim iki kat yaniyor. Tuvalette sesle ağlıyorum yapana kadar. Millet beni doguruyor sanar duysa. 8 aydir neler yapmadim ki zeytinyagi kayisi hoşafı bilmem ne. Sabah ac karnina bir kilo kayisi bile yemisligim var bana misin demedi. Sadece duphalac biraz rahatlatti ama tam anlamiyla derdime care olmadi. En cok dusundugum seyse sezeryandan sonra ben napicam. Dikisler varken kabiz olmak cok kotu zaten tuvalete cikmadan hastaneden de salmiyirlar. Asil o zaman ne yapicam ben acaba
Evet canım maalesefaynen korkudan ikinamiyrm bile.1 ay daha bole oclak sanirim
Ben armutta yedim erikte ac karnina kayisi elma akla gelebilecek hersey. Sut zeytinyagi hic biri ise yaramadi. 8 aydir artik tuvalete giricegim zaman tuylerim diken diken oluyor. Inşaallah dogumdan sonra boyle olmazlavman istiycen canim baska care yok.ameliyatliyken de olabliyms insan dedgn gibi yandik biz.kayisi falan heo bos armut iyi geliyodu ama seker var diye meyveleride korka korka yiyorm
Doktorum normal diyor hormonlar ilaclar ve bebegin barsaklara baski yapmasi birlesince kabizlik kacinilmaz oluyor. Biz pek bi care bulamadik. Ben gunde 3 litre su icerim sebze ve meyve agirlikli beslenirim 3 bardak sut en az 2 kase yogirt yerim. Ac karnina kuru kayisi yerim her sabah. Baska biri bu sekilde yapsa kesin ishal olur ben tuvalette yapamadigim icin kaniyorum. Kanadikca cok aciyor sanki cam kesigi gibi ikindikca sesle agliyorum
:) Canımsın ya.İyiye işin kötü yanı bu. Ben ihtiyacım olan şeyi eşime bile söyleyemiyorum. O farkederse alır. Farketmezse kalır öyle. Kayınvalideme hiç diyemem. İsterim ki onlar düşünsün. Güya ben de onların kızıyım ya. Psikopatça belki de benşmki
:) Canımsın ya.
Ben de isterim kendileri düşünsün. Baktım düşünmüyorlar, o zaman söylüyorum.
7. Aya kadar kayınvalidem asla bir şey almadı, bana da sormadı. Ben de artık dedim: Çocuğa şunları aldım diye. Ne zaman aldın, niye bana demedin dedi. Ben de bu aya kadar hiç sormadın ki dedim. Kadın birden hızlandı. Kendi başına alışverişe çıkıp almış. Hoş, bensiz aldı diye ona da sinirlendim ama buna da şükür.
Elma yemenin faydası oluyorseker var diye kayisi kurusu yada suyu yasak canim icemiyrz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?