2017 Aralık Anneleri

Ben armutta yedim erikte ac karnina kayisi elma akla gelebilecek hersey. Sut zeytinyagi hic biri ise yaramadi. 8 aydir artik tuvalete giricegim zaman tuylerim diken diken oluyor. Inşaallah dogumdan sonra boyle olmaz

Umarım geçer cnm bnm de ilk gebeliğimde yaşadım ve maalesef kronikleşti diyebilirim geçmedi çünkü üçüncü gebeliğim hala yaşıyorum aynı sorunu

Ben armutta yedim erikte ac karnina kayisi elma akla gelebilecek hersey. Sut zeytinyagi hic biri ise yaramadi. 8 aydir artik tuvalete giricegim zaman tuylerim diken diken oluyor. Inşaallah dogumdan sonra boyle olmaz

Kuru incir denedin mi ?

Ben de senin anlattigin durumdayim ne yersem yiyeyim hic bir faydasi yoktu. Bi kac zaman dur aksam cayinin yaninda yiyirum sanki biraz fayda etti gibi ama 3-4 tane ye.

Maalesef dogumdan sonra bu konuda daha kotu gunler bizleri bekliyor olacak . Ben dogumdan cok bu konuyu dusunuyorum.ilk dogum sonrasi cok cektim.

iyi geceler anneler;

Hacıseriften cıkolata sıparısı veren oldu mu? ne kadar surede teslım edıldı merak edıyorum.
Ben alacağım canım inan bilmiyorum kaç günde geliyor ama yorumları okudum en geç bir gün sonra ellerine geçiyormuş ve çok memnunlarmış

Benımde dunden berı bel kalca sırt agrım gecmıyo katnmda ayrı rahatsz edıyo zaten 3 4 saat anca uyudum heraldr 6dan berıde ayaktayım
Bende aynı durumdayım gece çok uyanıyorum bu bacak ağrısı ve bel ağrısından, bide dün gece üç sefer asit geldi burnumdan ağzımdan aniden uyandım boğuluyorum sandım resmen ölüyordum üç yastık kullanıyorum bide

ben riskli gebeyim.hic bir sekilde ikinmaman lazim.sut urunlerinin asiri tuketimide kabiz yapiyomus canim.ben bir bardaktan fazla sut icmiyorum korkumdan.acaba ondan mi kabiz oluyosun surekli

ben riskli gebeyim.hic bir sekilde ikinmaman lazim.sut urunlerinin asiri tuketimide kabiz yapiyomus canim.ben bir bardaktan fazla sut icmiyorum korkumdan.acaba ondan mi kabiz oluyosun surekli
Benim ki de de riskli gebelik canim doktorum bana demişti ikinma olmamalı diye senin kaçıncı haftan neden riskli

Yok canim seker diyetine basladigimdan beri sut ve yoğurdu artirdim oncesinde ben de 1 bardak içiyordum. Normalde sut beni ishal yapardi hamilelikten once icemezdim hatta. Simdi 8 aydir iciyorum birak ishal yapmasini biraz yumusatsa raziyim. Ben ilk gunden beri kabizim ve hayatimda hic kabizlik yasamamistim.

Kizlar ya ben şimdi kendime pijima takımı yada eserfman takımı alacam hamilee kalmadan önce s yada xs giyiyordum gobegimde çok küçük sadece 7 kilo aldım sizce s beden mi yoksa m beden mi alayim

Kizlar ya ben şimdi kendime pijima takımı yada eserfman takımı alacam hamilee kalmadan önce s yada xs giyiyordum gobegimde çok küçük sadece 7 kilo aldım sizce s beden mi yoksa m beden mi alayim
eski kiyafetlern hala sana oluyorsa eski bedenini al olmuyorsa rahat etmek icin m al.

Benımde dunden berı bel kalca sırt agrım gecmıyo katnmda ayrı rahatsz edıyo zaten 3 4 saat anca uyudum heraldr 6dan berıde ayaktayım
al benden de o kadr doktordan da 2 gün önce geldim gitsem normal deyip göndericek senin bebeğin hareketleri ne durumda canm bizimki azaldı sanki ya dün akşama kadr oynadığını hissetmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…