- 23 Mart 2015
- 5.792
- 7.114
- 398
Canim ilk defa duydum bunu. Bugune kadar duydugum tek sey kegel egzersizinin her derde deva olduguydu. Ben aylarca vajinismus tedavisi gordum kegel egzersizi cok isime yaradi. Onun haricinde iliskide ciftlerin aldigi hazzi da artirdigi dogrulaniyor. Ileriki yaslarda idrar kacirmayi engelledigi de one suruluyor ama en onemlisi dogumu kolaylastirdigi. Ben kolaylastirdigina inaniyorum cunku pelvik taban kaslarini yönetebilmek cok onemli. Normalde bu kaslar istem disi calisir ama biz istersek onlara ogretebiliriz. Dogumda da bu kaslar istem disi sıkıştığında onlari salabilmek kontrol altina alabilmek bence cok onemliKegel egzerszleri normal doğumu zorlaştırıyor demsti bna doktor.
nerden alacan canım internetten mi bende alamadım beğenemedim bir turlu xseesten beğendim bi tane birtanede loğusa sepetinden beğendim ama hala almadim bende çok kilo almadim 5 kilo aldım s beden bir mağazada giydim denedim tam oldu bende 55 kiloyumKizlar ya ben şimdi kendime pijima takımı yada eserfman takımı alacam hamilee kalmadan önce s yada xs giyiyordum gobegimde çok küçük sadece 7 kilo aldım sizce s beden mi yoksa m beden mi alayim
Canim bu zamana kadar hiçbirşey almadım eski kiyafetlerim oluyor ama yani sezeryan ya bir beden büyük rahat mi olur diyorumeski kiyafetlern hala sana oluyorsa eski bedenini al olmuyorsa rahat etmek icin m al.
Netten alıp güvenimiyorum canim denemem lazım bende 56 oldum alt tarafim bacaklarim k alcam ince zaten biraz belim kalinlasti acaba Bu son haftalarda kilo alirmuyiz ki bende s alimdiyorum sonrada ya kilo alirsam bide rahatlık için m mi alsam diyorumnerden alacan canım internetten mi bende alamadım beğenemedim bir turlu xseesten beğendim bi tane birtanede loğusa sepetinden beğendim ama hala almadim bende çok kilo almadim 5 kilo aldım s beden bir mağazada giydim denedim tam oldu bende 55 kiloyum
m al o zaman ama netten alirsan kumas turune de bak.kendin gidip alsan anlarsin zaten ama.m al beya bisey olmaz rahat rajat giyersnNetten alıp güvenimiyorum canim denemem lazım bende 56 oldum alt tarafim bacaklarim k alcam ince zaten biraz belim kalinlasti acaba Bu son haftalarda kilo alirmuyiz ki bende s alimdiyorum sonrada ya kilo alirsam bide rahatlık için m mi alsam diyorum
Ben yaklaşık 10 kilo aldım, Oysho dan aldım pijamalarımı hem çok rahat hem organik. S bedenini aldım ben rahatça oldu bana kızlarNetten alıp güvenimiyorum canim denemem lazım bende 56 oldum alt tarafim bacaklarim k alcam ince zaten biraz belim kalinlasti acaba Bu son haftalarda kilo alirmuyiz ki bende s alimdiyorum sonrada ya kilo alirsam bide rahatlık için m mi alsam diyorum
Ben de xs giyiyordum canim em fazla ne kadar genislemis olabilirim ki deyip 2 beden buyum aldim m beden yani. Eve gelip bi giydim selulitlerime kadar belli etti :)) hamilelikte cok kilo alinmasa da genisleme oluyormus bir de son ay odem fazla olacagi icin sen riske elatma en azinsan 2 beden buyuk al. M beden alimde patladi simdi l beden lohusa takimi alicamCanim bu zamana kadar hiçbirşey almadım eski kiyafetlerim oluyor ama yani sezeryan ya bir beden büyük rahat mi olur diyorum
Canim oysho dan kaca aldin geceligini. Ben internetten almak istemiyorum gidip deneyip almak istiyorum bedenim cok degismis tutturamiyorum baska turlu. Ama carsi pazar da gezesim yok direk avm ye gidip almak istiyorumBen yaklaşık 10 kilo aldım, Oysho dan aldım pijamalarımı hem çok rahat hem organik. S bedenini aldım ben rahatça oldu bana kızlar
al benden de o kadr doktordan da 2 gün önce geldim gitsem normal deyip göndericek senin bebeğin hareketleri ne durumda canm bizimki azaldı sanki ya dün akşama kadr oynadığını hissetmedim.
Bende aynı durumdayım gece çok uyanıyorum bu bacak ağrısı ve bel ağrısından, bide dün gece üç sefer asit geldi burnumdan ağzımdan aniden uyandım boğuluyorum sandım resmen ölüyordum üç yastık kullanıyorum bide
Yanında çikolata götür girmeden ye aç karna hareket etmiyor normal yanikızlar bende 35+1 deyim bugn kontrolm vardı kilosu 2.650 grm mış normalmi doktr bşy demedi birde nst ye bağlandım bugun bebek fazla harektli değil diye 4 kere bağlanmak zorunda kaldımböle şy yaşayn oldumu bidahakine bşyler yiyiptemi girmeliyim
Canım yaklaşık takım fiyatı 170 e falan geliyor, evet mağazadan bak çünkü modeller çok farklı hemde ona göre beden de değişiyorCanim oysho dan kaca aldin geceligini. Ben internetten almak istemiyorum gidip deneyip almak istiyorum bedenim cok degismis tutturamiyorum baska turlu. Ama carsi pazar da gezesim yok direk avm ye gidip almak istiyorum
canim bebegin durumu nasil sen nasılsın.ne kadr kalcakms kuvezdeYanında çikolata götür girmeden ye aç karna hareket etmiyor normal yani
Canım yaklaşık takım fiyatı 170 e falan geliyor, evet mağazadan bak çünkü modeller çok farklı hemde ona göre beden de değişiyorCanim oysho dan kaca aldin geceligini. Ben internetten almak istemiyorum gidip deneyip almak istiyorum bedenim cok degismis tutturamiyorum baska turlu. Ama carsi pazar da gezesim yok direk avm ye gidip almak istiyorum
Yanında çikolata götür girmeden ye aç karna hareket etmiyor normal yani
Hayra yor canimm...hayir olsun inşallahGece kabus gbydı kzlar dogm yaptm bebegımı bulamıyolardı hastanede ck korktm snra bu senn bebegn dye verıyımkucahıma nasıl aglıyorm öpuyorm ama bakıyormkımkız benmkı erkktı dıyorm yıne baslıyorm aglamaya dogm yapmadn btmıcek bu kabuslar halıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?