- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
cok kafaya takmaktan oluyo canim.bense her gece ruyamda biriyle kavga ediyrm.hep birilerine dariliyrm:)) ruyamda bile trip atiyrm millete :))Gece kabus gbydı kzlar dogm yaptm bebegımı bulamıyolardı hastanede ck korktm snra bu senn bebegn dye verıyımkucahıma nasıl aglıyorm öpuyorm ama bakıyormkımkız benmkı erkktı dıyorm yıne baslıyorm aglamaya dogm yapmadn btmıcek bu kabuslar halıba
cok kafaya takmaktan oluyo canim.bense her gece ruyamda biriyle kavga ediyrm.hep birilerine dariliyrm:)) ruyamda bile trip atiyrm millete :))
Hayra yor canimm...hayir olsun inşallah
Lohusa takımlarında bazı markaların beli ayarlanabilir lastikli oluyor. Ben S aldım ama onda bile ayar yeri varCanim bu zamana kadar hiçbirşey almadım eski kiyafetlerim oluyor ama yani sezeryan ya bir beden büyük rahat mi olur diyorum
Hamile ya da lohusa serileri yok bildiğim kadarıyla. Normal kalıplardan mı aldınBen yaklaşık 10 kilo aldım, Oysho dan aldım pijamalarımı hem çok rahat hem organik. S bedenini aldım ben rahatça oldu bana kızlar
O markanın kalıbından kaynaklanıyor bence.Ben de xs giyiyordum canim em fazla ne kadar genislemis olabilirim ki deyip 2 beden buyum aldim m beden yani. Eve gelip bi giydim selulitlerime kadar belli etti :)) hamilelikte cok kilo alinmasa da genisleme oluyormus bir de son ay odem fazla olacagi icin sen riske elatma en azinsan 2 beden buyuk al. M beden alimde patladi simdi l beden lohusa takimi alicam
Benim aldiklarim da lohusa takimi ust tam oldu ama alt cok ince kumas belki ondandor bilmiyorum yapisti tamamen be icimi cok asiri belli ettiO markanın kalıbından kaynaklanıyor bence.
Ben de hamilelikte 9-10 kilo aldım ve 56-57 kilo gibiyim. S giyiyordum, yine S aldım. Ama lohusa takımı diye geçtiği için kalıbı rahat.
Benim aldiklarim da lohusa takimi ust tam oldu ama alt cok ince kumas belki ondandor bilmiyorum yapisti tamamen be icimi cok asiri belli ettiO markanın kalıbından kaynaklanıyor bence.
Ben de hamilelikte 9-10 kilo aldım ve 56-57 kilo gibiyim. S giyiyordum, yine S aldım. Ama lohusa takımı diye geçtiği için kalıbı rahat.
Evet Yok normal olanlardan aldım sonrasında rahatça giyerim diye.okadar para verip bi haftalık olsun istemiyorum. Hem üstleri gömlek tarzında düğmeli,rahatça emzirme olayı çözülür.ben ilk bebeğimde de böyle kullanmıştım.Hamile ya da lohusa serileri yok bildiğim kadarıyla. Normal kalıplardan mı aldın
Ben de aynı 7 kilo aldım s beden giyerdim hamile kalmadan önce m beden aldım gecelikleri.Kizlar ya ben şimdi kendime pijima takımı yada eserfman takımı alacam hamilee kalmadan önce s yada xs giyiyordum gobegimde çok küçük sadece 7 kilo aldım sizce s beden mi yoksa m beden mi alayim
Yok canim netten almayacam çarşamba günü doktor kontrolum var o zaman m beden alayım kuzum ya BI de sende geçen hafta karin agrisi oluyordu ya nasıl bir agriydi geçti mim al o zaman ama netten alirsan kumas turune de bak.kendin gidip alsan anlarsin zaten ama.m al beya bisey olmaz rahat rajat giyersn
Osyha net sitesi galiba ama ben guvenemiyorum nete hem boyum kısa hem çok kilo almadım denemeden almak istemiyorum canimBen yaklaşık 10 kilo aldım, Oysho dan aldım pijamalarımı hem çok rahat hem organik. S bedenini aldım ben rahatça oldu bana kızlar
O zaman l mi alayım dersin canim bende aldığım yerde denerim baktım m tam oluyo l alirimBen de xs giyiyordum canim em fazla ne kadar genislemis olabilirim ki deyip 2 beden buyum aldim m beden yani. Eve gelip bi giydim selulitlerime kadar belli etti :)) hamilelikte cok kilo alinmasa da genisleme oluyormus bir de son ay odem fazla olacagi icin sen riske elatma en azinsan 2 beden buyuk al. M beden alimde patladi simdi l beden lohusa takimi alicam
Ben hamilelikten önce 52kiloydum canımKizlar ya ben şimdi kendime pijima takımı yada eserfman takımı alacam hamilee kalmadan önce s yada xs giyiyordum gobegimde çok küçük sadece 7 kilo aldım sizce s beden mi yoksa m beden mi alayim
Alacağın ürüne göre de değişir kalıplarO zaman l mi alayım dersin canim bende aldığım yerde denerim baktım m tam oluyo l alirim
Ben biçok kere sipariş verdim ordan, hafta içi olduğunda en geç 1-2gün içinde elinde oluyor ve tadı da çok güzel çikolataların..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?