2017 Aralık Anneleri

cok kafaya takmaktan oluyo canim.bense her gece ruyamda biriyle kavga ediyrm.hep birilerine dariliyrm:)) ruyamda bile trip atiyrm millete :))

O markanın kalıbından kaynaklanıyor bence.
Ben de hamilelikte 9-10 kilo aldım ve 56-57 kilo gibiyim. S giyiyordum, yine S aldım. Ama lohusa takımı diye geçtiği için kalıbı rahat.

Şimdi evi iyice temizlicem. Çünkü hafta ici artık memlekete gidicem.dogum yaklaşıyor.yarin 35 bitiyor 36 ya giriyoruz inşallah.icimde sevinç hüzün hepsi karışık duygular var. Bebişim inşallah normal doğumu seçer ve normal doğum olur.kizlar ben direk normal olmycam epidural normal olucm inşallah.bakalim herşeyin hayırlısı olsun.ksimet....

Ben de hamilelikte 9-10 kilo aldım ve 56-57 kilo gibiyim. S giyiyordum, yine S aldım. Ama lohusa takımı diye geçtiği için kalıbı rahat.
Benim aldiklarim da lohusa takimi ust tam oldu ama alt cok ince kumas belki ondandor bilmiyorum yapisti tamamen be icimi cok asiri belli etti
Bi tane de polar pijama takimi aldim. Sabahlikli. Yaninda penye pijama takimi hediyeydi m beden o da kucuk geldi ama penye alt daha rahat oldu. Olmadi polari karnim inince giyerim penyeyi giyerim hastanede.

Benim aldiklarim da lohusa takimi ust tam oldu ama alt cok ince kumas belki ondandor bilmiyorum yapisti tamamen be icimi cok asiri belli etti
Bi tane de polar pijama takimi aldim. Sabahlikli. Yaninda penye pijama takimi hediyeydi m beden o da kucuk geldi ama penye alt daha rahat oldu. Olmadi polari karnim inince giyerim penyeyi giyerim hastanede.

Hamile ya da lohusa serileri yok bildiğim kadarıyla. Normal kalıplardan mı aldın
Evet Yok normal olanlardan aldım sonrasında rahatça giyerim diye.okadar para verip bi haftalık olsun istemiyorum. Hem üstleri gömlek tarzında düğmeli,rahatça emzirme olayı çözülür.ben ilk bebeğimde de böyle kullanmıştım.

Kışlıklar yazlıkların yerleri değisti. Artık bebiş gelmeden tüm işlerimi bitireyim diyorum...gece yine hiç uyumadım mide yanmasından dolayı.surekli soğuk süt içtim. Anlık çok iyi geliyor ama yarim saat sonra yine aynı

Kışlıklar yazlıkların yerleri değisti. Artık bebiş gelmeden tüm işlerimi bitireyim diyorum...gece yine hiç uyumadım mide yanmasından dolayı.surekli soğuk süt içtim. Anlık çok iyi geliyor ama yarim saat sonra yine aynı

Kizlar ya ben şimdi kendime pijima takımı yada eserfman takımı alacam hamilee kalmadan önce s yada xs giyiyordum gobegimde çok küçük sadece 7 kilo aldım sizce s beden mi yoksa m beden mi alayim
Ben de aynı 7 kilo aldım s beden giyerdim hamile kalmadan önce m beden aldım gecelikleri.

m al o zaman ama netten alirsan kumas turune de bak.kendin gidip alsan anlarsin zaten ama.m al beya bisey olmaz rahat rajat giyersn
Yok canim netten almayacam çarşamba günü doktor kontrolum var o zaman m beden alayım kuzum ya BI de sende geçen hafta karin agrisi oluyordu ya nasıl bir agriydi geçti mi

Ben yaklaşık 10 kilo aldım, Oysho dan aldım pijamalarımı hem çok rahat hem organik. S bedenini aldım ben rahatça oldu bana kızlar
Osyha net sitesi galiba ama ben guvenemiyorum nete hem boyum kısa hem çok kilo almadım denemeden almak istemiyorum canim

O zaman l mi alayım dersin canim bende aldığım yerde denerim baktım m tam oluyo l alirim

Kizlar ya ben şimdi kendime pijima takımı yada eserfman takımı alacam hamilee kalmadan önce s yada xs giyiyordum gobegimde çok küçük sadece 7 kilo aldım sizce s beden mi yoksa m beden mi alayim
Ben hamilelikten önce 52kiloydum canım
Xs giyerdim
14 kilo aldım şu an 66 yım
M beden aldım ben aldıklarımı
Beli ayarlanabilir geldi pijama takımım oldu da bedeni
Sen çok az kilo almışsın small sana olur gibi geldi
İnt den alacaksan zaten beden değişimi yapıyorlar
Ben aldığım bir takımı değiştirdim başka takım aldım mesela
Aynı takım mağazada 110tl ydi
İntden 79tl ye aldım

O zaman l mi alayım dersin canim bende aldığım yerde denerim baktım m tam oluyo l alirim
Alacağın ürüne göre de değişir kalıplar
Güvenemiyorsan mağazalardan bak bence
Ben de yüksek bel iç çamaşıra karar veremedim
M beden alsam doğumdan sonra göbek inecek ya büyük olur mu
Yoksa s mi alayım diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…