2017 Aralık Anneleri

Ben de aynı 7 kilo aldım s beden giyerdim hamile kalmadan önce m beden aldım gecelikleri.
En iyisi mağazaya gittiğimde bakacam m beden oluyorsa l alacam son haftalarda kilo alırım diye BI de ben kapaliyim vücut hatlarimi çok belli etmesin istiyorum

Ben de aynı 7 kilo aldım s beden giyerdim hamile kalmadan önce m beden aldım gecelikleri.
En iyisi mağazaya gittiğimde bakacam m beden oluyorsa l alacam son haftalarda kilo alırım diye BI de ben kapaliyim vücut hatlarimi çok belli etmesin istiyorum

Sezeryan olacaksan m daha mantıklı değil mi canim sonuçta dikiş yerini sikmamis olsun

Fazla kilo almadım canim son haftalarda çok kilo alinirmis yada idam oluşturmuş onun için tedirginim erken dogum riskim olmasa 36. Haftalarda alirdim ama şimdi ne olacağım belli degil

Kizlar benim kasilmalarim arttı karin agrimda var bugün vajinam çıkacak gibiydi acaba serviks boyum daha da mi kisaldi

Kızlar hareket hareket hareket...mesela benim bacak aram ağrıyordu.bugun iki üç müzik açtım oynadım:) şuan gayet rahatım.bence hareket etmek temel şartlardan biri.nornal doğum düşününler özellikle hareket edin.yuruyus ve bol bol müzik açıp oynayın...

Yok canim netten almayacam çarşamba günü doktor kontrolum var o zaman m beden alayım kuzum ya BI de sende geçen hafta karin agrisi oluyordu ya nasıl bir agriydi geçti mi
adet olcakms gibi bi agriydi canim boyle ilk gunu gibi adetin.kuru bi karin agrisi.ara ara gene oluyo ama o gunlerdeki gibi cok degil.sanirim normal

Ben S aldım onu da. Sıkı tutması lazımmış normal doğum olursa, karın sarkmasın diye.

adet olcakms gibi bi agriydi canim boyle ilk gunu gibi adetin.kuru bi karin agrisi.ara ara gene oluyo ama o gunlerdeki gibi cok degil.sanirim normal
Bende bugün tuhaf kuru bir agri vardı karnimda kuzum gün boyu ara ara oldu adet agrisi cekmedigim için nasıl bisey olduğunu da bilemiyorum insallah yalancı sancidir çarşamba günü doktora soracam

evde temizlk yapiliyo oblar seyrederken yoruldum :)) godzilla gibi hissediyrm kendimi yatarasam kalkamiyrm kalkarsam yatamiyrm :)) zati sezeryan olcam ben

kızlar bndede dün vardı hatta gece hiç uyuyamadm karın ağrımdan adet ağrısı gibi oldum ama ben biraz kabak çekirdeği yemiştm o yapmış olabilirmi sizce

En fazla 2 -3 kilo daha alırım diye düşündüm ben. Bebek ayda 1 kilo alsa bile.

Ben de düşünmüyordum da kayınvalidem aldı. Zaten çok sade beyaz bir takım. Her daim giyilebilir. Hangisini daha rahat kullanacaksan ondan al tabi canım
Lohusa takımını herzaman kullanamam ki canim ama pijama takımını evde günlük olarak da kullanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…