Ben kilodan ziyada odemden korkuyorum canim son jaftalarda odem artiyormusEn fazla 2 -3 kilo daha alırım diye düşündüm ben. Bebek ayda 1 kilo alsa bile.
Yok Canim yataktan kalkmiyprum sadece lavaboya kalkıyorum BI de su içmek için mitcaga gidiyorum kayinvalidemde kalıyorum o bakıyor acaba diyorum usuttum mu ama dikkat ediyorum termal tayt giyiyorum yatarken bile çorap giyiyprumAyakta mı kalıyorsun
Kabak çekirdeğinde yüksek oranda demir var, bağırsakları da hareketlendirir.kızlar bndede dün vardı hatta gece hiç uyuyamadm karın ağrımdan adet ağrısı gibi oldum ama ben biraz kabak çekirdeği yemiştm o yapmış olabilirmi sizce
Ödeme karşı bol su öneriyorlar. İnşallah olmayızBen kilodan ziyada odemden korkuyorum canim son jaftalarda odem artiyormus
Canım alttan bıçak saplanır gibi bir ağrı miKuzum belimde kasiklarimda agri yok ama bugün gecmezse yarın arayayim bi de sürekli olmuyor gün içinde arada bi oluyo
Inşallah olmayız canimYok Canim yataktan kalkmiyprum sadece lavaboya kalkıyorum BI de su içmek için mitcaga gidiyorum kayinvalidemde kalıyorum o bakıyor acaba diyorum usuttum mu ama dikkat ediyorum termal tayt giyiyorum yatarken bile çorap giyiyprum
Yok kuzum bıçak saplanor gibi değil sanki idrarim varda bebek baskı yapıyor idrar torbama gibiCanım alttan bıçak saplanır gibi bir ağrı mi
Yok kuzum bıçak saplanor gibi değil sanki idrarim varda bebek baskı yapıyor idrar torbama gibiCanım alttan bıçak saplanır gibi bir ağrı mi
Canım 4-5 gundur oyleyim. Ve aniden bıçak saplanır gibi agrım da oluyor. Durmadan tuvaletteyim. Korktuk üşüttüm mu diye idrar yolu enfeksiyonu falan mi dedim gittim tahlil ve kültür verdim temiz çıktı. Doktor bebek artık iyice aşağı inmiş baskı yapıyor muhtemelen serviks boyun da kısalıyor dedi alttan muayne etmek istemedi o an tetikleyebilir kasılmaları diye 120lerde çıkmıştı en son nst de. Pazartesi geldiğinde bakalım çatı mauynene dedi. Halam da ebe demiştim ya o da aynı şeyi soyledi serviks kisalip acilman genisliyodur diyor. Zaten 1,2 cm acilmam baslamistiYok kuzum bıçak saplanor gibi değil sanki idrarim varda bebek baskı yapıyor idrar torbama gibi
Artik yavas yavas alta dogru baski yapmasi normaldir yani bebegin canım korkma. Doktoruna da söylersin için rahat eder.Yok kuzum bıçak saplanor gibi değil sanki idrarim varda bebek baskı yapıyor idrar torbama gibi
karin alt bölgesi diyolar oralarda bole tihaf rahatsz edici bi agri.gidince sorarsn canmBende bugün tuhaf kuru bir agri vardı karnimda kuzum gün boyu ara ara oldu adet agrisi cekmedigim için nasıl bisey olduğunu da bilemiyorum insallah yalancı sancidir çarşamba günü doktora soracam
ben pijama takimi aldim iki tane bi tanede evde vardi 3 tane oldu.bugun kendi cantami da hazirladim bi gohus kremi alip koycam icine.cantalrn isi bitti sonundaLohusa takımını herzaman kullanamam ki canim ama pijama takımını evde günlük olarak da kullanirim
Çarşamba kontrolum var canim en son serviks 2.8 ri insallah kisalma olmamıştır acilma var mi bilmiyorum doktorum alttan bakmak istemedi insallah 3 4 hafta daha dayanir bebeğim kuzum yaArtik yavas yavas alta dogru baski yapmasi normaldir yani bebegin canım korkma. Doktoruna da söylersin için rahat eder.
Ne güzel canim ya ben daha bebisin kıyafetlerini ancak yikadim çarşamba eve geçince battaniyelerini nevresimlerini makineye atacam bebisin kıyafetlerini utuleyeecm geçen hafta eşim yatak odasını misafir odasını çocuk odasını t emizlemisti bu hafta da ancak mutfakta koridoru temizler bi oturma odası kalır bende oturduğum yerden utu yapacam kaynanam doğumdan sonra da 40 çıkıncaya kadar burda kalın diyor ama ben evimi ozledimben pijama takimi aldim iki tane bi tanede evde vardi 3 tane oldu.bugun kendi cantami da hazirladim bi gohus kremi alip koycam icine.cantalrn isi bitti sonunda
Dayanır canım merak etme. Ben açılmaya nerdeyse 32den beri yata yata bu güne geldim. Kısalma olması da artık yavaştan normal değil mi kuzumÇarşamba kontrolum var canim en son serviks 2.8 ri insallah kisalma olmamıştır acilma var mi bilmiyorum doktorum alttan bakmak istemedi insallah 3 4 hafta daha dayanir bebeğim kuzum ya
Kuzum benim alt karnimda değil bu agri üst karnim ve gobek etrafimda oluyorkarin alt bölgesi diyolar oralarda bole tihaf rahatsz edici bi agri.gidince sorarsn canm
Ne bilim kuzum benim 20. Haftada 2.5 cm düştü sonra 2.8 oldu sanki biranda kisalacak yine diye korkuyorum 28+5 de gittiğimde 2.8 di çarşamba günü 32+5 de gidecem bakalım kisalmis mi senin 32. Haftada 2 cm düşmüştü dimi kuzumDayanır canım merak etme. Ben açılmaya nerdeyse 32den beri yata yata bu güne geldim. Kısalma olması da artık yavaştan normal değil mi kuzum
Canım yanlış yazmayım ama o haftalardaydıNe bilim kuzum benim 20. Haftada 2.5 cm düştü sonra 2.8 oldu sanki biranda kisalacak yine diye korkuyorum 28+5 de gittiğimde 2.8 di çarşamba günü 32+5 de gidecem bakalım kisalmis mi senin 32. Haftada 2 cm düşmüştü dimi kuzum
Kasların çok sıkı olmasindan dolayı demişti doktor. Eğitimde anlatmışlardı.Canim ilk defa duydum bunu. Bugune kadar duydugum tek sey kegel egzersizinin her derde deva olduguydu. Ben aylarca vajinismus tedavisi gordum kegel egzersizi cok isime yaradi. Onun haricinde iliskide ciftlerin aldigi hazzi da artirdigi dogrulaniyor. Ileriki yaslarda idrar kacirmayi engelledigi de one suruluyor ama en onemlisi dogumu kolaylastirdigi. Ben kolaylastirdigina inaniyorum cunku pelvik taban kaslarini yönetebilmek cok onemli. Normalde bu kaslar istem disi calisir ama biz istersek onlara ogretebiliriz. Dogumda da bu kaslar istem disi sıkıştığında onlari salabilmek kontrol altina alabilmek bence cok onemli
Canım gaviscon iç anında geciriyorKışlıklar yazlıkların yerleri değisti. Artık bebiş gelmeden tüm işlerimi bitireyim diyorum...gece yine hiç uyumadım mide yanmasından dolayı.surekli soğuk süt içtim. Anlık çok iyi geliyor ama yarim saat sonra yine aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?