Inşallah 3 4 hafta dayanir kuzum zati iğneyi 35 de biraktiriyor doktor p rogestani da bikraktirir benim tek isteğim 35 i doldurmak kuzum 38 şey gözüm yok BI de benim minigim zayıf insallah meleklerimizi vaktinde sağlıkla alırız kucagimizaCanım yanlış yazmayım ama o haftalardaydı
Ama benim doktorum beni hiç korkutmadı. Ohoo bu bizi 38e götürür dedi. Sen zaten dikkat ediyorsun istirahatine o yüzden korkma. Bi arkadaş doğum yaptı bugün 34 haftalık. Gayet saglikliymis bebiş. Valla sudan mi havadan mi artık gününü bekleyen bebek çok nadir
Inşallah canım. 35 de ben de ilacı bırakırken korktum ama 35 ten sonra zaten bebek de iyice gelişmiş oluyor. Surda bisey kalmamış canım. 35i de doldurursun hatta gecersinInşallah 3 4 hafta dayanir kuzum zati iğneyi 35 de biraktiriyor doktor p rogestani da bikraktirir benim tek isteğim 35 i doldurmak kuzum 38 şey gözüm yok BI de benim minigim zayıf insallah meleklerimizi vaktinde sağlıkla alırız kucagimiza
utu oturrakta olsa cok zor belin agirir.ben yarisini zor utuledim yarısını da ablam utulemistiNe güzel canim ya ben daha bebisin kıyafetlerini ancak yikadim çarşamba eve geçince battaniyelerini nevresimlerini makineye atacam bebisin kıyafetlerini utuleyeecm geçen hafta eşim yatak odasını misafir odasını çocuk odasını t emizlemisti bu hafta da ancak mutfakta koridoru temizler bi oturma odası kalır bende oturduğum yerden utu yapacam kaynanam doğumdan sonra da 40 çıkıncaya kadar burda kalın diyor ama ben evimi ozledim
Inşallah doldururum kuzum insallahInşallah canım. 35 de ben de ilacı bırakırken korktum ama 35 ten sonra zaten bebek de iyice gelişmiş oluyor. Surda bisey kalmamış canım. 35i de doldurursun hatta gecersin
Eşim utuden anlamıyor kuzum anlasa yapardı seve seve de yavaş yavaş yaparım baktım yapamıyorum gorumcelerimin birini yada eltimden yardım isterimutu oturrakta olsa cok zor belin agirir.ben yarisini zor utuledim yarısını da ablam utulemisti
Bıkac gndr daha hareketlydı ama dun daha azdı hıssettım ama bıkac saatte bı su andada var[/QUOTE artık yerleri daraldı iyice artık onda
canım doktora gittin mi idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor olabilirsinYok kuzum bıçak saplanor gibi değil sanki idrarim varda bebek baskı yapıyor idrar torbama gibi
Kizlar ya az önce yemekte tere yedim nette zararli diye okudum maydanoz tamam zararli ama tere de zararli mi
Kızlar yrn kontrolum var.Su ana kadar balik yagi ya da magnezyum kullanmadim.Yrn soyleyeyim mi balık yaginı?Cok gerekli mi?
hem magnezyum hem kalsiyum kullaniyrm bi gun arayla bi halta yaradiklari yok.belim sakatlanms gibi yuruyemiyrm sol kalcami oyuyolar matkapla bildignKızlar bu bel kalça agrısıdamı magnezymla ılgılı acaba.. balık hapınn ıcınde var duye yazmadı dktr ama ben kıtlenp kalıyım otrdgm yerdn kalkarken bıcak batıyo sankı heryerıne bırden
pazardan 30 liraya aldim pijama takimini mis gibi vallah.cokta guzel kumaşıBugun yıne alamadım pıjama takımı.. lohusa 100den baslıyo nrmal pıjama tkmı bıle 80den asagı yk onkarr oara veremezdm snradn kullanrmıyım o bıle bellı degl.. daha öncden alt uat alp yakm yapmstm buhunde bı peluş kalın tek alt alym ustnede swet alırım ıkncı takmm olr ustunede hırka almstm cırabım terlıhım camasır aldım 4 tane bıtanede penye styen aldım yeter heralde
Canimm yeter yeter.ben lohusa sepetinden bir takım aldım 67 liraya.uygun diye aldım onu da.ev soğuk olmuyor diye inceydi o yüzden aldım.yoksa soğuk da giyilmez yani.bende evde eşofman takımım vardı onu da koydum. Öyle canimm bende pijama takımına para veremem valla.bir sürü masraf var. Boşver düşündüğün şey çok mantıklı.Bugun yıne alamadım pıjama takımı.. lohusa 100den baslıyo nrmal pıjama tkmı bıle 80den asagı yk onkarr oara veremezdm snradn kullanrmıyım o bıle bellı degl.. daha öncden alt uat alp yakm yapmstm buhunde bı peluş kalın tek alt alym ustnede swet alırım ıkncı takmm olr ustunede hırka almstm cırabım terlıhım camasır aldım 4 tane bıtanede penye styen aldım yeter heralde
Aynen canımmm:))Iyi aksamlar kizkar bugunku konu pijamalarmis :) malum haftasonu yeni okudum butun yazilanları.
Canimm yeter yeter.ben lohusa sepetinden bir takım aldım 67 liraya.uygun diye aldım onu da.ev soğuk olmuyor diye inceydi o yüzden aldım.yoksa soğuk da giyilmez yani.bende evde eşofman takımım vardı onu da koydum. Öyle canimm bende pijama takımına para veremem valla.bir sürü masraf var. Boşver düşündüğün şey çok mantıklı.
hem magnezyum hem kalsiyum kullaniyrm bi gun arayla bi halta yaradiklari yok.belim sakatlanms gibi yuruyemiyrm sol kalcami oyuyolar matkapla bildign
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?