2017 Aralık Anneleri

Inşallah 3 4 hafta dayanir kuzum zati iğneyi 35 de biraktiriyor doktor p rogestani da bikraktirir benim tek isteğim 35 i doldurmak kuzum 38 şey gözüm yok BI de benim minigim zayıf insallah meleklerimizi vaktinde sağlıkla alırız kucagimiza

Inşallah canım. 35 de ben de ilacı bırakırken korktum ama 35 ten sonra zaten bebek de iyice gelişmiş oluyor. Surda bisey kalmamış canım. 35i de doldurursun hatta gecersin

utu oturrakta olsa cok zor belin agirir.ben yarisini zor utuledim yarısını da ablam utulemisti

Kızlar yrn kontrolum var.Su ana kadar balik yagi ya da magnezyum kullanmadim.Yrn soyleyeyim mi balık yaginı?Cok gerekli mi?

Kizlar ya az önce yemekte tere yedim nette zararli diye okudum maydanoz tamam zararli ama tere de zararli mi

Kizlar ya az önce yemekte tere yedim nette zararli diye okudum maydanoz tamam zararli ama tere de zararli mi

Canım gecen yazdmya ben bnde almstm snra baktm sakıncalı olanlr yazıyodu yememstm bıda almazsın olur bıter korkma

Kızlar bu bel kalça agrısıdamı magnezymla ılgılı acaba.. balık hapınn ıcınde var duye yazmadı dktr ama ben kıtlenp kalıyım otrdgm yerdn kalkarken bıcak batıyo sankı heryerıne bırden

Bugun yıne alamadım pıjama takımı.. lohusa 100den baslıyo nrmal pıjama tkmı bıle 80den asagı yk onkarr oara veremezdm snradn kullanrmıyım o bıle bellı degl.. daha öncden alt uat alp yakm yapmstm buhunde bı peluş kalın tek alt alym ustnede swet alırım ıkncı takmm olr ustunede hırka almstm cırabım terlıhım camasır aldım 4 tane bıtanede penye styen aldım yeter heralde

Kızlar bu bel kalça agrısıdamı magnezymla ılgılı acaba.. balık hapınn ıcınde var duye yazmadı dktr ama ben kıtlenp kalıyım otrdgm yerdn kalkarken bıcak batıyo sankı heryerıne bırden
hem magnezyum hem kalsiyum kullaniyrm bi gun arayla bi halta yaradiklari yok.belim sakatlanms gibi yuruyemiyrm sol kalcami oyuyolar matkapla bildign

pazardan 30 liraya aldim pijama takimini mis gibi vallah.cokta guzel kumaşı

Canimm yeter yeter.ben lohusa sepetinden bir takım aldım 67 liraya.uygun diye aldım onu da.ev soğuk olmuyor diye inceydi o yüzden aldım.yoksa soğuk da giyilmez yani.bende evde eşofman takımım vardı onu da koydum. Öyle canimm bende pijama takımına para veremem valla.bir sürü masraf var. Boşver düşündüğün şey çok mantıklı.

Iyi aksamlar kizkar bugunku konu pijamalarmis :) malum haftasonu yeni okudum butun yazilanları.

Ben sabahtan beri çamaşır yıkıyorum asıyorum katlıyorum. Az önce de evi süpürüp sildim.Kendim yaptım ilk defa :)

Bude 80 90 olanlar ınceck penye donatm ben sogk bızım ew. Yapttğm takmlar ewdede gyılr bırı gelncede gyılr bole oldu ancak bunada sukur.. bı yemenı alp takım yapcm o kaldı :)

hem magnezyum hem kalsiyum kullaniyrm bi gun arayla bi halta yaradiklari yok.belim sakatlanms gibi yuruyemiyrm sol kalcami oyuyolar matkapla bildign

Sag saol bel omurga hepsı catlıyo walla kalsıyum desen yogrt sut kefr eksık etmıyorm benım belde sıkntı vardı onnla ılgılı degl demekkı artık bebek buyuduukce artıyo baskı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…