Belin ağrımadı mı canımBen sabahtan beri çamaşır yıkıyorum asıyorum katlıyorum. Az önce de evi süpürüp sildim.Kendim yaptım ilk defa :)
pazardan 30 liraya aldim pijama takimini mis gibi vallah.cokta guzel kumaşı
vallah bi kez takim olarak kullanicam biseye kalkip 100 lira veremem.sonra zaten takim olmasina kim dikkat etcek onun bebkle ugrasmaktan ya altini ayri giycez ya üstünü.kumasi cok guzeldi hatta bi tane daha aldim o 20 lira :)) panayir kurulmustu baya ucuzdu onun kumasi idare eder ama yikadim solmadi bile.bi tane de bende ucunude koydum bugun.5 tane de ic camasiri koydum fazla mi oldu bilmem ama kalcagm hastanede iki gece tutuylarmsPenyesı ıyyse cok ıyı almıssın öle denk gekrse alrm yne bı yakı. Ama 100 lıra vermem bı suru sey aldım buhun o paraya bezını deterjanını canısırmı hep aldm
kucuk biberon koyablrsn.elleri icin eldiven.ben pisik kreminide koydum yeni dogunca bile olablymsKızlar beebiş için cantaya sunları yıkadm eksık varmı bakın bı
3 takım 5li
3 zıbın
3 5 corap
2 agız mendılı
2 sırt havlusu ınce
1 yelek
1 kapşonlu
2 battanıye.. bı tane daha koycam orgu
10 bez
Islakk mendıl
Pamuk
Anakucagı puset hangısı olr blmıyorm
Yeterlmı bnlar
kucuk biberon koyablrsn.elleri icin eldiven.ben pisik kreminide koydum yeni dogunca bile olablyms
vallah bi kez takim olarak kullanicam biseye kalkip 100 lira veremem.sonra zaten takim olmasina kim dikkat etcek onun bebkle ugrasmaktan ya altini ayri giycez ya üstünü.kumasi cok guzeldi hatta bi tane daha aldim o 20 lira :)) panayir kurulmustu baya ucuzdu onun kumasi idare eder ama yikadim solmadi bile.bi tane de bende ucunude koydum bugun.5 tane de ic camasiri koydum fazla mi oldu bilmem ama kalcagm hastanede iki gece tutuylarms
Ya normalde ağrır çok kötü olurum yatarım ama bugün bir enerji geldi.hepsini yaptımBelin ağrımadı mı canım
Ben bi balkonu yıkıyorum da belim kopuyor
Benim hastane cantamda
1 tam takim hastane cikisi
1.tane 5li takim
2 tane zibim
2 ince 1 kalin battaniye
3 corap
3 agiz mendili
3 eldiven
1 tane tulum
emzik biberon 1 paket bez islak mendil
anne icin
2 pijama takimi
2 atlet
3 kilot
2 cift kalin corap
hasta bezi
terlik lohusa taci
baska birsey koymadim tamamdir herhalde
Canımmm pişik kremi sudocrem var onu al bence:) onu da koy ne olur ne olmaz..Eldıven var takmlarda cnm kremde alcammı blmıyormkı zeytnyagı dsndum pişiğrde vucudu ıcınde kullanıluyoms.. bıberonla mamada almadım ama kararsızım
Tamam canım.Sagolasın. Seker ölçümleri nasıl gdyr?Bnce syle bn kullanıyorm hepsı var ıcınde bıcok bıtamn mıneral nrmaldede önerıluyor
yelek tarzi birsey koydum ama catal kasik falan koymayacagim..Kendn ıcın yelek hırka gnı bıseyde bulnsun bnce. Bıde ben bardak kasık catal falnda dsnuyorm blmıyorm kullanrlmı ama
ben mamayi alip koycam canim ne olur ne olmaz sezeryan olcam cunku bi anda sut gelmezse sarilik olmayalm.kucucuk biberonlar var ya onlardan koydum benEldıven var takmlarda cnm kremde alcammı blmıyormkı zeytnyagı dsndum pişiğrde vucudu ıcınde kullanıluyoms.. bıberonla mamada almadım ama kararsızım
kiz dogum oncesi enerjik olurmus insanlar dogurmayasn sakin :))Ya normalde ağrır çok kötü olurum yatarım ama bugün bir enerji geldi.hepsini yaptım
koy devlette ne bardak var ne bisey bende koycam.hatta basit kahve makinelri var ya su isiticisi yerinede kullaniliyo oblar onu bile koycam :) mama mama diye gezemem hemsite pesinde yanimda olsun lazim olmasn isterseKendn ıcın yelek hırka gnı bıseyde bulnsun bnce. Bıde ben bardak kasık catal falnda dsnuyorm blmıyorm kullanrlmı ama
Solunum sıkıntısı devam ediyor ama com şükür 14 gr almış:) sarılık başlangıcı için mavi ışık veriyorlardı artık yok bugün İSK kez yüzünü gördüm dokundum inşallah sağlığına kavuşup evimize getireceğizcanim bebegin durumu nasil sen nasılsın.ne kadr kalcakms kuvezde
Doğsunda nasıl da güzel bakarsın annesisaka maka sonlara geldik canlar.allahim hepimize dogruduk iyiyiz demeyide nasip eder insallah.15 20 gune bizde basliycaz insallah bebileri kucaklamaya
sona geldikce streste artiyo yaa bebinin hareketleride iyice azalanca korku stres heycan karman cormanim.bakabilcem mi korkulari basarabilir miyim falan uyku girmiuo gozume
masallah canim solunumda duzelir en kisa zamanda.kucagindada gorursn insallahSolunum sıkıntısı devam ediyor ama com şükür 14 gr almış:) sarılık başlangıcı için mavi ışık veriyorlardı artık yok bugün İSK kez yüzünü gördüm dokundum inşallah sağlığına kavuşup evimize getireceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?