2017 Aralık Anneleri

yeterli canm bende bebek için bu kadr koydum pijama takımı arayısndayım bende onu da koydum mu tamam dır

Ya smdı dun aldgm tek alt karnımı sıkıyoya o taknynm vast benım ınsallah dogmdan snra guzel olr huyluyum ben tahatsz ederse hayatta gıyemem

Canım gecen yazdmya ben bnde almstm snra baktm sakıncalı olanlr yazıyodu yememstm bıda almazsın olur bıter korkma
Ayy canim bizim bahçeden gelmişti tazecikti bende 5 6 dal yedim sonra şekere zararı var mi ki diye baktım netten hamilelikte tavsiye edilmiyormus bir Daha yemem zaten canim

gunaydınn herkese

ben hastanedeyım dun aksamdan berı

kanamam oldugu ıcın tedbır amaclı tutuyorlar , 35+5 teyım ama sancılarım var , karnım sertlesıyordu ara ara meger onlar sacnıymıs ben de bebek kıpırdıyor sanıyordum :)

sanırım benı erken alacaklar doguma , doktorumu beklıyorum, isterdim ki bebeğim 2 hafta daha kalsın ama allah bılır tabı , saglıkla gelmesını ıstemekten baska bır sey gelmıyor elden

Rabbim yardımcın olsun. İnş sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

Allah yardimcin olsun canim
Peki kanama neden oluyormus bisey dedi mi doktorlar. Allah bebegini sana bagislasin

gunaydin guzel anneler bu sabah uyuya kalmisim oglusu okula gec gonderdim ama bir dinc kalktim ki sormayin aman ne yapayim gece kac kez uyaniyorum sayamiyorum bile neyse kizisla kahvalti yapacagiz simdi size bakmadan gune baslayamiyorum umarim guzel bir gun olur gorusuruz..

Günaydın güzel anneler... Güzel sağlıklı hayırlı bir hafta olur inşallah hepimize. Hepimiz bişeylerle uğraşıyoruz kimi hastane çantası, kimi şeker, kimi erken doğum.. Allah hepimize hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah yavaş yavaş sona yaklaştık... Bende hem şekerle uğraşıyorum diyet yapıyorum, hem hazırlık yapıyorum oğluma, hem çalışıyorum hemde sabırla oğluşumuza kavuşacağımız zamanı bekliyorum Allah hepimizi sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun

Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına al inşallh :)

Ben hala adet olmadım biliyo musunuz stresten gecikmiştir değil mi bugün 6. Günüm

geçmiş olsun canım inşallah hayırlısıyla bebeğin de sende sağlıklı bir şekilde buluşursunuz

günaydın herkese benimde kontrolüm vardı bebek gayet iyi artık sezeryan için tahlilleri testleri verdim bir dahaki kontrolümde doğum tarihi verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…