bende oyleyim canim birden bre alevleniyorumgünaydın kızlar artık az zaman kaldı bebeikler yavaş yavaş geliyor hazırlıklar tamam mı ? ( kendi henüz hiçbirşey almamıştı) bu arada ben yanıyorum kızlar dışarısı buz içim alv gibi. Size de ateş basıyor mu ?
sen suan kac haftaliksin ki anlayamadim ben canim.takviminde 36 yaziyr hadi bi hafta onde gosteriyo vu zaten 35 diyelm e 35 te nst girdim yazmisin anlamaidm ben :)bende 35+1 de nst ye girmiştm bebeğin hareketleri az dedi doktr çok kötü deil ama istemdz gibi deil dedi 4 defa nss ye girmiş oldum ve 3 üncüde aynı çıkarsa yatış yapabilirler demişti ama 4 üncnde iyi dediler çıkardılar. bidahaki randavum 36+6 da olcak yine aynısı olur diye korkuyorum ve bu yüzdn yatış yapılırmı hareketi az diye normalde hergün saatte 1 harekt ediyor hiç böle bşyle karşılaşmamıştım.
ayaklarmn altı yaniyo surekli.soguk soguk betona basasim var ama basamiyrm tabi :)günaydın kızlar artık az zaman kaldı bebeikler yavaş yavaş geliyor hazırlıklar tamam mı ? ( kendi henüz hiçbirşey almamıştı) bu arada ben yanıyorum kızlar dışarısı buz içim alv gibi. Size de ateş basıyor mu ?
yanlis olcmustr boyunu canim ya her olcum dogru olmuyo hatta uymuyo bile hic vi zaman usg nin olculeri.uag kagidinda fl yazan degeri 7 ile çarpınca tahmini boyu cikiyomerhaba canlar men dun doktordan geldim şükrler olsun herwey normal başı aşağıya dönmüş doktor 25den 5ne kadar dedi gele bilir bebek ultrason ama aralik 15 dedi zamanini sizce hangisi dogru olur?bide kilosu 2400 boyu 36 kucuk gibi geldi bana ama doktor normal dedi bebek doguluncaya kadar artcakmiş bide şimdi 33 34 haftalık fikirlerinizi merak ediyorum İnşAllah hepimiz sağ salim alırız kucağımıza
tekrar kan ver canim allah gönlüne gore versin insallahBen hala adet olmadım biliyo musunuz stresten gecikmiştir değil mi bugün 6. Günüm
ya onu bnde çözemedm:) yanı tahmını doğum tarihi 07.12.2017 olarak görünüyor telefondaki uygulamada bende buraya aynısını yazdım 36 çıktı benmi yanıl yazdım ama bilemedim ki.sen suan kac haftaliksin ki anlayamadim ben canim.takviminde 36 yaziyr hadi bi hafta onde gosteriyo vu zaten 35 diyelm e 35 te nst girdim yazmisin anlamaidm ben :)
bu arada benm bebinin de hareketlero azaldi onceden durmazdi hic hatta nst ye girdim 32 de ortaligi ayaga kaldrdi kipir kipirdi.ama uc dort gundr ittiriyo sadecw arada ayagini oynatiyo o kadr.venide korkutyo cok
son adet tarihinde bi yanlislik yoksa dogrdr burdaki girdgmz haftayi takip ediyo drlar doldurdgmz haftayı.ben buraya gore 34+2 dr a gore 33+2 im usg ye gorede onde ama gec dollenmemde var :)) karmn corman.hareketszlk icin dr bisey dedi mi.usg ye gore kac haftalksnya onu bnde çözemedm:) yanı tahmını doğum tarihi 07.12.2017 olarak görünüyor telefondaki uygulamada bende buraya aynısını yazdım 36 çıktı benmi yanıl yazdım ama bilemedim ki.
cok cok teşekkur ederim canım şimdi hesaplarım Allah yardımcın olsunyanlis olcmustr boyunu canim ya her olcum dogru olmuyo hatta uymuyo bile hic vi zaman usg nin olculeri.uag kagidinda fl yazan degeri 7 ile çarpınca tahmini boyu cikiyo
hatta ben sordum gittm de haftasyla uyumlumu diye evt dedim ozamn 35 dim telefondaki uygulamadada öyle tabi şimdi35+4 oldum da gittm de haftasyla uyumlumu dedim evet dedi . bana bşyler ye iç dolaş demişti bnde onu 4 dfa yatptım artık en sonunda tamam deyip gönderdi suyuda iyi dedi bi sorun yoktu nst de hareketi az çıktı dedi bnde anlamdım birde yatıs yapılır deyinde iyice korkmuştmson adet tarihinde bi yanlislik yoksa dogrdr burdaki girdgmz haftayi takip ediyo drlar doldurdgmz haftayı.ben buraya gore 34+2 dr a gore 33+2 im usg ye gorede onde ama gec dollenmemde var :)) karmn corman.hareketszlk icin dr bisey dedi mi.usg ye gore kac haftalksn
canım yaaa carptım çok sevindim 455 çıktı))acaba doğrumu)yanlis olcmustr boyunu canim ya her olcum dogru olmuyo hatta uymuyo bile hic vi zaman usg nin olculeri.uag kagidinda fl yazan degeri 7 ile çarpınca tahmini boyu cikiyo
45.5 cm dogrudr asagi yukari bu degerlerdedir.canım yaaa carptım çok sevindim 455 çıktı))acaba doğrumu)
bizimki 32 de cok hareketliydi hic durmadi hatta canimi bile yakamya basladi hemsirede gelmedi yanimiza deli oldum.bitsin arto diye agliycaktm artk.bide sagima yatirdlar beni hepten çıldırdı bebi.cuma gunu gidicem bakalm hareketsz olmasinda raziym ben tekmelere yumruklara :)hatta ben sordum gittm de haftasyla uyumlumu diye evt dedim ozamn 35 dim telefondaki uygulamadada öyle tabi şimdi35+4 oldum da gittm de haftasyla uyumlumu dedim evet dedi . bana bşyler ye iç dolaş demişti bnde onu 4 dfa yatptım artık en sonunda tamam deyip gönderdi suyuda iyi dedi bi sorun yoktu nst de hareketi az çıktı dedi bnde anlamdım birde yatıs yapılır deyinde iyice korkmuştm
hep iyi haberler al tatlım inan çok yardımcı oldun bana kaç gündür içim içimi yedi Allah razı olsun45.5 cm dogrudr asagi yukari bu degerlerdedir.
amin canim hepimiz insallah.sendende razi olsunhep iyi haberler al tatlım inan çok yardımcı oldun bana kaç gündür içim içimi yedi Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?