2017 Aralık Anneleri

Cok üzüldüm bebeğin için canım 3 hafta hiç anlamdin mi olumsuz bi şey normalmiydi hersey?yok canım 20 . Hafta

Inşallah bu ay rahim filmi çekmeye karat verdim 13 ay oldu gene kalmadim uzuliyo insan
Benimde ikinci aşılamada tuttu inşallah hayırlı evlat nasip eder Allahım sanada içini ferah tut rahat ol sıkıntı yapma hayırlı zamanda gelir inşallah .

Titreme oluyo bazende bi tane vuruş gibi:))

Selam kızlar bende şimdi kontrolden geldim bebeğim 330 gr olmuş 10 gün önden gidiyor bir sıkıntı Yok Kadıköy'de bir doktora ayrıntılı ultrasona yönlendirdi oda 380 tl diyor 15 gün sonra yaptırmayı düşünüyorum siz ayrıntılıyı ne kadara yaptıracaksınız belli mi gideceğiniz yerler

Titreme oluyo bazende bi tane vuruş gibi:))
seninko daha buyuk vuruşu hissediysndr tam anlamiyla ne guzel.benimki daha cok damar gibi ama duzensiz vuruyo daha kucuk oldgndan tam hissedemiyrm herhalde dimi :)) sert vursun artik hep onu dinliyorm:))

seninko daha buyuk vuruşu hissediysndr tam anlamiyla ne guzel.benimki daha cok damar gibi ama duzensiz vuruyo daha kucuk oldgndan tam hissedemiyrm herhalde dimi :)) sert vursun artik hep onu dinliyorm:))

Ne güzel haftası daha büyük olanlar yavaş yavaş hissetmeye başladılar. Ben daha bişey hissetmiyorum bide ilk gebeliklerde daha geç hissediliyormuş 20. haftada filan. Sabırla beklemekten başka çare yok sağlıklı olsunlar da

benmde ilk gebelk canm.bende tam olarak anlayamiurm.sadece baarsak mi damar mi onlari ayirt edebiliyrm.baarsak net ayirt ediliyo simdi bak damar desen duzenli vurur bole duzensiz bi vurus oluyo genelde sirt üstü yada sola yatinca oluyo.tatli biseyler yedigndede oluyo.kimisi gec hissedermis hatta nette arastrnca 20.hafta falan yaziyo ilk gebelik icin ama etrafmdaki herkea artik hissedersn pit pitlari diyo tekmelersr dedgn givi 20.haftada oluyoms

Oh masallah canım bebeğine benim kontrolüme 15 gün var sabırsızlıkla bekliyorum o günün gelmesini ben ayrıntıliya girmeyi düşünmüyorum o yüzden yer de yok

Sıkıntımız yok canim esiminde benimde hormonal bozuklukta yok
O zaman olur Allahın izni ile canım kimi kadının vücudu kendini hamileliğe geç hazırlarms stres yaparsan hiç hiç olmaz Allaha birak gez toz esinle dolu dolu geçir zamanını düşündükçe daha çok çıkmaza giriyor insan inanki

Oh masallah canım bebeğine benim kontrolüme 15 gün var sabırsızlıkla bekliyorum o günün gelmesini ben ayrıntıliya girmeyi düşünmüyorum o yüzden yer de yok
Sağol canım bende kontrol günü gelene kadar baya sabırsızlandım. Neden düşünmüyorsun sorsam ayıp olmaz dimi. Ben diğerlerini hiç düşünmedim ama bunu yaptırayım diyorum.

Çok ta hareket etmiyo.ama hareket ettiğini hissediyon.dün bi bardak meyve suyu içtim karnımı baya salladı iki üç dakika.seketli şeyler istiyo hareket etmek için demek ki .)

Çok ta hareket etmiyo.ama hareket ettiğini hissediyon.dün bi bardak meyve suyu içtim karnımı baya salladı iki üç dakika.seketli şeyler istiyo hareket etmek için demek ki .)
ne guzel vallah masallah.bizde goruruz o gubleri insallah dort gozle bekliyrm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…