2017 Aralık Anneleri

Kzlar erkek cocugu olck cogunuzun sanırım benmkı daha bellı degl ama ısım okaak ne dusunuyosunuz anlamyla brlkte paylasrmısınız
bu sene erkek senesi galiba kimi duysam ve burakilern cogu erkek.benm daha belli degil ama erkek olursa bulut atlas veya ata kiz olursa ada

bu sene erkek senesi galiba kimi duysam ve burakilern cogu erkek.benm daha belli degil ama erkek olursa bulut atlas veya ata kiz olursa ada
Benimde belli değil bakalım ne olacak sadece çok rahat geçiyor hamileliğim miğde bulantısı yok olmadıda:) daha karar vermedim isim konusunda eşim hep bana bırakır senin hakkın diye malum eziyeti biz çekiyoruz

masallah ne guzel.benm bastan oldu biraz ama sadece iki kez istifra ettim.gecmisti 12.haftada bi kac gundr yine basladi sicaklardn sanirim.bizim erkegi babasi buldu kizida ben :)) saglikli olsunlarda cinsiyetten cok sagligini merak ediyrm.ara sira anne ben burdayim diyoda bana yetmiyo tekme yumruk lazim :)))

Cok sanslısın cnm benım esım benı smdıden strese soktu erkk olrsa babasınn adını koycakmıs koz olrsa ben koycakmısım cok sasrttı benı cok hıc farktmez dıyodum allah blıyoya koz erkk ama o olr ısrar ednce erkk olmasn dıyorm allah affetsın yada kocama vıcdan versın

Güzel bi isimse takma bu kadar kayınbabanın ismi olmasini.

aynen isim guzelse yada icine sinmediyse bi isim daha ekle uyanlardan.bende kiz olursa esimin annesinin ismini loymak istiyodm rahmetli olmus.ama esim istemiyo buyudugunde azarlarsam üzülürüm falan diyo

Güzel bi isimse takma bu kadar kayınbabanın ismi olmasini.

Ismı mehmet ama bn ıstemıyorm hangı ısım olrsa olsun baskaaınn ısmını koymak ıstemıyorum. Helede yanına bınusım daha koyp onunkullanmayı kabl etmezse bende razı olmucam zorla koyuyosa koysun tek babasınn ısmını benım hakkıma grsın vıcdanı sızlamıcaksa

aynen isim guzelse yada icine sinmediyse bi isim daha ekle uyanlardan.bende kiz olursa esimin annesinin ismini loymak istiyodm rahmetli olmus.ama esim istemiyo buyudugunde azarlarsam üzülürüm falan diyo

Yanı o kadr ıstıyosa koysn ama bu ısımde ben koyuyum onu kullanalım bu jadarına hakkım var benım kabl etmezse kendı bılır

Yanı o kadr ıstıyosa koysn ama bu ısımde ben koyuyum onu kullanalım bu jadarına hakkım var benım kabl etmezse kendı bılır
belki kizdr ne zaman belli olcak.erkeksede mehmetin yanina bi isim zaten modern koyarsan buyuynce de modern olani secer buyuk ihtimalle.ablamin kizinin ismi turkan bilge ama kiz bilgeyi kullaniyo.turkan kayinvalidesinin bu arada.

belki kizdr ne zaman belli olcak.erkeksede mehmetin yanina bi isim zaten modern koyarsan buyuynce de modern olani secer buyuk ihtimalle.ablamin kizinin ismi turkan bilge ama kiz bilgeyi kullaniyo.turkan kayinvalidesinin bu arada.

Aynen cnm bnde oyle dsnuyorm esım bunu kabl etmezse buyuk sıkntı o zaman ama daha bellı degl cınsıywtı naspse gtcez cuma gunu

Ayyy evett tekme yumruk banada lazım erken canlandı seyirmeler falan çok erken haftalarfa oldu ama onların attığı tekmeler işte tek irtibat olunca doyamıyor insan:)) Rabbim sağlıklı hayırlı versin evladı da farketmez sonuna kadar haberdar oluruz İnşAllahh birbirimizden

Hakkısın canım sen üzne kendini bitanede sen koy yanına arayı bulun strese sokma kendini yaaa

aynen amiin insallah saglikla alalim kucagimiza

Amin inşallah ya umarım yakın zamanda bende hissederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…