- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
bu sene erkek senesi galiba kimi duysam ve burakilern cogu erkek.benm daha belli degil ama erkek olursa bulut atlas veya ata kiz olursa adaKzlar erkek cocugu olck cogunuzun sanırım benmkı daha bellı degl ama ısım okaak ne dusunuyosunuz anlamyla brlkte paylasrmısınız
Benimde belli değil bakalım ne olacak sadece çok rahat geçiyor hamileliğim miğde bulantısı yok olmadıda:) daha karar vermedim isim konusunda eşim hep bana bırakır senin hakkın diye malum eziyeti biz çekiyoruzbu sene erkek senesi galiba kimi duysam ve burakilern cogu erkek.benm daha belli degil ama erkek olursa bulut atlas veya ata kiz olursa ada
masallah ne guzel.benm bastan oldu biraz ama sadece iki kez istifra ettim.gecmisti 12.haftada bi kac gundr yine basladi sicaklardn sanirim.bizim erkegi babasi buldu kizida ben :)) saglikli olsunlarda cinsiyetten cok sagligini merak ediyrm.ara sira anne ben burdayim diyoda bana yetmiyo tekme yumruk lazim :)))Benimde belli değil bakalım ne olacak sadece çok rahat geçiyor hamileliğim miğde bulantısı yok olmadıda:) daha karar vermedim isim konusunda eşim hep bana bırakır senin hakkın diye malum eziyeti biz çekiyoruz
Benimde belli değil bakalım ne olacak sadece çok rahat geçiyor hamileliğim miğde bulantısı yok olmadıda:) daha karar vermedim isim konusunda eşim hep bana bırakır senin hakkın diye malum eziyeti biz çekiyoruz
Güzel bi isimse takma bu kadar kayınbabanın ismi olmasini.Cok sanslısın cnm benım esım benı smdıden strese soktu erkk olrsa babasınn adını koycakmıs koz olrsa ben koycakmısım cok sasrttı benı cok hıc farktmez dıyodum allah blıyoya koz erkk ama o olr ısrar ednce erkk olmasn dıyorm allah affetsın yada kocama vıcdan versın
aynen isim guzelse yada icine sinmediyse bi isim daha ekle uyanlardan.bende kiz olursa esimin annesinin ismini loymak istiyodm rahmetli olmus.ama esim istemiyo buyudugunde azarlarsam üzülürüm falan diyoCok sanslısın cnm benım esım benı smdıden strese soktu erkk olrsa babasınn adını koycakmıs koz olrsa ben koycakmısım cok sasrttı benı cok hıc farktmez dıyodum allah blıyoya koz erkk ama o olr ısrar ednce erkk olmasn dıyorm allah affetsın yada kocama vıcdan versın
Güzel bi isimse takma bu kadar kayınbabanın ismi olmasini.
aynen isim guzelse yada icine sinmediyse bi isim daha ekle uyanlardan.bende kiz olursa esimin annesinin ismini loymak istiyodm rahmetli olmus.ama esim istemiyo buyudugunde azarlarsam üzülürüm falan diyo
belki kizdr ne zaman belli olcak.erkeksede mehmetin yanina bi isim zaten modern koyarsan buyuynce de modern olani secer buyuk ihtimalle.ablamin kizinin ismi turkan bilge ama kiz bilgeyi kullaniyo.turkan kayinvalidesinin bu arada.Yanı o kadr ıstıyosa koysn ama bu ısımde ben koyuyum onu kullanalım bu jadarına hakkım var benım kabl etmezse kendı bılır
belki kizdr ne zaman belli olcak.erkeksede mehmetin yanina bi isim zaten modern koyarsan buyuynce de modern olani secer buyuk ihtimalle.ablamin kizinin ismi turkan bilge ama kiz bilgeyi kullaniyo.turkan kayinvalidesinin bu arada.
olsun anlasirsnz saglikli olsunda bebis.gerisi hallolur bende ptesi ogrencem kismetseAynen cnm bnde oyle dsnuyorm esım bunu kabl etmezse buyuk sıkntı o zaman ama daha bellı degl cınsıywtı naspse gtcez cuma gunu
Ayyy evett tekme yumruk banada lazım erken canlandı seyirmeler falan çok erken haftalarfa oldu ama onların attığı tekmeler işte tek irtibat olunca doyamıyor insan:)) Rabbim sağlıklı hayırlı versin evladı da farketmez sonuna kadar haberdar oluruz İnşAllahh birbirimizdenmasallah ne guzel.benm bastan oldu biraz ama sadece iki kez istifra ettim.gecmisti 12.haftada bi kac gundr yine basladi sicaklardn sanirim.bizim erkegi babasi buldu kizida ben :)) saglikli olsunlarda cinsiyetten cok sagligini merak ediyrm.ara sira anne ben burdayim diyoda bana yetmiyo tekme yumruk lazim :)))
Hakkısın canım sen üzne kendini bitanede sen koy yanına arayı bulun strese sokma kendini yaaaCok sanslısın cnm benım esım benı smdıden strese soktu erkk olrsa babasınn adını koycakmıs koz olrsa ben koycakmısım cok sasrttı benı cok hıc farktmez dıyodum allah blıyoya koz erkk ama o olr ısrar ednce erkk olmasn dıyorm allah affetsın yada kocama vıcdan versın
aynen amiin insallah saglikla alalim kucagimizaAyyy evett tekme yumruk banada lazım erken canlandı seyirmeler falan çok erken haftalarfa oldu ama onların attığı tekmeler işte tek irtibat olunca doyamıyor insan:)) Rabbim sağlıklı hayırlı versin evladı da farketmez sonuna kadar haberdar oluruz İnşAllahh birbirimizden
Kımsenın isim fikri yokmuuuu
Amin hepimiz insallahhayırlı olsun canım. Sağlıkla kucakla inşallah
InsallahBenimde sivilce bastı heryeri
harika tebrikkkk ederim darısı başıma amin
Amin inşallah ya umarım yakın zamanda bende hissederim:)) ayni vesveseler bendede var cogu anne suan oyle.ben hissetmeye basladim hafif hafif hatta iki gece once dondu mu artik yer mi degistrdi cok tuhaf oldu.aradada duz yatinca pit pit yapiyo.ama nadiren.o vesveseler kucagimiza alana kadr devam edicek saglikla alalimda kucagimiza insallah
Hakkısın canım sen üzne kendini bitanede sen koy yanına arayı bulun strese sokma kendini yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?