2017 Aralık Anneleri

Kasık ağrılarınız var mı kızlar ben de sağ sol olarak ağrıyor.. Ciddi bişy değldr inşlh

Insallah cnm hıc yoktan yere degermı bun. Zamanımı smdı ıkı sene tedavı gordm bu cocuk ıcın. Cok bunaldm su an
Üzülme canım değmez tabi Rabbim tamamlayıp ikimizinde sağlıklı bir şekilde kurtulmanızı sağlasın önemli olan o sen üzülme

Canım öncelikle başın Sağolsun malesef hayatın acı ve gerçek yüzü bu. Ben de ilk aşılama 8 haftada kalp atışı durdu ilk tüp bebek denememiz 29 haftalık erken doğum sonrası melek oldu. Sezaryen olduğu için en az 1 sene beklememiz Lazım dedi doktorum. Ki normalde sezaryen sonrası en az iki yıl gezmesi lazımmış ama YAŞ ilerliyor diye bir yılı tamamlayalım dedi senin normal doğum oldu ise sanırım 5/6 ay yeterli oluyor rahim toparlanması için bir de malum tüp bebekte kullanılan ilaçlar hormonlar vüçüt ancak topluyor kendini. Şimdi 18 haftalık Gebeyim ama 5. Haftada kanama başladığı içen düşük tehlikem var bir de Kayıplar sonrası kendimi hamileliğe adaptE edemiyorum

Canım allah yardmcın olsn sag salım kavsrsun bebegıne hayrlısyla ınsaallah cok zor bı ımthan bu rabbm tum ısteyenlerede basp etsn hayrlısıyla yez zamanda ınsaallah dua etcrz allahtan baska carrmız yok verende o alanda o sukur bugunumuze

Yaşadıkların çok zor canım..Rabbim bidaha yaşatmasın inşallah Benimde kaybım var 8 haftalık ama o bile insanı altüst ediyor..29 haftalığı düşünmek bile istemiyorum..Bu seferkini sağlıkla kucağına almanı dilerim..Allah tüm hiçbirimize evlat acısı yaşatmasın inşallah..

Günaydın kızlar Allah hayrlı haberlerle gününüzü geçirmeyi nasip etsin inşAllahhhh

Bugün kontrolü olanların güzel haberlerini bekliyoruz bu arada benim sezeryan olacağı için aralık annesiuim bende

Günaydın kızlar, haftaya cuma kontrolüm var çok heyecanlıyım. İnşallah bebeğimizin cinsiyetini öğrenebiliriz. Doktor geçen ay kontrolde kıza benziyor demişti ama ilk bebeğim olmasına rağmen oğlum olmasını biraz daha fazla arzuluyorum sanki. Allah hayırlısını versin. Nefsime uyuyorsam beni affetsin. Kızım olsa da üzülmeyeceğim elbette ama bu güne kadar hep erkek çocuk hayali kurdum. İsmini de Hamza koymak istiyoruz erkek olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…