- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
Rabbim sağlıklı hayırlı imanlı salihlerden bir oğul evlat nasip etsin inşAllahhhh kalbimizdeki duayı hakkımızda hayrlı, hakkımızda hayırlı olanı gönlüme razı etsin inşAllahGünaydın kızlar, haftaya cuma kontrolüm var çok heyecanlıyım. İnşallah bebeğimizin cinsiyetini öğrenebiliriz. Doktor geçen ay kontrolde kıza benziyor demişti ama ilk bebeğim olmasına rağmen oğlum olmasını biraz daha fazla arzuluyorum sanki. Allah hayırlısını versin. Nefsime uyuyorsam beni affetsin. Kızım olsa da üzülmeyeceğim elbette ama bu güne kadar hep erkek çocuk hayali kurdum. İsmini de Hamza koymak istiyoruz erkek olursa.
Günaydın kızlar, haftaya cuma kontrolüm var çok heyecanlıyım. İnşallah bebeğimizin cinsiyetini öğrenebiliriz. Doktor geçen ay kontrolde kıza benziyor demişti ama ilk bebeğim olmasına rağmen oğlum olmasını biraz daha fazla arzuluyorum sanki. Allah hayırlısını versin. Nefsime uyuyorsam beni affetsin. Kızım olsa da üzülmeyeceğim elbette ama bu güne kadar hep erkek çocuk hayali kurdum. İsmini de Hamza koymak istiyoruz erkek olursa.
iyi ki bu mesaji gec gormusum. ac gittim cantamda yollugumlaa. cik cik cik. beni yanlis bilgilndiriyrsun mucizemm.. askolsunn..Tok git canım:))))))
Kzlar busey sırcaktm sıze. Kedılerle ılgılı hamılelıkte zararı oluyo falan dıye duydm okudum bıkac yerde bn kedılerı severım beslerım oksarım falan kaynanamgln orda var bıtane dogrdu gttkce sevıyorm falan ama ocımde rahat degl bılgınız varmı bu konuda kedı dıskısından gecen bı mıkrop varms sanırım hamılelerde hastalıga sebebp oluyoms gbı baeyler duydum be dıyosunuz
Kedi köpek dışkısı, pişmemiş çiğ et ve iyi yıkanmamış sebzelerden bulaşan toksoplazma paraziti bu bahsettiğin. Hamilelikte yapılan kan testinde bu paraziti daha önce alıp almadığın ve şu anda vücudunda aktif olarak bunu taşıyıp taşımadığın çıkıyor. Dikkatli olunması gereken bir parazit bebek için biçok risk oluşturuyor bulaşması halinde.
Yanı kedıyle oynamaktan gecermıkı dıkkat edeym o zaman oynamayım ben nolr nolmaz
Geçebilir parazit sonuçta dikkatli olmakta fayda var.
ya kizlar ben saglik ocagina gittim.biraz erken cagirmis beni yanlis randevu vermis.ama gitmişken kalp atisini dinleyelm bari dedim.el dopleri ile.15+5 im dedim daha erken bu aletle duyabilmek icin ama deneyelm dedi.denedi bi baya duyamadik.hissediymsn hareketlerini dedi seyirme seklinde hissedyrm dedim ama sürekli ve duzenli degil dedim.tatli yiyerek takip edeblrsn dedi.siz hic saglik ocaginda dinledinz mi kalp atisini kafama takildi simdi.hic seyirmede olmadi kalltgmdan beri
sabah yatakta hapsurunca bir iki kez pitladi ama damrda olablr diyrm.dedgn gibi ya duyamıyor ya da ayirt edmiyrz ama iste takintili ben :)) daha omce kayiplarim oldu diye korkuyla geciyo hamilelgm.stres yapiyrm bebegede bosuna.ptesi olsun bi an once hayirlisiyla goreyim bebiyi insallahh.Canım bız 6 7 aylık hamıle deggılzkı net duzenlı hıssetmememız cok normal hıc takma byle seylerı bosa can sıkma kaldıko 6 7 aylık hamıleler bıle her an hıssetmıyodr emın ol bızm bebişler kucuk daha vesvese yapma kendıne
20. Haftadan sonra sağlık ocağındaki cihazlarda kalp atışı alınabiliyor hatta 20. Haftada bele belli belirsiz çok az duyürsın onun için kafanı takma Allah hayırlı olanı çıkarsın karşımızaya kizlar ben saglik ocagina gittim.biraz erken cagirmis beni yanlis randevu vermis.ama gitmişken kalp atisini dinleyelm bari dedim.el dopleri ile.15+5 im dedim daha erken bu aletle duyabilmek icin ama deneyelm dedi.denedi bi baya duyamadik.hissediymsn hareketlerini dedi seyirme seklinde hissedyrm dedim ama sürekli ve duzenli degil dedim.tatli yiyerek takip edeblrsn dedi.siz hic saglik ocaginda dinledinz mi kalp atisini kafama takildi simdi.hic seyirmede olmadi kalltgmdan beri
Allah hepimizin yardımcısı olsun Hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günleri göstersinYaşadıkların çok zor canım..Rabbim bidaha yaşatmasın inşallahBenimde kaybım var 8 haftalık ama o bile insanı altüst ediyor..29 haftalığı düşünmek bile istemiyorum..Bu seferkini sağlıkla kucağına almanı dilerim..Allah tüm hiçbirimize evlat acısı yaşatmasın inşallah..
cok sagol cevabn icin.ebede oyle dedi ama genede korkuyo insan.burda ayni haftalardyz sorup cevap alinca rahatliyo insan.amin insallahh20. Haftadan sonra sağlık ocağındaki cihazlarda kalp atışı alınabiliyor hatta 20. Haftada bele belli belirsiz çok az duyürsın onun için kafanı takma Allah hayırlı olanı çıkarsın karşımıza
Kızlar yüzünde alerji gibi kabarıklık kızarıklık yaşayan var mı?
Tüm yüzümü kapladı benim
Hormonlardan falan olabilir mi?
sabah yatakta hapsurunca bir iki kez pitladi ama damrda olablr diyrm.dedgn gibi ya duyamıyor ya da ayirt edmiyrz ama iste takintili ben :)) daha omce kayiplarim oldu diye korkuyla geciyo hamilelgm.stres yapiyrm bebegede bosuna.ptesi olsun bi an once hayirlisiyla goreyim bebiyi insallahh.
Kzlar busey sırcaktm sıze. Kedılerle ılgılı hamılelıkte zararı oluyo falan dıye duydm okudum bıkac yerde bn kedılerı severım beslerım oksarım falan kaynanamgln orda var bıtane dogrdu gttkce sevıyorm falan ama ocımde rahat degl bılgınız varmı bu konuda kedı dıskısından gecen bı mıkrop varms sanırım hamılelerde hastalıga sebebp oluyoms gbı baeyler duydum be dıyosunuz
İçtiğin ilaçların yan etkilerine bak cnm.. Bendede oldu demir ilacı yapmış bıraktım o markayı.
Canım toksoplazma virüsü var onlarda. Doktor bana ilk ayımızda kediden köpekten uzak duracaksın dedi.. Korkuyorum ben zaten :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?